La rapoarte poti vedea pentru fiecare site in parte. Daca folosesti Facebook sau Adwords marchezi link-ul (cum a explicat floryn), in versiunea beta anterioara puteai alege ce tip de link e si de pe ce site, nu stiu daca merge si in noul beta.
La rapoarte poti vedea pentru fiecare site in parte. Daca folosesti Facebook sau Adwords marchezi link-ul (cum a explicat floryn), in versiunea beta anterioara puteai alege ce tip de link e si de pe ce site, nu stiu daca merge si in noul beta.
Chat-ul ala nu arata bine deloc, ocupa prea mult spatiu si are potential prea mare, afiliatii vor pierde multe comisioane. Cred ca ar fi corect sa nu fie afisat chat-ul vizitatorilor veniti de pe link-uri afiliate sau sa se acorde comisionul... just my 2 cents!
tetele, e mai profi si mai operativ asa, decat sa faci telenovele in direct cum s-a intamplat pe un alt topic. Din ce am vazut pana acum s-a scris doar de bine, deci nu vad care ar fi problema
@LensFlare Asta am spus si eu dar vad ca nu deranjeaza pe nimeni In plus operatorii de la chat sunt foarte amabili si vor sa dea comanda in numele tau daca le spui ce produs vrei. In loc sa se invete lumea sa dea comenzi online, noi bagam asistent. Nu era mai usor si mai comod sa scoata detot shoping cartul ala si sa bage comenzi numai prin telefoane si asistenti?
Daca ai mai multe site-uri, la numele linkului pui in fata site-ul :
Facebook - Televizor LED 1
Site1.com- Televizor LED2
Site2.com - Televizor LED3
Dupa care la sfarsit de luna , poti descarca rapoartele sub forma de .csv si de acolo cu putine cunostiinte de excel poti sa le grupezi si sa vezi multe chestii . Clicuri din fiecare site / facebook /adwords , vanzari , rate de conversie , comenzi etc
Da multumesc, am inteles acum insa mi se pare putin mai greoi, era mai usor cum este si la 2 parale.
LOL
Au lansat (cei de la 2parale) Profitshare și în Bulgaria -> Profitshare.bg
Fairplay.
Asta pentru ca nu se simt amenintati...
De cine? afiliații profitstshare se ocupau doar de it , deci trafic nișat doar pentru ... in plus de-acum caștigurile lor vor fi cu 60 % mai mici (-TVA -taxe la stat) la același randament , deci interesul va scădea (una e sa iei 1000 de ron si alta 400) .. Cică aduc doar magazine cu rată buna de conversie , pai până acum s-au contrazis (le recomand oktal ca au preturi mai bune ca emagul afliatii emag să lucreze pentru concurența lor - ciudat)
Ultima modificare făcută de avram; 27th April 2013 la 11:37.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
@avram sunt cu ~35% mai mici castigurire doar prin prisma faptului ca nu se mai dau vouchere. Acum castigi la fel de mult ca in 2Parale de exemplu. Nu sunt bucuros de aceasta schimbare dar concurenta dintre 2Parale si Profitshare sper sa schimbe un pic lucrurile in bine pe piata de afiliere din .ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)