Pagina 270 din 414 PrimulPrimul ... 170220260268269270271272280320370 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.691 la 2.700 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

@tetele, multumesc pentru rezumat
    Am citit...
    Un indemn la nepromovare, da. Dar cu ce scop?

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    43

6 out of 6 members found this post helpful.

Implicit

Pai nu stiu, ma gandesc ca poate iese tara din criza, Rosia Montana e salvata iar maidanezii sunt adoptati instant de iubitorii de animale. Poate chiar eradicam si foametea in lumea a 3a. Alt scop nu vad.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Imi plac unii colegi de pe aici care indiferent de ce as spune eu sau altcineva ei sunt gica contra si nu accepta faptul ca poate unii avem si pareri diferite de cea pe care o au ei.
    @Mihai Petroff esti capabil sa intelegi ca poate eu sau X coleg vedem lucrurile altfel decat le vezi tu? Poti sa faci asta fara sa faci prost pe cineva? Hai, fa un efort. Imi place de tine ca esti perseverent, oare daca ti-as da dreptate ai incepe sa spui altceva numai sa nu avem aceleasi pareri sau cum?
    @tetele - Fara sa iei la misto nu poti sa atragi atentia cuiva sau asa faci tu de obicei?

Observ cu stupoare ca sunt persoane pe aici cu ceva experienta si cu o aumita varsta, dar care se comporta fix precum adolescentii incapatanati ce nu vor sa accepte faptul ca exista si alte viziuni asupra anumitor lucruri decat cele pe care le au ei, iar cine nu e cu ei cu siguranta e impotriva lor.

P.S. Ah, si Mihai Petroff scuteste-ma cu prostiile tale legate de tot felul de conspiratii ce le ai in minte ca s-ar putea sa nu-ti mai intorc si obrazul celalalt. Ar fi frumos sa accepti anumite lucruri asa cum sunt si sa nu mai ma ataci personal indiferent de situatie.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

radhoo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    19th August 2011
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    69
    Putere Rep
    27

Implicit

@Claudiu am 2 perieteni care au cumparat si platit de acum 1-2 saptamani comanda. Acele comisioane (30-40 lei) sunt inca pending. In schimb a cumparat cineva duminica o rovinieta de 13 lei si acum e aprobat comisionul.

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    @tetele - Fara sa iei la misto nu poti sa atragi atentia cuiva sau asa faci tu de obicei?
    Asa fac eu de obicei, credeam ca ai remarcat deja. Sau era retorica? In general prind si apreciez sarcasmul cand vine din partea unor persoane pe care le stiu capabile de el. De-aia intrebam, ca nu sunt sigur.

On topic, pentru Mishu (cu dedicatie din partea colegilor de forum), fara mistouri, ca sa ma aliniez tonului serios de pe aici: scopul era sa nu promovezi magazinele cunoscute ca dau tepe ca sa le descurajezi sa faca asta. Pentru ca daca nimeni nu le trimite trafic, nu are sens existenta lor intr-o retea de afiliere. Si scapi de ele. Intelegi?

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de tetele Vezi Post
    On topic, pentru Mishu (cu dedicatie din partea colegilor de forum), fara mistouri, ca sa ma aliniez tonului serios de pe aici: scopul era sa nu promovezi magazinele cunoscute ca dau tepe ca sa le descurajezi sa faca asta. Pentru ca daca nimeni nu le trimite trafic, nu are sens existenta lor intr-o retea de afiliere. Si scapi de ele. Intelegi?
    Mie mi-ai creat impresia ca nu vrei decat sa-ti platesti politele folosindu-te de altii.
    Poate pentru ca nu pot gasi un argument logic, capabil sa-ti justifice interesul de a scapa de un advertiser pe care nu-l promovezi.
    De-asta am si intervenit. Ma intereseaza mai putin abilitatile retorice ale participantilor la o discutie si mai mult logica afirmatiilor.
    Am spus doar ce-aveam de spus ...

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Poate pentru ca nu pot gasi un argument logic, capabil sa-ti justifice interesul de a scapa de un advertiser pe care nu-l promovezi.
    Nu e vorba doar de un advertiser. E vorba de directia pe care o ia afilierea pe .ro
    Daca x nu plateste, y incearca si el si ii merge, z va face la fel ca doar se poate si sunt fraieri dispusi sa il promoveze. Eu nu indemn la nepromovare dar va las pe voi sa va intrebati singuri daca merita sa promovati un advertiser care direct sau indirect a dat teapa in conditiile in care aveti atatea alternative.

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    45
    Posturi
    406
    Putere Rep
    30

Implicit

Chiar daca s-au incins spiritele azi, tot e ceva util din treaba asta: cu siguranta a fost tras un semnal de alarma cu privire la un advertiser dubios. Cine intelege cum sta treaba si ia masurile in consecinta, se va feri de eventuale probleme, intrucat variante exista. Cine vrea, desigur.

Cei care vor merge in continuare cu "lasa ca stim noi ca e bine asa cum e" vor culege la vremea potrivita ... ceva (praful sau comisioanele - ramane de vazut).
    Greu se poate schimba un om care crede ca el face si drege, ca e mare si tare, ca nu are nevoie de sfaturi. Asa ca nu va lua aminte la semnalele altora. Va merge in continuare. Pana cand? Greu de spus.

Pana la urma tine si de inteligenta: pana cand sa promovezi un advertiser care nu iti aproba comisioanele sau ti le respinge? Pe bune ca va trebui sa renunti la el, doar nu o sa stai un an asa.

Spor la comisioane tuturor si sa auzim de vesti bune.
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    60

Implicit

dupa ce intra FashionUp in ProfistShare, nu va exista rata de respingere a com. mai mare de 10%
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19