As dori un raspuns de la cei care au primit comisioane la carti de la emag. Cam in cit timp platesc. Am un comision in asteptare de mai mult de 3 saptamani si altul de mai mult de 2 luni si nimic...
As dori un raspuns de la cei care au primit comisioane la carti de la emag. Cam in cit timp platesc. Am un comision in asteptare de mai mult de 3 saptamani si altul de mai mult de 2 luni si nimic...
Avem o noua campanie in reteaua profitshare - GeniusTravel.ro
@Claudiu, ma suna colegii tai de la Profitshare pentru ca am o plata automata generata si nu am incarcat factura, asta dupa ce am primit si cateva notificari pe email...
Scoate-mi si mie suspendarea pt. 5 minute sa pot face upload la factura...![]()
Oficial, pentru nerespectarea TOS-ului... o explicatie logica nu am primit.
Cand am incercat sa lamuresc acuzatiile care mi se aduc s-au dat la fund si nu am mai primit raspuns la emailuri...
nicio drama, e cu dedicatie
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Nu, nici una... a fost doar amuzanta reactia operatorului PS cand si-a dat seama de penibilitatea momentului...![]()
E clar, te-a exclus cineva pentru ca asa vrea si poate ...cu TOS e vrajeala, cel putin un motiv trebuia invocat sau cum face kidu ( i am oferit un termen sa rezolve problemele )
Mizerii
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Cel putin de cand sunt la Profitshare, nimeni nu a fost exclus fara sa fi facut ceva grav.
Numai eu stiu cate "ultime avertismente" am trimis. Asa ca mai usor, in niciun caz nu ne dorim sa respingem afiliati, dar cand acestia nu colaboreaza sa rezolve problemele semnalate, nu avem de ales.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)