@Mishu
Normal ca stiu de aceasta problema, am semnalat acest lucru, iar raspunsul pe care l-am primit a fost "ca acum se analizeaza solutii ca totul sa fie OK pentru toate partile implicate".Mihai, parc-ai fi picat de pe luna! Se discuta de ceva timp de problemele astea.
Ideea e ca a trecut destul timp, fara sa se intample nimic si imi dau seama ca nu se vrea o rezolvare, iar rezultatele se vad in statistici.
Un nou record [negativ], in doar 3 ore de la inregistrarea comisionului acesta a fost procesat cu stadiul respins. Mai am si alte comisioane in asteptare, dar asta de azi era o prioritate a sistemului cred. Aplauze!
Incerc sa-mi aduc aminte daca am mai intalnit vreodata un astfel de caz si se pare ca nu, cel putin nu in doar 3 ore.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
astia chiar vor sa vada daca afiliatii pot rasturna o tentativa de retea?
conversion(s) ??, emag, sau cum va numiti voi, nu uitati ca pana la urma sunteti ca niste "invitati" in marketingul afiliat romanesc si va bucurati de un privilegiu nu de un drept. dreptul l-am creat noi, aia cu pasiune si ceva idei de viitor, nu voi cei care habar nu aveti pe ce planeta va aflati.
asta asa, ca reminder pentru uituci![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)