Cat de pozitiv poti sa fii !!!
Iti dai seama ca daca era asa imediat ofereau explicatiile de rigoare. Tocmai faptul ca tac confirma ca de fapt suprascriu cookie-urile.
Si eu m-am intrebat ce este cu interfata PrositShare 2.0 la ei pe site dar pastram aceasta intrebare sa o adresez direct catre ProfitShare daca as fi obtinut suportul vostru pentru un demers oficial.
Poti obtine aprobare de la ProfitShare sa faci o comanda de test. Conditia care ti se pune este sa anulezi comanda si sa ii anunti de acea comanda pentru a o sterge din statistici (a o anula). Am obtinut eu o astfel de aprobare dar inca nu am facut acel test. Eu am pus la indoiala inregistrarea comenzilor pentru ca nu am avut nicio comanda in mai mult de 10 zile.
Am observat ca apare o eroare si la numarul de click-uri pe link-urile nou adaugate. Nu stiu de ce este generata dar am observat ca uneori pun link nou si apare implicit cu cateva click-uri imediat dupa publicarea articolului. Poate sunt generate de botii de indexare, nu stiu.
Mda, se pare ca sunt diferente substantiale. Depinde si cum iti faci promovarea.
In cazul meu, pentru ultimele 30 de zile perioada de decizie 50% in aceeasi zi, 25% in ziua 1 dupa si restul 25% pana in ziua 6. Nu am comisioane la mai mult de 6 zile dupa click. Chiar nu mi se pare decent in situatia in care recurenta este redusa la 6 zile din 30. Pe luna curenta comisioanele sunt sublime dar lipseau cu desavarsire pana acum o zi. Totusi, au gresit sa apara cateva, 1 imediat, 2 la o zi si 1 la 4 zile. Atat pe luna asta... daca vor fi si astea anulate ...![]()

Răspunde cu citat