25th March 2013, 14:56
1 out of 1 members found this post helpful.
Marius Pahomi despre Profitshare 2.0 « Marketing afiliat – Profitshare Blog | Câ
"75% din valoarea vanzarilor prin intermediul marketingului afiliat din Romania se realizeaza prin intermediul Profitshare" iar incep...
"am platit afiliatilor comisioane de peste 1 milion de euro" ce chestie, cam atat a facut si 2p cu restul de piata lasata
"Profitshare este reteaua de marketing afiliat care converteste cel mai bine" super tare, mai ales ca inca nici nu exista reteaua de care vorbeste.
"Vom mentine bonusul de 5% pentru a-i rasplati pe cei care au castiguri de minim 350 de lei, atunci cand solicita plata prin intermediul Cardului Cadou eMAG." parca se desfintau voucherele
"sa facem afilierea o activitate ce poate fi inteleasa usor." dap, pana acum au facut eforturi deosebite...
Asta apropo de cifre, pe 2011 au raportat "- crestere de 2.54 ori a comisioanelor platite afiliatilor, pana la 1,17 mil. lei fara TVA" dupa mintea mea ar insemna ca pe 2010 au 460.000 lei, in 2009 cat sa fie? 250-300.000 lei, etc. Inseamna ca ian-martie 2013 au rupt norul de au facut diferenta pana la 4.4 milioane lei.
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 25th March 2013 la 15:06.
25th March 2013, 15:42
1 out of 1 members found this post helpful.
Eu cred ca e destul de clar...
La inceputul lunii viitoare vom lansa in teste platforma multi-advertiser cu un numar restrans de afiliaţi si de advertiseri. Dupa incheierea unui ciclu complet de plata vom invita in noua platforma restul afiliatilor si vom aduce noi advertiseri.
Tot in acest spirit, am decis ca in Profitshare 2.0 pragul minim de retragere al comisioanelor sa fie de 100 de lei, fata de 350 de lei cat este in prezent.
Vom opera aceasta modificare inca din versiunea curenta, eMAG Profitshare. Astfel, afiliaţi isi pot retrage comisioanele la minim 100 de lei. Vom mentine bonusul de 5% pentru a-i rasplati pe cei care au castiguri de minim 350 de lei, atunci cand solicita plata prin intermediul Cardului Cadou eMAG.
Cele 2 platforme ("eMAG Profitshare" si "Profitshare 2.0") vor merge in paralel incepand de luna viitore. Cei care vor testa PS 2.0 vor primii la sfarsitul fiecarei luni bani in cont daca suma va depasi 100 lei. Ei vor opri toate taxele astfel ca afiliatul nu va trebui sa mai plateasca altceva la stat. Plata prin banca va fi singura optiune.
Pentru platforma actuala PS, cererile de plata se vor putea face chiar daca ai si numai 100 lei in cont. Daca ai suma de 350 lei, poti cere si voucher si vei primi si bonusul de 5%.
Dupa ce trece "un ciclu complet de plata" care nu stim exact acum cat va fi, probabil minim 1 luna, toti afiliatii PS vor fi migrati catre PS 2.0. Din ce am inteles, fiecare afiliat va primi un mesaj email cu invitatia de a migra la PS 2.0. Afiliatul isi va alege momentul cand sa se inregistreze in noua platforma astfel ca va avea timpul necesar de a cere efectuarea platii prin voucher, daca va dori. Daca nu, suma de plata va fi transferata in noua platforma. Sumele afisate in noua platforma sunt fara TVA, adica din suma pe care o vedem acum in PS se va scade 24%.
25th March 2013, 15:44
2 out of 2 members found this post helpful.
Eu zic sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului....
Daca in Electro-IT comisionul este de 3% si in 2parale comisionul mediu banuiesc ca e pe la 8 sau poate 10% atunci e normal ca la aceiasi valoare a comisioanelor platite sa raporteze ca detin 75% din valoarea vanzarilor prin afiliere.... (calcule facute cu aproximatie bineinteles).
Problema este daca valoarea vanzarilor este unitatea de masura corecta/obiectiva pentru a face o departajare intre concurenti (retele de afiliere, programe de afiliere sau cum vreti sa-i spuneti).
Oricum, lupta se incinge... desi observ o liniste in 2parale ultima perioada, presimt ca e un fel de "linistea dinaintea furtunii".
Asteptam lansarea PS 2.0.....