Pagina 112 din 414 PrimulPrimul ... 1262102110111112113114122162212 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.111 la 1.120 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

@ Claudiu,

Nu se urmareste DOAR seo prin afiliere. Nu am zis nicodata asta. Sunt multe alte avantaje cu o platforma de afiliere cat si cu marketplace.

Ce vreau eu este sa intelegeti un lucru, simplu.

Amazon mai devreme sau mai tarziu, o sa adauge .ro. Dupa .it si .es, urmeaza si .ro . Amazon nu cumpara, falimenteaza

Atunci magazinele de la noi au o problema enorma. Nu mai concureaza intre ele, concureaza cu Amazon. Preturi mai bune, customer service de exceptie, politica interna bazata pe client.

Ca sa te poti bate cu un gigant, trebuie sa ai "ceva". Acel ceva este un marketplace mare, o platforma mare de afiliere, ...... orice. Altfel e jale.

Nu mai merge cu seo prin afiliere, brand, .... cu nimic. Amazon are tot ce trebuie sa devina nr.1 in mai putin de 1 an de la lansare. Are si marketplace, are si afiliere, are si cele mai bune preturi, .... tot. Daca comanzi de pe amazon.de, o sa ai surpriza sa coste mai putin decat la noi, astazi. Dar cand or sa fie in ro?

Cand amazon adauga .ro, o sa fie un mic cutremur, cu avantaje majore pt toti : cumparatori, afiliati, magazine mici, .... . Dar cu probleme mari pt magazinele mari (brand), pt ca deja trebuie sa se ridice la un nivel mult superior.

Toti stiu asta, asa ca isi fac strategii ca sa poata combate problemele create de intrarea Amazon in Romania, (maine, in iarna, la anu, peste 2 ani...).
    Ultima modificare făcută de Tom; 26th March 2013 la 13:43.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    35

Implicit

@Tom

De cativa ani se tot vorbeste de Amazon.ro. E inca departe si pana atunci sunt sigur ca piata noastra va evolua a.i. sa ofere servicii cel putin la fel de bune ca Amazon. De fapt, ma intreb de ce serviciile eMAG nu sunt comparabile cu Amazon?

Oare Amazon vinde cu ramburs in vreo tare in care are prezenta? Daca raspunsul este nu, atunci inteleg de ce magazinele din .ro nu insista asupra platii cu cardul - practic nu doresc ca ei sa invete clientul pe un model de business mai putin adaptat clientului roman.
    Plus de asta, mai am cateva motive pentru care sunt convins ca Amazon daca intra in .ro nu va avea succesul din alte tari sau cel putin nu se va intampla ceva la nivel "amazon va falimenta/amazon va matura tot".

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

@Tom ai spus ca nu vor intra pe nisa de haine, acum le-ai dat idei si vor falimenta micii nostri antrepronri cu magazine de haine online
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Tom
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    @Tom

De cativa ani se tot vorbeste de Amazon.ro. E inca departe si pana atunci sunt sigur ca piata noastra va evolua a.i. sa ofere servicii cel putin la fel de bune ca Amazon. De fapt, ma intreb de ce serviciile eMAG nu sunt comparabile cu Amazon?

Oare Amazon vinde cu ramburs in vreo tare in care are prezenta? Daca raspunsul este nu, atunci inteleg de ce magazinele din .ro nu insista asupra platii cu cardul - practic nu doresc ca ei sa invete clientul pe un model de business mai putin adaptat clientului roman.
    Plus de asta, mai am cateva motive pentru care sunt convins ca Amazon daca intra in .ro nu va avea succesul din alte tari sau cel putin nu se va intampla ceva la nivel "amazon va falimenta/amazon va matura tot".
    Nu cred ca vrei sa intram in discutia de ramburs = bon fiscal, factura ..... vs card = comision tranzactie, acte, facturi....

Da, e inca departe, dar unii dintre patronii de magazine, au trait cu ideea ca amazon vine si ii cumpara. Au inteles dupa ce amazon si-a lansat magazinele, ca de fat ei nu cumpara, doar falimenteaza. De la magazine electro&it, pana la cele de carti.
    Tot cu surprindere aflu ca amazon.com este in top 20 la cele mai vizitate site-uri din RO. Iar asta spune multe.

