29th November 2012, 12:48
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
RoManiac
Pe principiul acesta se putea face lejer o paralele intre ProfitShare si Amazon Associates . Asa ca daca e o iei cronologic situatia ar sta cam asa : Amazon > ProfitShare > Altex

Hmmm ProfitShare e la mijloc?

Nu stiu, nu am incercat. Ideea e ca e RO vs EN pe cand aici vorbim de RO vs RO. Iar pana si copy-ul de homepage ar pica testul de plagiat mai ceva ca doctoratul lui Ponta.
Nu ma simt confortabil discutand despre acest subiect, l-am evitat cat am putut de mult, asadar nu am sa vin cu alte argumente.
@Marius
Te sun luni ca voi fi plecat pana atunci si cand ajungi in Timisoara bem o bere.
29th November 2012, 13:04
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
diu1so
Nu stiu, nu am incercat. Ideea e ca e RO vs EN pe cand aici vorbim de RO vs RO.
Pai hai sa nu fim selectivi cand judecam. Nu conteaza daca vb de RO -RO sau RO - US. faptul ca Altex s-ar fi inspirat nu e nimic rau atat timp cat serviciul e de calitate .Pana la urma nu s-au inspirat de la cineva care a venit cu o idee originala. S-au inspirat de la cineva care la randul lui a luat drept Amazon muza de inspiratie.
Ultima modificare făcută de RoManiac; 29th November 2012 la 13:11.
29th November 2012, 13:11
2 out of 2 members found this post helpful.
29th November 2012, 14:50
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
diu1so
Ca Altex Afiliere este un sistem lansat total functional sau doar un copy-paste pana in cele mai mici detalii dupa ProfitShare? Chiar vrei sa intram in astfel de detalii?
Desigur, prezenta lui Serban aici a facut ca acestia sa isi ia mai putine vorbe decat si-ar fi meritat.
NU are nici o importanta pentru nimeni, daca un sistem e copy-paste sau nu. Daca o afacere online (in cazul nostru) FUNCTIONEAZA, e clar ca "ceva" e bine acolo.
CONTEAZA doar sa functioneze.
Altfel vorbim prostii sa ne pierdem vremea. Daca toti ar evolua pe baza de "inovatie", lumea nu ar evolua niciodata.
Off: de aia nu vinde Okazii, pentru ca e clona (design) dupa Amazon.com? Daca ceva merge, foloseste! Dar sa mearga si la tine
@ Kidu, Rares & others. Incercati sa fiti obiectivi, fie ca lucrati pentru unii sau altii. Prezentati "raspunsul" oficial, iar daca va ascundeti sub nick-urile de pe forum, atunci incercati sa nu fiti rai, ci obiectivi. E foarte important, pentru ca foarte multi pierd sau au pierdut bani! Eu prefer oricand solutii, decat sa stau sa-i caut pe cei vinovati!
@Romaniac, ai aparut?
Ultima modificare făcută de Tom; 29th November 2012 la 14:57.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.