Pagina 10 din 414 PrimulPrimul ... 891011122060110 ... UltimulUltimul
Rezultate 91 la 100 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de eugenpotlog Vezi Post

RoManiac
    Este inutil sa reluam acum discutiile. Am scris mesajul precedent pentru a completa mesajele prin care condamni fara a prezenta toate datele, un sistem de afiliere care functioneaza.
    Pai si am spus eu undeva ca nu functioneaza? Sau am zis ca Emag nu-si plateste afiliatii? Din contra am zis ca e corect cand e vorba de plati si ca este un sistem care functioneaza pana la un anume punct.
    Ciudat e faptul ca pe net sant multe articole negative la adresa profitshare. La putine ati dat raspuns pe paginile unde au aparut. E ciudat ca ti-ai creat cont aici pentru a da o replica.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 1st February 2011 la 00:32.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    Dupa cum ziceam . @eugenPotlog aveti o viziune propire la Emag asupra a ceea ce inseamna marketing afiliat. Vorbiti de "experienta placuta de navigare" . Pai sincer sa-i puna pe desktop o floricica , un ceai cald ... nu stiu la ce te referi cu aceasta experienta.Pai asta e treaba marketerului? Sa-l relaxeze si sa fie bucuros ca ajunge pe Emag?
    A doua problema . Ce sa faca respectivul daca si-a optimizat situl astfel incat sa iasa in SERP la cautari relevante dupa produsele comercializate de Emag? Explicati mai departe ce inseamna "punte artificiala" ca eu unul nu inteleg. Pai asta e treaba marketerului. Sa creeze o punte intre cumparator si magazin. Teoretic cu cat mai multe astdel de punti cu atat mai bine pentru magazin si afiliat. Numai ca Emag-ului nu-i convine. E vina afiliatului ca pe Google la unele cautari iese in fata Emag-ului si astfel se creaza acea punte artificiala de care vorbiti?
    O alta concluzie ce se poate trage de aici pentru afiliati. Aveti grija cum va optimizati siturile. Nu cumva ca vizitatorul sa va vina din Google pe o cautare a unui produs pe care Emag il comercializeaza caci daca el va da click mai departe e posibil sa ajungeti in situatia asta , de a va face vinovati de cearea unor punti artificiale.
    In concluzie.: In marketing afiliat , marketerul trebuie sa vanda un PRODUS . Cum o face e treaba lui atata timp cat respecta TERMENII SI CONDITIILE programului respectiv. Nu e de datoria lui sa promoveze neaparat ceea ce este la oferta la magazinul respectiv ( ceea ce de fapt doreste Emag cu acele widgeturi ). El trebuie sa creeze acea punte de care vorbiti si sa vanda un PRODUS. Nu sa convinga neaparat ca situl pe care ajunge e cel mai bun , cel mai mare sau ca are cele mai bne oferte. El trebuie sa trimita acolo un vizitator targetat gata sa cumpere un produs. Ceea ce doreste Emag este volum mare de bloguri de exemplu pe care sa apara widget-urile respective si eventual review-uri. Asta incurajeaza Emag. Scrierea de review-uri dar in felul acesta un marketer nu va performa vreodata. Cel mult va face bani de 5 pachete de tigari pe luna.
    Restul cu placerea de navigare , punti artificiale , etc etc e CAN CAN atata timp cat apar conversii.

Ca o sugestie pe viitor. Puteti modifica foarte usor conditiile aderarii la program facand toate aprobarile manual si sa stipulati exact care sant metododele ACCEPTATE de promovare ale produselor Emag. Nu sa lasati afiliatul sa-si faca treaba dupa care nu va mai convine ca apar "punti artificiale" . Daca puntile artificiale nu sant bune sa ne fie explicat cum o fi cu puntile naturale. Cum or trebui sa arate ele.

Ps: Eugen Potlog se refera lla SEO SPAM la siteuri gen price.ro , compari.ro etc etc. A nu se intelege ca s-au folosit in optimizarea sitului tehnici Black Seo.
    Toate programele de afiliere serioase au termeni foarte stricti si nu permit afiliatului sa faca ce-l duce capul doar pentru a vinde un produs. ProfitShare nu e singurul care baneaza utilizatori pentru tehnici nepermise. Te invit sa cauti cati au fost banati de catre CJ, LinShare, ClickBank, etc. Nu am nici o legatura cu ProfitShare, nici macar nu lucrez cu ei, dar sunt destul de sigur ca ei sunt in castig cu afiliatii, indiferent de ce comision castiga lunar. In schimb afiliatii care incalca regulile de bun simt le pot strica imaginea, deseori asociindu-se siteul afiliatului cu magazinul in sine.

