Pagina 110 din 414 PrimulPrimul ... 1060100108109110111112120160210 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.091 la 1.100 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Marius Pahomi despre Profitshare 2.0 « Marketing afiliat – Profitshare Blog | Câ

"75% din valoarea vanzarilor prin intermediul marketingului afiliat din Romania se realizeaza prin intermediul Profitshare" iar incep...
    "am platit afiliatilor comisioane de peste 1 milion de euro" ce chestie, cam atat a facut si 2p cu restul de piata lasata
    "Profitshare este reteaua de marketing afiliat care converteste cel mai bine" super tare, mai ales ca inca nici nu exista reteaua de care vorbeste.
    "Vom mentine bonusul de 5% pentru a-i rasplati pe cei care au castiguri de minim 350 de lei, atunci cand solicita plata prin intermediul Cardului Cadou eMAG." parca se desfintau voucherele
    "sa facem afilierea o activitate ce poate fi inteleasa usor." dap, pana acum au facut eforturi deosebite...

Asta apropo de cifre, pe 2011 au raportat "- crestere de 2.54 ori a comisioanelor platite afiliatilor, pana la 1,17 mil. lei fara TVA" dupa mintea mea ar insemna ca pe 2010 au 460.000 lei, in 2009 cat sa fie? 250-300.000 lei, etc. Inseamna ca ian-martie 2013 au rupt norul de au facut diferenta pana la 4.4 milioane lei.
    Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 25th March 2013 la 15:06.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post

Asta apropo de cifre, pe 2011 au raportat "- crestere de 2.54 ori a comisioanelor platite afiliatilor, pana la 1,17 mil. lei fara TVA" dupa mintea mea ar insemna ca pe 2010 au 460.000 lei, in 2009 cat sa fie? 250-300.000 lei, etc. Inseamna ca ian-martie 2013 au rupt norul de au facut diferenta pana la 4.4 milioane lei.
    ai uitat 2012 au raportat pentru o zi comisioane de 350k Black Friday 2012: comisioane de peste 350.000 lei
    E PR ce fac ei ...cine pune botul .... nu cred tot ce zic
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

de ce nu se apuca de standup? is amuzati
    ...sa te dai expert si sa faci confuzie in termeni. la ei ca-i program, ca-i retea, ca-i lebada neagra tot in aceeasi oala intra. joc si voie buna sa fie

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu cred ca e destul de clar...
    La inceputul lunii viitoare vom lansa in teste platforma multi-advertiser cu un numar restrans de afiliaţi si de advertiseri. Dupa incheierea unui ciclu complet de plata vom invita in noua platforma restul afiliatilor si vom aduce noi advertiseri.
    Tot in acest spirit, am decis ca in Profitshare 2.0 pragul minim de retragere al comisioanelor sa fie de 100 de lei, fata de 350 de lei cat este in prezent.

Vom opera aceasta modificare inca din versiunea curenta, eMAG Profitshare. Astfel, afiliaţi isi pot retrage comisioanele la minim 100 de lei. Vom mentine bonusul de 5% pentru a-i rasplati pe cei care au castiguri de minim 350 de lei, atunci cand solicita plata prin intermediul Cardului Cadou eMAG.
    Cele 2 platforme ("eMAG Profitshare" si "Profitshare 2.0") vor merge in paralel incepand de luna viitore. Cei care vor testa PS 2.0 vor primii la sfarsitul fiecarei luni bani in cont daca suma va depasi 100 lei. Ei vor opri toate taxele astfel ca afiliatul nu va trebui sa mai plateasca altceva la stat. Plata prin banca va fi singura optiune.

Pentru platforma actuala PS, cererile de plata se vor putea face chiar daca ai si numai 100 lei in cont. Daca ai suma de 350 lei, poti cere si voucher si vei primi si bonusul de 5%.
    Dupa ce trece "un ciclu complet de plata" care nu stim exact acum cat va fi, probabil minim 1 luna, toti afiliatii PS vor fi migrati catre PS 2.0. Din ce am inteles, fiecare afiliat va primi un mesaj email cu invitatia de a migra la PS 2.0. Afiliatul isi va alege momentul cand sa se inregistreze in noua platforma astfel ca va avea timpul necesar de a cere efectuarea platii prin voucher, daca va dori. Daca nu, suma de plata va fi transferata in noua platforma. Sumele afisate in noua platforma sunt fara TVA, adica din suma pe care o vedem acum in PS se va scade 24%.

