@Mishu - Este eMAG.
Noroc cu tine ca mi-am adus aminte si de un site al celor de la eMAG pe care probabil l-ati vazut si altii: Produse Resigilate eMAG. Toate cu pret redus! - asta ca sa nu spuna nimeni ca afiliatul eMAG nu are si site.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Vad ca resigiliate.ro apartine celor de la IntelliSynaptics.
Chiar ar fi de rasul curcilor sa isi faca emag site-uri de afiliere (dar ce-i drept, ne putem astepta). Eventual sa se apuce de micronise =))
N-ar fi culmea prostiei, tot ce vezi licitiatie pe brand e licitatia magazinului, indiferent de brand. Ar fi culmea prostiei sa permiti afiliatilor sa liciteze pe brandul tau, iti cresti singur CPC.
Daca te uiti atent e reclama la Tv-uri, nu tot la resigilate.
Uite un articol semnat Cristi Ignat, Este bine sa licitezi pe brandul propriu in AdWords? , explica mai bine.
Retired
eMAG se lansează în curând și la unguri.
Anul trecut
zf.ro/zf-live/zf-live-22-noiembrie-relatiile-comerciale-ale-romaniei-cu-ungaria-si-black-friday-la-emag-10344197/
Anul acesta
emag.hu/
bestjobs.ro/cautare/locuri-de-munca+emag+ungaria/
Foarte tare e faptul că au făcut ceva acolo înaintea Amazon (trebuia să vină în prima jumătate a lui 2013, dar au ales India și Rusia). Oricum în Ungaria o să aibă mai mult succes decât în România și nu exclud integrarea emag.hu în Profitshare.
Probabil sa ma fi grabit eu cu concluziile. Primul lucru care mi-a atras atentia era link-ul spre info.emag.ro trecut prin profitshare. Eu stiam ca nu se pot face link-uri de afiliat decat pentru cele care incep cu emag.ro/knjdjbj, in fine. Oricum e dubios si faptul ca site-ul este un agregator de produse, chiar daca este nisat pe resigilate, daca fac eu unul similar zbor in secunda 2 din sistem. Nu mai inteleg nimic ce se intampla cu 2.0, deja incepe sa-mi para rau ca m-am dedicat full time marketing-ului afiliat, pe zi ce trece descopar lucruri mai putin placute.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Eu usor, usor revin la afilierea pe .com, am renuntat in 2010 si acum imi pare rau ca am ales calea "usoara".
Asta se intampla cand ai orgoliul mai mare decat tine, emag va avea mult de pierdut din cauza orgoliului managementului ca sunt cei mai tari. Este usor sa cazi.
de ce nu treci pe altceva in afara de profitshare?
Altex, ceva din 2parale sau chiar okazii (am promovat putin, dar am avut conversie mai buna decat la profitshare)
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)