Pagina 120 din 414 PrimulPrimul ... 2070110118119120121122130170220 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.191 la 1.200 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

eRwin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th August 2005
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    460
    Putere Rep
    37

Implicit Re: Afiliere Emag ProfitShare

Integrarea bit.ly este o idee foarte bună, mai ales dacă vom putea folosi și conturile bitly personalizate! Au un API pentru asta. Nu știu dacă în Profitshare 2 există această opțiune, dar aș vrea să am widget-uri dinamice care se generează pe bază de taguri adăugate scriptului. De exemplu dacă scriptul e inclus într-o pagina generată dinamic, pot fi adăugate în script-ul widget-ului, taguri care sunt corelate cu respectiva pagină. De exemplu dacă e vorba de un articol cu Samsung Galaxy S4, tag-urile ar fi: Samsung, Samsung Galaxy S4, Smartphone. Practic widget-ul ar putea returna conținut mai bine relaționat cu acea pagină, deci și șansa de conversie ar crește!

adstart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Vârstă
    37
    Posturi
    160
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Taxele sunt fix aceleasi pentru toate paltformele, daca nu ma insel ca persoana fizica ajungi la 31,5% impozit.
    Ideal ar fi sa faci un PFA sau SRL, la SRL ai 3% impozit, la PFA 16% dar poti deduce cheltuieli.
    deci sa inteleg ca este mai OK daca primesc platiile pe persoana juridica (eu am un SRL, neplatitor de TVA)

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

Sau pe PFA, din ce inteleg eu

Taxele care se platesc la stat de catre un PFA sunt relativ mici, comparativ cu alte forme de organizare. Astfel, o persoana care incaseaza comisionul ca PFA va plati taxe in procent de aproximativ 21.5% din suma bruta, in timp ce, daca se incaseaza comisionul pe persoana fizica, procentul de taxare poate sa ajunga pana la 32% din suma bruta. Totodata, in cazul PFA-ului, procentul de taxare de 21.5% poate sa scada semnificativ daca acesta inregistreaza diverse cheltuieli.
    Deci pe PFA taxele vor fi de aproximativ 21.5% insa nu inteleg ce cheltuieli se pun, si cum se pun, pentru a mai scadea din procentul de taxare.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Paul, pe SRL vei plati 3% impozit pe venit si un eventual 16% impozit dividende daca scotii banii din firma. Daca platesti de acolo bunuri, servicii, etc ramai cu cei 3%.
    Ireal: e cam aceeasi idee ca la SRL, pe PFA poti scadea anumite cheltuieli pe care ti le permite legea.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

Ma lamureste si pe mine cineva? Se merita sa-mi fac PFA? Daca da, cum se mai poate scade procentul de taxare?
    Mersi Cristian pentru raspuns, o sa ma interesez mai mult despre PFA, nu stiu mai nimic.

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de floryn Vezi Post
    Surpriza widgetul din site s-a transformat si apare si publicitate flanco, fara ca eu sa fi dorit asta.
    Ai o optiune in cont pentru asta.

Am rugamintea ca tot feedback-ul sa ne fie transmis direct noua prin mijloacele oficiale, raspundem rapid la nelamuriri si putem urmari mai bine. La fel si sugestiile, daca vreti ceva custom sau ceva care inca nu am implementat sa ne transmiteti si prioritizam in functie de cerere.

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de eRwin Vezi Post
    Integrarea bit.ly este o idee foarte bună, mai ales dacă vom putea folosi și conturile bitly personalizate! Au un API pentru asta. Nu știu dacă în Profitshare 2 există această opțiune, dar aș vrea să am widget-uri dinamice care se generează pe bază de taguri adăugate scriptului. De exemplu dacă scriptul e inclus într-o pagina generată dinamic, pot fi adăugate în script-ul widget-ului, taguri care sunt corelate cu respectiva pagină. De exemplu dacă e vorba de un articol cu Samsung Galaxy S4, tag-urile ar fi: Samsung, Samsung Galaxy S4, Smartphone. Practic widget-ul ar putea returna conținut mai bine relaționat cu acea pagină, deci și șansa de conversie ar crește!
    Erwin, am notat, te contactam curand.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

Din ce am citit pe internet ca PFA trebuie sa platesti si CAS (31,3%Avantajele unui PFA sau SRL in platile 2Parale. Taxe si impozite. ) daca obtii venit mai mare de 779 lei, deci nu stiu cat de avantajos este si cu PFA.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

Eu tot prin SRL neplatitor de TVA incasez. Platesti 3% la fiecare factura incasata, 97% sunt banii firmei (NU ai tai).
    Daca ii faci salariu platesti taxele si ca angajat si ca angajator.
    Cel mai convenabil pentru tine este sa ai suficiente cheltuieli pe firma care sa acopere. Poti muta serverele pe firma, poti muta telefoanele mobile, chiria, orice te ajuta, si ramai cu 97% partea ta.
    La final de an, ce ramane retragi a dividente, platind 16% doar pe surplus.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Este rentabil sa ai PFA, SRL sau I.I. doar daca ai venituri de cel putin 2000 lei luna si poti baga si cheltuieli
    Daca ai venituri mici, nu este rentabil, in afara de aceste costuri mai ai si costuri cu cel ce iti tine contabilitatea (cred ca cel mai ieftin posibil este vreo 100 lei luna), diferite formulare, program de contabilitate, etc.

E bine pentru dosarul tau financiar sa ai venituri si ca persoana fizica, de exemplu eu chiar daca am si SRL unde incasez alte venituri, prefer ca veniturile din afiliere se le incasez ca persoana fizica
    Daca esti salariat (sau pensionar) ca persoana fizica platesti doar 16+5,5 = 21,5%
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19