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

E perfect adevarat ce spui si tu @AlexDumitru. Doar ca nu s-a pus problema incalcarii regulilor. Punct.
    Emag are conversii foarte bune..
    Daca cineva reuseste sa scrie 10.000 de recenzii si are trafic targetat pe ecele recenzii ii anunt ca ProfitShare e FANTASTIC. Are conversii foarte foarte bune. Cred ( nu sant sigur ) ca aici nu ar mai comenta nimic. Tot ceea ce trebuie sa faci e sa scrii 10.000 de recenzii si sa optimizezi.
    Dar daca ii vei promova exclusiv doar pe ei cu un site gen pricer.ro nu vor mai accepta , cu toate ca nu e stipulat nicaieri acest lucru. Dauneaza imaginii Emag-ului un site exclusiv pentru ei ? gen pricer.ro optimizat pentru motoarele de cautare? Eu cred ca nu @AlexDumitru

Repet Emag isi plateste afiliatii . Emag isi permite sa plateasca 15.000 ron pe luna comisioane fara probleme prin programul Emag ProfitShare. Dar totusi intrerupe colaboararea intr-un moment in care era clar ca in viitor comisioanele vor creste cu mult mai mult decat acei 15.000 pe luna , fiind posibil ca la un moment dat sa plateasca pe an unui singur afiliat cu cat plateste o foarte mare parte din retea pe aceeasi perioada de timp .

Dar lipseste expunerea pe care o doreste Emag.
    Atunci probabil Emag nu are nevoie de afiliati in ProfitShare ca sa vanda !!! Pentru ca deja vinde ENORM. Are nevoie de afiliati care sub mirajul banilor vor adauga banerele pe saiturile lor creând astfel expunere ( aproape gratis ) pentru brand si oferte. Aceasta este o ipoteza de mult dezbatuta pe internet dar niciodata dovedita. Cred ca topicul asta a dovedit ceea ce este Emag ProfitShare. Un program ce poate converti enorm , o firma ce-si va plati afiliatii cu siguranta dar pentru care conversiile generate de afiliat nu conteaza.
    ProfitShare dupa parerea mea este cel mai bun program de afiliati din LUME pentru afiliati. Ofera o conversie extraordinara bazandu-se doar pe ceea ce reprezinta brandul EMAG in Romania. Personal cred ca poate fi atins un target al comisioanelor de 100.000 Ron pe luna.

Ceva foarte similar cu Emag exista in Turcia cu situl HepsiBurada.com . Doar ca cei de acolo stiu foarte clar ca brandul HepsiBurada vinde orice , oricand , oriunde in Turcia . De aceea programul lor de afiliere plateste un maxim de 2000 E pe luna . Asta pentru ca sant constienti ca altfel vor fi nevoiti sa plateasca comisioane la multe vanzari pe care oricum le vor obtine si fara ajutorul afiliatilor , atata timp cat pentru toti turcii prima optiune atunci cand comanda ceva pe net este HepsiBurada Com .

La fel este si cu Emag. cand e vorba de IT in Romania .Cel mai probabil Emag reprezinta prima optiune pentru foarte multi cumparatori online.

Pana la urma e business si din punct de vedere financiar poate au dreptate. De ce sa platim bani pentru ceva ce oricum avem si nu obtinem ceea ce dorim ? afisari adica. Dar daca obtinem afisari direct proportional cu banii pe care trebuie sa-i platim ... este OK . Asta este in ideologia Emag o relatie WIN-WIN.

O relatie in care se regasesc doar banii pentru comisioanele realizate fara afisari nu le este absolut deloc pe plac si atunci pentru ei nu mai este o relatie WIN-WIN. Si asta pentru ca nu obtin acea placere a navigatului de care amintea Eugen Potlog , nu obtin awareness si nici intarirea brandului. Obtin doar conversii de la afiliati ... pe care le au cu sau fara ei.

ProfitShare este un program ROMANESC de afiliere unde nu se aplica regulile universale de marketing afiliat. Aici in Romania noi reinventam in stilul si dupa mentalitatea noastra balcanica ceea ce altii au inventat de 15-20 de ani. Emag ProfitShare este la baza un program de afiliere dar scopul lansarii lui nu este nici pe departe cel de a atrage conversii ci mai degraba de a intari imaginea brandului Emag pe piata autohtona. Numai in Romania poate fi creat un astfel de program . Nicaieri in lume probabil nu vei obtine o expunere atat de mare la costuri atat de reduse.

