Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Credeti ca e potrivit sa te afiliezi la Profit Share ca magazin online? Ma gandeam ca ii faci un serviciu clientului. Daca sa zicem ca tu vinzi fructe si permiti pe site reclame la storcatoare de fructe. Asta nu te-ar ajuta si pe tine? Gresesc?
Daca nu afisezi reclamele pe pagina magazinului ar putea fi in regula. Din punctul meu de vedere orice reclame pe pagina magazinului denota lipsa de profesionalism. Chiar vazusem in 2parale un magazin care avea adsense pe pagini. Concluzia pe care am tras-o a fost ca au atat de putine vanzari si atat de putina incredere in potentialul produselor lor incat prefera sa ocupe 300 x 250px pentru maxim 10 euro/luna in loc sa isi promoveze o oferta sau un produs de-al lor.
Daca ps permite (si nu vad de ce nu ar permite in cazul acesta) ar fi o chestie interesanta ca in emailul cu informatii despre comanda sa introduci o fraza care prezinta oferta la storcatoare de fructe de la emag.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)