cei fara basca nu vor inregistra comisioane.
cei fara basca nu vor inregistra comisioane.
adica nu se inregistreaza comisioane prin link de afiliat folosind aplicatia?
Au uitat sa steargaNu se mai leaga in text faraAşa că puteţi da sfoară-n ţară: cine nu are aplicaţia, să o instaleze, şi asta cât mai repede!Acum pe bune, eu inteleg micile scapari, dar sa nu fii atent cand dai copy/paste la comunicate tocmai cu frazele care pun sare pe rana afiliatilor e putin deranjant.“Vârful de lance” care va face diferenţa: toţi cei care au aplicaţia eMAG instalată vor avea acces prioritar la oferte, cu o oră mai devreme!
La voi cum se comporta "cei" de la eMag in ultima vreme? Eu de cand fac afiliere cu ei mai mult de 3% comisioane respinse intr-o luna nu am avut. De cateva saptamani (2-3 la numar) au inceput sa respinga pe banda rulanta aproape orice comision mare si sa imi lase doar pe cele de pana in 10 lei, rar unul cu suma de aproximativ 70-80 ron. Le-am dat un email, au raspuns dupa 2 saptamani, acum astept din nou raspunsul lor.
Am sters o parte din text pentru ca s-a remediat problema. (alta, nu cea de sus)
Ultima modificare făcută de edy12006; 23rd June 2015 la 12:00.
Eu am multe comisioane la eMAG si nu am observat acest trend de crestere a ratei de respingere. Verifica cu ei pentru ca sigur este justificata problema.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)