Cum la fel de multe spune faptul, ca eu imi comand o camera de pe amazon.de si vine cu 6 mil mai ieftina, un aspirator de pe amazon.de si vine cu 10 mil mai ieftin, cu tot cu transport. Oare nu spune multe? Fara ramburs, sa economisesc 16 mil la 2 produse, ma convinge oare sa platesc cu cardul? De ce nu as plati cu cardul?

Eu mi-am spus parerea, in legatura cu faptul ca emag incearca sa se dezvolte, o strategie foarte buna, si normala, intr-o piata care se misca prea repede pentru multi. Dar in acelasi timp, nu trebuie comparati cu Amazon, e diferenta prea mare intre ele.

O sa deschid alt topic, pentru ca nu are sens sa polez topicul asta, pentru afiliati.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    @Tom ai spus ca nu vor intra pe nisa de haine, acum le-ai dat idei si vor falimenta micii nostri antrepronri cu magazine de haine online
    Intra pe haine, piese auto.... cam tot. Doar ca pierd brand-ul.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    20th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    38

5 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Atat de mult detesta EMAG agregatoarele si observ ca acum tinde sa devina el insusi un MARE AGREGATOR!

Cred ca defapt detesta concurenta... daca stau bine sa ma gandesc... asta e concluzia la care am ajuns citind ultimul interviu:

"Vom vedea acelasi model de smartphone la cinci preturi diferite pe eMAG? "Nu acum, insa in viitor ne dorim. Pentru client se creeaza un efect de genul "de ce sa ma mai duc in alta parte daca aici pot sa compar preturile si am si garantie si calitate?"

Daca afiliatii 2p se folosesc de feed-uri si genereaza vanzari prin agregatoare e SPAN, daca o facem noi atunci e foarte OK.

FUNNY....

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de Octav Vezi Post
    Daca afiliatii 2p se folosesc de feed-uri si genereaza vanzari prin agregatoare e SPAN, aca o facem noi atunci e foarte OK.
    La fel zice si google
    In schimb emag va avea grija care sunt diferentele sa nu fie prea mari si sa creeze in continuare impresia falsa ca emag e cel mai ieftin
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

5 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    De fapt, ma intreb de ce serviciile eMAG nu sunt comparabile cu Amazon?
    Vorbim despre asta cand o sa vezi amazonul ca-si pune o matza pe prima pagina si isi inchide siteul o noapte intreaga pentru nu stiu ce campanie de marketing.
    Caut cu jingle.ro.

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    20th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    38

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Daca stau sa analizez un pic intrarea Carespot in curtea EMAG, observ urmatoarele:

1. Poze, descrieri de produs identice atat pe EMAG cat si pe Carespot..... preluate prin feed 100%
    2. La multe cautari in google EMAG a depasit deja CARESPOT..... si asta in doar cateva saptamani

In cazul asta nu e content dublu, nu e spam???

Tind sa-i dau dreptate persoanei care spunea pe undeva pe acest forum ca Google avantajeaza brandul...

Tom
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

@ lovelife, tocmai ce ziceam : eMAG va comercializa si piese auto, haine si parfumuri. Compania pregateste schimbari radicale de strategie - Companii - HotNews.ro

Anvelope? Nisa de anvelope poate sa inchida pravalia
    Pe aoro nu-i vait, ca ei oricum vand rebuturi, la preturi mici.
    Pe nisa de haine nu e concurenta, pt ca nu se vand aceleasi produse, asa ca nu o sa conteze emag. Doar ca se duc direct loc 1 si preiau mult trafic.

Emag pierde doar brand-ul, dar magazinele pierd tot.

@Octav, nu trebuie sa-i dai dreptate "persoanei" Trebuie doar sa analizezi singur, persoana doar isi spune parerea, obiectiva, NU subiectiva. Aici e o diferenta majora intre membrii seopedia, multi nu fac diferenta intre pareri subiective, sau obiective. Si daca eram angajat la una dintre firmele in discutie, tot obiectiv trebuia sa comentez, asa e normal. Kidu fata de multi altii, e obiectiv, si el chiar e angajat la una dintre firme.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Pe nisa de haine nu e concurenta, pt ca nu se vand aceleasi produse, asa ca nu o sa conteze emag. Doar ca se duc direct loc 1 si preiau mult trafic.
    E greu sa apari pe locul 1 cand te cheama emag si lumea cauta zara.
    Caut cu jingle.ro.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19