am inteles! am citit acum si explicatiile de pe blogul 2parale referitoare la avantajele platilor pfa/srl.
Puteti citi aici: Avantajele unui PFA sau SRL in platile 2Parale. Taxe si impozite.
am inteles! am citit acum si explicatiile de pe blogul 2parale referitoare la avantajele platilor pfa/srl.
Puteti citi aici: Avantajele unui PFA sau SRL in platile 2Parale. Taxe si impozite.
inca ceva. legat de "integrarea bit.ly in sistemul profitshare" ... imi aduc aminte acum cateva saptamani am scurtat un link de la emag profitshare pentru a-l adauga in articolele mele si cand am dat click pe el am avut surpriza sa imi apara un mesaj ca siteul emag era raportat ca SPAM la bit.ly si nu se mai redirecta spre emag !!!
deci ... e o idee buna oare scurtarea linkurilor prin bit.ly ?! intreb pentru ca nu vreau sa ma trezesc cu 4000 de linkuri scurtate spre emag prin bit.ly si sa fie inactive!
Oare cat timp mai avem pana vom fi nevoiti sa aderam la PF 2.0? Iunie... inceput, mijloc, sfarsit? Sa nu ne pomenim ca ramanem cu banii in cont...
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Pentru cei care au intrat in 2.0: cum sunt statisticile legate de vanzari? La fel de sarace ca in versiunea anterioara?
Sunt mai multe informatii decat in versiunea anterioara.
-Vezi mai bine pe ce linkuri/widgeturi au fost date clicurile .
-Vezi comanda cu cate produse au fost comandate
-vezi produsele cu nume , nu doar categoria si valoarea cum era pana acum
-linkuri mult mai scurte prin profitshare + integrare cu bitly
- catalog de produse/categorii direct in platforma
-liste cu comenzile /top produse / top categorii de produse
-vezi perioada de decizie (intre 1 si de 30 de zile de la clic)
-catalog de campanii
Era frumos daca vedeam si de unde a intrat cumparatorul, poate detin mai multe site-uri si vreau sa stiu de pe care site s-a dat comanda![]()
@irealx ce te impiedica sa vezi de pe ce site s-a dat comanda? Chiar si in prima versiune de Profitshare puteai vedea (dupa aprobarea comisionului)...
Da si eu mi-am pus problema asta , dar am gasit o solutie . Cand pui un link poti sa ii pui la numele linkului in fata sursa.
Exemplu : Facebook - Televizor LED Horizon, 48 cm, HD, 19HL600
@LensFlare - Cum ca nu stiu
Nu era mai usor sa fie ceva gen 2parale sa avem referrer page?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)