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    20th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    38

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Eu zic sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului....
    Daca in Electro-IT comisionul este de 3% si in 2parale comisionul mediu banuiesc ca e pe la 8 sau poate 10% atunci e normal ca la aceiasi valoare a comisioanelor platite sa raporteze ca detin 75% din valoarea vanzarilor prin afiliere.... (calcule facute cu aproximatie bineinteles).

Problema este daca valoarea vanzarilor este unitatea de masura corecta/obiectiva pentru a face o departajare intre concurenti (retele de afiliere, programe de afiliere sau cum vreti sa-i spuneti).

Oricum, lupta se incinge... desi observ o liniste in 2parale ultima perioada, presimt ca e un fel de "linistea dinaintea furtunii".

Asteptam lansarea PS 2.0.....

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

(old) Profitshare, (future) Okazii, Altex Afiliere = programe de afiliere
    2Parale, Piata Digitala = retele de afiliere

In momentul in care PS va deschide portile si pentru alte magazine, devine din program, retea.
    Nu ma intereseaza atat de tare vers 2.0 cat magazinele care vor intra in reteaua PS

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    ai uitat 2012 au raportat pentru o zi comisioane de 350k Black Friday 2012: comisioane de peste 350.000 lei
    Da, imi cer scuze, am sarit un an. In cazul asta cifrele pot fi corecte fara probleme, avand in vedere cresterile. Din pacate la emag ne a lipsit transparenta, de la statusul unui comision la cifre. Sau poate ne a obisnuit prost 2p

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    20th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    38

Implicit

Sincer sa fiu, astept cu mare interes TOS-ul noului PS, sunt curios daca vor mai schimba abordarea...

E greu de crezut ca un magazin mediu/mic intrat in PS va avea oamenii/uneltele/experienta necesara sa faca performanta cat timp conditiile actuale in PS sunt foarte restrictive... ai voie sa folosesti decat uneltele standard oferite..... nu ai voie sa X, nu ai voie sa Y... E nevoie de multa implicare din partea advertiserului pentru a gestiona o astfel de relatie cu afiliatii si nu stiu cat va fi de fericit un advertiser sa ramana fara un afiliat bun care-i genereaza multe vanzari dar care a fost suspendat de retea/program ( ) pentru ca a pus un link emag impreuna cu un link evomag in acelasi articol...

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    35

Implicit

INTERVIU Ce urmeaza dupa preluarea agentiei Conversion Marketing de catre eMAG - Extindere, exemple, strategie - Media & Publicitate - HotNews.ro

Ce se va schimba la ProfitShare, aduceti o noua versiune?

Marius Pahomi: Da. Lansam varianta multi-advertiser la inceputul lunii viitoare si va fi intr-o varianta restransa de test. Vom avea un numar restrans de afiliati, cam 20, si cateva magazine, evident in afara de eMAG (...) Vor intra si magazine din domenii in care eMAG nu vinde, spre exemplu haine, vrem toate domeniile, si bancar de exemplu, iar cand deschidem noi categorii o sa atragem toate site-urile de nisa.

Interesant de citit

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Surprize, surprize!

Retragerea comisioanelor de la 100 de lei si generatorul de plati « Marketing afiliat – Profitshare Blog | Câștigă bani online prin intermediul marketingului afiliat!

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    35
    Posturi
    888
    Putere Rep
    42

Implicit

Ce rapid ai fost!!!
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

Pai nu inteleg de ce au introdus aceasta facilitate abia acum (poate doar pentru cateva saptamani) cand se va trece oricum la PS 2.0, iar acolo platile se vor face automat in fiecare luna iar voucherele nu vor mai exista.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19