O idee machiavelica care se demostreaza a fi geniala prin atingerea scopului propus.

Asa ca pentru afiliere pe IT recomand 2parale. Acolo chiar sant interesati doar de conversii si nu se pune problema de altceva. Fiecare insa alege. Eu votez pentru 2parale.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 2nd February 2011 la 10:47.

eugenpotlog este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

Ne dorim cat mai multi afiliati activi, iar bugetul alocat afilierii este nelimitat.

Totusi, vrem ca site-urile costruite de acesti afiliati sa fie concepute pentru oameni, nu pentru masini. In cazul de fata, afiliatul a construit doar un script tipic de seo-spam fara nici o valoare pentru o persoana care cauta informatii online, singurul sau scop fiind sa apara cat mai sus in Google. Aceasta practica este echivalenta cu spamul pe mail si este intolerabila, consideram ca este de bun simt pentru oricine. Cu totii suntem frustrati cand cautam ceva pe Google si dam peste site-uri doar optimizate pentru cuvintele cheie respective dar lipsite de orice continut relevant si care ne ofera pe post de continut, reclama platita.

Ceea ce nu a spus fostul afiliat este ca a extras automat continut din eMAG, folosind scripturi fara a ne cere autorizarea, ceea ce este impotriva regulamentului. Practic a folosit exclusiv continutul nostru pentru a face seospam pe diverse domenii, asa zise "site-uri".

I-am platit comisioanele pentru ca nu era specificat explicit in regulament ca nu toleram seospamul, dar acum este. Apoi am inchis colaborarea in urma unei discutii din care a reiesit ca afiliatul nu doreste sa-si schimbe abordarea, desi i-am explicat punctul nostru de vedere.

Nu-i vom penaliza sau exclude niciodata pe cei care au site-uri cu continut real si care sunt si optimizate pentru Google. Este absurd si este doar opinia unui seo-spammer prin care vrea sa se apere pentru ca nu stie sau nu vrea sa construiasca un site real.

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ceea ce nu a spus fostul afiliat este ca a extras automat continut din eMAG, folosind scripturi fara a ne cere autorizarea, ceea ce este impotriva regulamentului. Practic a folosit exclusiv continutul nostru pentru a face seospam pe diverse domenii, asa zise "site-uri".
    Domnule Potlog. Ceea ce uitati sa spuneti este ca punctul 3 din termeni si conditii a fost modificat ulterior Ma refer la ultimele 2 conditii
    Regulamentul actual poate fi gasit AICI iar regulamentul de atunci il puteti vedea AICI adica un cache Google.( Dupa ce Google va modifica cache-ul voi inlocui cu un print screen )

Se observa clar cum a fost modificat introducand aceste 2 conditii la punctul 3 . Cacheul e din data de 29 ianuarie deci dumneavoastra le-ati introdus probabil pe 30 ianuarie inainte de a va crea un cont aici si a dat o replica , bazandu-va probabil pe o dovada neatacabila. Incheierea colaborarii cu afiliatul respectiv a avut loc in Decembrie 2010
    1.preiau automat informatii de pe site-ul Furnizorului sau alte site-uri, fara acordul acestora;
    2.sunt construite sub forma unor comparatoare de preturi, agregatoare de produse sau continut ale altor site-uri sau folosesc tehnici de spam seo

Nicaieri nu era stipulat ca preluarea continutului din Emag pentru a fi folosit in scopul promovarii , este interzis de regulament.

De asemenea cei mai indreptatiti pot explica daca un magazin online IT poate avea copyright pe specificatii generale ale produselor pe care le comercializeaza.
    Este adevarat a extras continut de pe Emag dar nu-l obliga nici un regulament din termeni si conditii. A extras continut pe care l-a folosit exclusiv in interesul Emag de a promova produsele si in nici un caz pentru un magazin concurent.

Si apropo gaseste cineva pe pagina de inscriere vreo rubrica ce semnaleaza Termenii si Conditiile aderarii la program?!
    Pagina e Aici
    Ok ProfitShare se bazeaza ca cei care intra in program se pot loga cu datele contului creat anterior daca au efectuat o comanda.
    Dar daca este cineva care n-a facut in viata lui o comanda la Emag si este nevoit sa creez un cont nou? Are undeva stipulat pe pagina de inscriere Termeni si Conditii ? Alta scapare pe care nu ati avut-o in vedere consider eu.

