Da, corect! N-am avut probleme din astea pana acum dar sunt de acord ca regulile sunt reguli pentru toata lumea si trebuiesc respectate.
Da, corect! N-am avut probleme din astea pana acum dar sunt de acord ca regulile sunt reguli pentru toata lumea si trebuiesc respectate.
Lumea e a lor !
Mi se pare ok. Gresesc?
@lovelife, tos-ul Profitshare interzice astfel de site-uri cu continut copiat. Atat timp cat eu nu am voie si primesc mail de la ei din aceasta cauza, mi se pare normal ca astfel de site-uri sa nu fie acceptate in sistem.
Ultima modificare făcută de LensFlare; 20th July 2013 la 23:04.
V-au intrat banii in cont?
Inca o luna foarte proasta in sistem, in ritmul asta sunt sanse sa castig mai multi bani din Adsense...
e mare suma? intreb pentru ca vreau vad dupa ce criterii vor vira banii.
Stiu ca sunt destui afiliati care au vandut asigurari RCA la eMAG si poate are cineva bunavointa sa-mi raspunda si mie la o intrebare. Am inregistrat ieri un comision pentru o asigurare RCA, iar acesta a fost respins azi (la 20 de ore dupa ce a fost inregistrat), ati mai avut cazuri de genul acesta?
E prima data cand am un comision pentru o asigurare RCA respins.
In trecut am vandut si eu prin firma mea asigurari RCA si stiu ca e destul de complicat sa anulezi o asigurare RCA, in plus la achizitia online implica si plata cu cardul, deci cred ca e si mai complicat.Politele RCA sunt emise in numele societatilor de asigurare de catre Safety Broker de Asigurare S.R.L., partener certificat in eMAG Marketplace.
Politele de asigurare RCA sunt emise in mod automat, fara confirmarea telefonica a datelor completate. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora.
Dupa finalizarea comenzii, in cazul in care constatati ca datele introduse sunt incorecte, va rugam sa ne instiintati pe email la adresa asigurari@emag.ro. Corectarea se poate realiza doar in baza unei copii a talonului sau cartii de identitate a autovehiculului.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Este posibil ca plata sa nu fi fost procesata. La roviniete se intampla frecvent.
In 2p se intampla asta cand se foloseste voucher pentru comanda. Totusi, la comision apare cu - insa tie nu iti scade nimic din suma. Ar trebui sa le dai un email sa vezi ce se intampla.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)