Pagina 168 din 414 PrimulPrimul ... 68118158166167168169170178218268 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.671 la 1.680 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

tibi78 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    26

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Emagul va descuraja la maxim afiliații tocmai ca să promovăm lenjeria (intimă), cravate și ciorăpei sexy... Hmmm... s-ar putea să prinda, desigur, dacă ai un blog feminin.
    Să văd eu când reușesc (asta DACĂ vor) să integreze în sistem un retailer adevărat, la nivelul emag-ului... Nu știu... ziceți voi alții care nu se află în 2parale deja.
    Adsense îi praf...
    Cred că ar trebui să mă gândesc la un magazin online, să mă pun să vând mâncare pentru pisici...

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de tibi78 Vezi Post
    "Amuzant" momentul când am sesizat cu coada ochiului că apare "profitshare.ro" după ce dau click pe ceva anume din newsletter-ul emag. M-am "luminat" ca un bec . Totul a devenit clar... de ce au făcut noua platformă și direcția în care se îndreaptă.
    Evident, recurența se reduce la câteva ore.
    Întreba cineva dacă se aplică aceeași politică și la newsletter-ul de la Flanco și pot zice că nu. Este clar că emag vrea să se "scuture" de o bună parte din afiliați... probabil și eu mă voi afla printre ei
    Sunt curios de reacțiile celor care "abia așteaptă să migreze pe noua SUPER-platformă"
    Mă bucur că v-am găsit și sper să găsim variante pentru "răposatul" profitshare.
    Am crezut la un moment dat ca acele link-uri vor disparea ofadata cu trecerea la noua platforma, tinand cont ca acele link-uri presupun existenta unui cont de afiliat. Deci eMag are un cont de afiliat si in noua platforma? In cazul acesta ce-i impiedica sa puna link de afiliat pe fiecare produs din magazin?
    Chiar nu inteleg cum de lor li se pare corect...?

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

De fapt au inceput sa dea cate 2 newslettere pe zi si chiar se pricep sa le faca atractive. Probabil au un ctr urias.
    Din cate am vazut baga si pe facebook link-uri afiliate. Bine zicea cineva ca la anul pe vremea asta RIP Profitshare

Totusi nu le inteleg strategia. Probabil au investit o gramada in noua versiune de profitshare. La ce folos daca vor ramane fara afiliati?
    Cei care inca au mai ramas la ei banuiesc ca au facut-o in speranta ca se vor indrepta lucrurile insa nu au nici o intentie sa faca asta.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

Momentan cred ca nici ei nu stiu ce vor sa faca, oricum presimt ca o sa avem niste surprize neplacute de BF si atunci chiar isi vor pierde afiliatii ce le aduceau vanzari.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu prea citesc lucruri bune aici despre Emag si imi pare rau deoarece a fost o platforma ok pana nu demult. Probabil nu ii intereseaza parerea afiliatilor, sau cel putin a celora care scriu aici.
    Personal, castigul in ultima perioada s-a redus simtitor la acelasi volum de trafic, deci ceva nu e bine la Emag. Problema cu "newsletter-ul" mi se pare cea mai pe fata si care trebuie rezolvata cumva. Voi mai astepta o perioada si daca nu se rezolva voi renunta la Emag, din simplul motiv ca nu va fi rentabil sa ii mai promovez.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Ideea este alta. Pana acum era eMag ProfitShare acum este ProfitShare. Adica un serviciu care acorda drepturi egale advertizerilor din platforma.
    In termenii și Condițiile Serviciului de Afiliere Profitshare nu am vazut nimic referitor la drepturile si obligatiile advertiserului. Daca adevertizerul are dreptul de a avea si cont de afiliat inseamna ca avem o problema. Daca nu, inseamna ca eMag are o problema.
    Stie cineva daca in urma contractelor incheiate advertizerii au dreptul de a avea si conturi de afiliat?

cipoc este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    IASI
    Vârstă
    42
    Posturi
    62
    Putere Rep
    0

Implicit

Hai sa facem o gluma..dam un report as spam?

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

@Mishu, eMag detine o parte din Profitshare.ro, deci nu prea ai ce rezolva.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    @Mishu, eMag detine o parte din Profitshare.ro, deci nu prea ai ce rezolva.
    Mai pe scurt Profitshare este Emag restul celor ce au actiuni acolo nu conteaza
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

tibi78 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    26

Implicit

Nu știu dacă ați observat, dar "La Redoute" nu face același "RESET" ca emag-ul, chiar dacă primesc (cred că zilnic) newsletter de la ei. M-am abonat de curios să pot face o diferență. La fel ziceam și de Flanco. Se pare că doar emagul "bagă" masiv SPAM zilnic, de 2 ori (ideal...), către tot ce mai respiră și vizitează emag.ro și vor să reducă la ZERO comisioanele suportate. Conversion Marketing == emag. Vor neaparat să trecem linkurile de afiliere către alți advertiseri ca să le demonstreze eficiența contractului cu Conversion Marketing.
    Este cea mai penibilă situație pe care aș fi putut-o anticipa cu privire la emag și noua platformă. Nu demult se lăudau cu cifrele astronomice generate de afilați, în general. Ziceau de surprize noi și noi, și câte în lună ți în stele, ca acum să realizăm că de fapt au îngropat sistemul definitiv.
    Din ce văd... unii anticipau corect chiar și această situație.

În timp ce scriu acest mesaj îmi scrie un amic... atenție... cenzurat ca să nu mă avertizeze moderatorii. Citez: "F***-ma ce b****gii astia de la emag. monitor dell de 27" era 2200, amu cu card cadou de 25% e 2520" urmează evident un râs...
    Adevărul despre newsletterul primit zilnic de la emag este că nici măcar nu diferă, ba mai mult... acele prețuri greșite sunt luare în derâdere de câtre majoritatea amicilor mei, dacă nu TOȚI. Desigur, vânzări au, își goles depozitul ăla ce-l arătau cu mândrie de black friday...

Au așa mare anvergură încât își permit să sacrifice clienți, afiliați, platformă, prestigiu și toate alea, pentru a lansa, chinuit aș spune eu, o platformă nouă în încercarea de a trage niște profituri și de pe urma unor magazine gen La Redoute și alte "chiloțării".
    Ok, vedem cu evoluează lucrurile, însă iarăși zic... și ei știu că noi toți așteptăm ca afiliații mai "slabi" să cedeze, să se mai ducă din concurență... Deci vor avea și aceeași reclamă ca și până acuma... dar GRATUITĂ!

O mare mascaradă toată chestia asta. Cu riscul de a supăra pe cei care și-au dedicat munca de 8 ore pe zi afilierii... mă bucur că eu nu sunt în această postură. Cine știe... poate și Claudiu Fărcaș când a fost la ei la interviue i-au zis: "Băi băiatule... tu ai idee ce vrem noi să facem? Crezi că tu o să mai scoți bani din afiliere? Hai la noi că măcar o să ai o sursă sigură de bani, pentru că noi, avem de gând să radem de pe suprafața pământului afiliații... Ai face bine să părăsești barca înainte să se scufunde..."
    Să nu se supere, că fac speculații
    L-aș întreba amical și neoficial ce modificări de tactică ar face având în vedere transformarea...

Hai că vă plictisesc cu aberațiile mele...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19