Termenii si conditiile le gasesti abia pe sus in dreapta in Rubrica Ajutor. In nici un caz ele nu apar in pagina de creare cont. Adica se inscrie si accepta in mod automat termenii aderarii care nu-i sant comunicati in acel moment ,dupa care vede daca intr-adevar accepta aceste termene impuse de Emag. Adica accepta niste termeni care nu exista in momentul in care se creeaza contul. Nu se bifeaza nici o casuta care face referire la asa ceva . Logic din punctul meu de vedere este ca acel program nu are termeni si conditii de nici un fel. E cam pe dos decat practicile normale. Nu sant nici pe departe expert in avocatura si urmez doar logica simpla a lucrurilor care sant comunicate in momentul crearii efective a unui cont de afiliat. Daca gresesc cu ceva atuncicineva sa ma corecteze.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Ne dorim cat mai multi afiliati activi, iar bugetul alocat afilierii este nelimitat.

Totusi, vrem ca site-urile costruite de acesti afiliati sa fie concepute pentru oameni, nu pentru masini. In cazul de fata, afiliatul a construit doar un script tipic de seo-spam fara nici o valoare pentru o persoana care cauta informatii online, singurul sau scop fiind sa apara cat mai sus in Google. Aceasta practica este echivalenta cu spamul pe mail si este intolerabila, consideram ca este de bun simt pentru oricine. Cu totii suntem frustrati cand cautam ceva pe Google si dam peste site-uri doar optimizate pentru cuvintele cheie respective dar lipsite de orice continut relevant si care ne ofera pe post de continut, reclama platita.
    Asocierea intre e-mail spam si seospam e total nefericita si imi rezerv dreptul de a nu o comenta fiind total pe langa subiect.
    Iarasi e aiurea cand declarati ca situl respectiv intorcea rezultate fara relevanta. Total gresit veniti si declarati.. Intorcea exact produsul cautat de vizitator in care i se ofereau cateva detalii tehnice. Asta nu mai e SPAM-ul ala la care va ganditi dumneavoastra. Era pur si simplu un site OPTIMIZAT.

Treaba cu reclama platita sincer nu am inteles-o.

Cred ca acest raspuns l-ati dat un pic in pripa si un pic negandit. Daca tot va aflati pe Seopedia cu un cont special creat de a da o replica acestui threat si reprezentati in mod oficial interesele Emag-ului in ceea ce priveste ProfitShare eu personal va recomand sa lasati locul dreptului la replica cuiva de la PR pentru ca sincer faceti mai mult rau decat bine. Nu va puteti prezenta argumentand placerea navigatului sau facand analogii nefericite cu lucruri pe care se dovedeste a nu le stapani intelesul.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 8th February 2011 la 07:31.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

RoManiac,

E clar ca nu o sa pot sa te conving de ce practicile tale nu se potrivesc cu punctul nostru de vedere.
    Ma bucur ca recunosti seospamul, chiar daca nu e penalizat de legea romana ci doar de Google. Oricum, nu este vorba de legea romana ci de un contract intre afiliati si eMAG.

Sper ca cei care au urmarit toata discutia, au ajuns la concluziile potrivite, asa ca nu cred ca mai are rost sa o continuam.

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Intre timp am modificat postul care facea referire la email spam si lege. Scuze a durat un pic mai mult si nu am vazut ca ai dat o replica.
    Si tocmai ca eu la acel contract fac trimitere. Cel dintre mine si Emag care nu a fost incalcat.L-ai invocat dar vad ca nu te-ai mai intors cu explicatii la ceea ce am prezentat mai sus. Ma refer la acel google cache.
    Si apropo motivele incheierii colaborarii nu a fost refuzul de a schimba abordarea in ceea ce priveste promovarea produselor.. Motivul real a fost lipsa de incredere cu care s-a confruntat afiliatul in momentul in care a fost informat de Emag ca doreste incetarea colaborarii. Daca s-a intamplat o data se poate intampla oricand si nu poate munci ca apoi sa stea la mana Emag-ului de a decide subiectiv daca acea colaborare continua sau nu.

