25th June 2013, 16:05
1 out of 1 members found this post helpful.
Emagul va descuraja la maxim afiliații tocmai ca să promovăm lenjeria (intimă), cravate și ciorăpei sexy... Hmmm... s-ar putea să prinda, desigur, dacă ai un blog feminin.
Să văd eu când reușesc (asta DACĂ vor) să integreze în sistem un retailer adevărat, la nivelul emag-ului... Nu știu... ziceți voi alții care nu se află în 2parale deja.
Adsense îi praf...
Cred că ar trebui să mă gândesc la un magazin online, să mă pun să vând mâncare pentru pisici...
25th June 2013, 21:57
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
tibi78
"Amuzant" momentul când am sesizat cu coada ochiului că apare "profitshare.ro" după ce dau click pe ceva anume din newsletter-ul emag. M-am "luminat" ca un bec

. Totul a devenit clar... de ce au făcut noua platformă și direcția în care se îndreaptă.
Evident, recurența se reduce la câteva ore.
Întreba cineva dacă se aplică aceeași politică și la newsletter-ul de la Flanco și pot zice că nu. Este clar că emag vrea să se "scuture" de o bună parte din afiliați... probabil și eu mă voi afla printre ei

Sunt curios de reacțiile celor care "abia așteaptă să migreze pe noua SUPER-platformă"

Mă bucur că v-am găsit și sper să găsim variante pentru "răposatul" profitshare.
Am crezut la un moment dat ca acele link-uri vor disparea ofadata cu trecerea la noua platforma, tinand cont ca acele link-uri presupun existenta unui cont de afiliat. Deci eMag are un cont de afiliat si in noua platforma? In cazul acesta ce-i impiedica sa puna link de afiliat pe fiecare produs din magazin?
Chiar nu inteleg cum de lor li se pare corect...?