@tataraseni, surprinde-ne! Se intampla altceva decat ce a spus LensFlare? Am inceput sa am probleme cu temele scumpe, o sa astept raspunsul tau ...
(care a si venit intre timp ...)
@tataraseni, surprinde-ne! Se intampla altceva decat ce a spus LensFlare? Am inceput sa am probleme cu temele scumpe, o sa astept raspunsul tau ...
(care a si venit intre timp ...)
Ultima modificare făcută de Mishu; 26th June 2013 la 13:05. Motiv: completare
Apropos, mai sunt si alti colegi carora nu le-a aparut inca butonul magic pentru portarea in noua platforma?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Noaptea trecuta a fost livrat vrac la toti cei care ramasesera fara.
Haha, bag de seama ca eu sunt exceptia de la regula![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Cred ca nu a fost ultimul lot. Am primit informatia azi-noapte, inainte de a descoperi ca mi-a aparut butonul si am luat-o de buna pentru ca in cazul meu s-a confirmat.
Cookie-ul este rescris. Treaba este confirmată de "surse oficiale". Imediat după ce am observat noul comportament, le-am trimis un mail celor de la profitshare. Răspunsul lor a fost:
"prin intermediul newsletter-elor, scopul eMAG nu este acela de a suprascrie cookie-urile afiliatilor, ci acela de a atribui fiecarei surse de trafic valoarea cuvenita. Metoda ta de promovare nu va fi afectata foarte mult de aceasta practica deoarece nu te bazezi plantare de cookie-uri, ci ajuti efectiv in procesul de decizie al unui utilizator."
Deci băi ăștia... agricultorilor, mai lăsați domn'e semințele, și puneți-vă să scrieți articole care îi dă în cap cititorului pe loc, în așa fel încât să-l zăpăciți instant cu privire la decizia de cumpărare! Este clar?! Pentru că de recurență nu mai poate fi vorba!
Nici eu nu am primit butonul verde.
A mai vazut cineva asistentul buclucas?
In alta ordine de idei eMAG a implementat Orbitvu : Aparat foto digital Fujifilm FinePix S4000, 14MP, Black S4000 - eMAG.ro
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
La mine e de ceva timp butonul verde, sunt foarte atent cand lucrez in Profitshare sa nu-l apas din greseala.
@Dragos eu nu vad Orbitvu pe acel link. Asistenul a fost disparut si in weekend, a aparut luni, azi vad a iar e disparut (poate d-aia am inregistrat si ceva comisioane).
P.S. O sa fie jale de BF, cred ca vor trimite 10 newslettere in ziua respectiva![]()
Eu nu vad asistentul, nu am intrat de pe link afiliat.
LE: Orbitvu nu se vede pe Firefox, din IE e ok.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)