RoManiac,

E clar ca nu o sa pot sa te conving de ce practicile tale nu se potrivesc cu punctul nostru de vedere.
    OK uite ce scrie la punctul 7 din regulament.
    "Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda contul Afiliatului fara nici o justificare, daca acesta incalca prevederile respectivului contract;"
    Pana acum nu ai venit cu nici o dovada care sa incrimineze afiliatul ca a incalcat acest contract.
    Iti reamintesc ca punctul vostru cum ca nu agreeaza practicile afiliatului nu este scris absolut nicaieri in regulament.
    Si iti repet , colaborarea a fost incheiata datorita lipsei de incredere pe care i-a acodat-o Emag-ului.

Sper ca cei care au urmarit toata discutia, au ajuns la concluziile potrivite, asa ca nu cred ca mai are rost sa o continuam.
    Ai grija ce spui referitor la concluziile potrivite. Daca ai vedea punctele de reputatie primite in cadrul forumului pentru acest tjreat ai dori si tu sa stergi aceasta linie. Crede-ma sant pozitive in favoarea mea si acum ghici ... in defavoarea cui. Cred ca lumea a inteles bine.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumim pentru ocazia de a clarifica cum tratam seospam-ul si siteurile construite cu acest scop, o problema care e discutata in multe alte locuri in prezent. Si, vorba ta, doar timpul si restul afiliatilor vor confirma ca pozitia noastra e cea corecta.

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

Potlog gata ... ori vii cu argumente daca tot vrei sa dai replica ori daca nu rog un moderator sa inchida topicul. Santeti Emag. Da un comunicat de presa cum ca voi nu sustineti seo spam si explica-l asa cum te pricepi si fa referire la toate aceste situri mizere.
    Dar nu uita sa specifici si cum ati acceptat zeci de milioane de afisari de pe situri 100% spam facute sa vanda numai publicitate. Situri de care stiati ! Atunci nu v-a mai atins coarda sensibila a romantismului ? Nu va mai pasa de vizitator ca saracul e oripilat de atata reclama? Raspunsul este NU .

Acceptati situri Seo Spam 100% , caci zeci de milioane de vizitatori "oripilati" au explicit in fata ochilor banerul de afiliere cu logoul Emag printre multele reclame. Si ca sa nu uit un aspect absolut deloc de neglijat. Ala nu e trafic targetat , trafic care sa poata converti sau care sa apara pe Google pe nisa IT, dar care isi facea treaba de minune asa prost cum era el pentru brand awareness.

Asta e deci menirea unei pagini Seo Spam domnule Potlog . Sa vanda publicitate. Sa dea impresia falsa vizitatorului ca acolo gaseste ceea ce-l intereseaza prin continutul fals ce-l pune la dispozitie. Numai ca in cazul afiliatului acesta nu se aplica nici o regula de acest gen. Vizitatorul chiar gasea ceea ce cauta si nu gasea pic de reclama. Vizitatotii pe care ii trimitea el catre Emag aveau un bounce rate pe Emag de 4-9 % cu o medie de cateva zeci de pagini vizitate intr-o singura sesiune. Asemenea statistici se pot obtine prin Seo Spam Domnule Potlog? sau nu cumva era trafic extrem de bine targetat de fapt? Vreti sa va mai zic si comportamentul vizitatorilor inainte cu un click de a ajunge pe Emag? ce se intampla cu el si cum se comporta ca sa va faceti o idee mai buna asupra celor care ajungeau la dumneavoastra si dadeau 30 de clickuri intr-o sesiune?

Vad ca nu te obosesti sa dai nici o declaratie la postrurile anterioare dar repeti in mod obsesiv de tehnica seo spam , o tehnica care pentru tine e ambigua in intelegere ca si suma de elemente ce o alcatuiesc. Daca intr-adevar doresti , multi de aici iti pot explica ce e ala seo spam si care sant elementele prin care se identifica. Intreaba doar .

Si ca sa citez pe cineva de pe forum. Intr-un dialog daca cineva scrie romane iar celalalt da raspunsuri monosilabice e clar ca cineva bate in retragere . Cine sa fie oare in cazul asta.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 8th February 2011 la 07:36.

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    33
    Posturi
    431
    Putere Rep
    30

Implicit

@RoManiac: ai zis că ai renunțat la profitshare și ai trecut în rețeaua 2parale. Am câteva întrebări pentru tine, sper că nu te superi. Valoarea comisioanelor a rămas la fel sau a scăzut? Numărul de produse comandate a rămas la fel? Care magazin face cele mai multe conversii?

Pagina 10 din 414 PrimulPrimul ... 891011122060110 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19