Cand faceti solicitari de plata la adresa de email profitshare, primiti automat un raspuns ca cererea a fost inregistrata si un numar de tichet?
Intreb pentru ca am facut ieri prima solicitare de plata si nu am niciun fel de feedback, niciun reply automat, deci nu sunt sigur daca a fost inregistrata cererea.
Multumesc pentru raspunsuri. Dupa ce am dat mail si a doua oara mi-au inregistrat cererea.
Unul dintre cele mai mari comisioane ale mele (41 ron) a fost anulat. Desi in prima faza l-a trecut ca aprobat, apoi dupa 4-5 zile... Partea buna e ca in acelasi timp mi-au aprobat 2 comisioane valorand 3 lei (sper sa nu-i anuleze si pe astia). Maine dau de baut.
Vand Advertoriale (pr 5)
Pe eMAG se vand acum si roviniete. Nu mi-am dat seama cat e comisionul inca.
Firma partenera este cea care vinde roviniete si prin 2parale (unde tocmai au micsorat comisionul de la 1,5% la 1%).
Domenii EMD, majoritatea doar 1 euro. Accept si schimburi.
nu ti-ai dat seama pentru ca inca nu se vand prin profitshare - adica tu poti aduce trafic dar nu incasezi nimic
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
@kleampa
Dar poti sa aduci trafic pe roviniete si sa incasezi comisioane pe laptopuri.
1% din 12<->100 lei e putin, daca e sa ne luam dupa comisioanele practicate pe acest gen de servicii.
Ultima modificare făcută de Claudiu Farcas; 4th March 2013 la 20:30.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)