Pagina 68 din 414 PrimulPrimul ... 1858666768697078118168 ... UltimulUltimul
Rezultate 671 la 680 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    tu vb doar prostii , nu sa te aflii in treaba ... altex ce teapa a dat , ca nu stiu ??
    Sa iti reamintesc ca a iesit din 2Parale cu nici o saptamana inainte de Black Friday? Ca de Black Friday le-a mers site-ul brici? Ca Altex Afiliere este un sistem lansat total functional sau doar un copy-paste pana in cele mai mici detalii dupa ProfitShare? Chiar vrei sa intram in astfel de detalii?

Desigur, prezenta lui Serban aici a facut ca acestia sa isi ia mai putine vorbe decat si-ar fi meritat.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de diu1so Vezi Post
    @Marius
    Tot nu inteleg ingrijorarea ta fata de disperarea mea. Orice sistem poate da gres si dupa 2 ani in profitshare stiu punctele forte si slabe ale sistemului, mai ales ca directionez vanzari cat tot IT&C-ul 2Parale la un loc. Insa nu am aroganta proportionala.
    De altfel, dincolo de disperarea mea, consider ca am oferit insight-uri utile despre profitshare. Eu recomand sa iti vezi de 2parale si tepele date de advertiseri si sa ne mai lasi cu aroganta asta asupra profitshare-ului, ok?

Din ce observ, este ceva caracteristic hunedorenilor in a se crede mai destepti decat ceilalti.
    Vezi ca mergi cam departe si nu-mi place. Te rog masoara-ti cuvintele. Numele topicului e Afiliere Profitshare si nu Afiliere Diu1so asa ca revino-ti. Nervii tai vin exact din ceea ce aperi aici cu inversunare, nu-i arunca pe mine ca nu-i cazul.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    38

Implicit

Marius, sunt foarte calm, imi beau cafeaua. Consider ca mi-am expus parerea intr-o maniera destul de fair avand in vedere firul discutiilor. Nu pot sa nu ripostez la aroganta, imi pare rau. Faptul ca pana acum am raspuns mai politicos decat era cazul a fost pentru ca in sinea mea consideram ca asa se face aici credibilitate. M-am inselat asa ca aplicam planul B. Sau planul C in cazul in care timpul petrecut pe forum e pierdere de vreme

Personal vorbeam despre Profitshare vs restul. Am iesit cumva in afara subiectului?

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Ca Altex Afiliere este un sistem lansat total functional sau doar un copy-paste pana in cele mai mici detalii dupa ProfitShare? Chiar vrei sa intram in astfel de detalii?
    Pe principiul acesta se putea face lejer o paralela intre ProfitShare si Amazon Associates . Asa ca daca e o iei cronologic situatia ar sta cam asa : Amazon > ProfitShare > Altex
    Dar nu vad nimic rau ca unii se inspira de la altii. Pana la urma ce a fost primul ? Oul sau gaina?

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

@diu1so Eu te sfatuiesc sa-ti pastrezi calmul si sa nu mai arunci cuvinte doar ca ai tastatura si nu stii ce sa faci cu ea. Ai ceva de discutat, te deranjez cu ceva da-mi un telefon si rezolvam. Iti explic si putina istorie ca la capitolul asta nu cred ca stai prea bine.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    38

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    Pe principiul acesta se putea face lejer o paralele intre ProfitShare si Amazon Associates . Asa ca daca e o iei cronologic situatia ar sta cam asa : Amazon > ProfitShare > Altex
    Hmmm ProfitShare e la mijloc?
    Nu stiu, nu am incercat. Ideea e ca e RO vs EN pe cand aici vorbim de RO vs RO. Iar pana si copy-ul de homepage ar pica testul de plagiat mai ceva ca doctoratul lui Ponta.

Nu ma simt confortabil discutand despre acest subiect, l-am evitat cat am putut de mult, asadar nu am sa vin cu alte argumente.

@Marius
    Te sun luni ca voi fi plecat pana atunci si cand ajungi in Timisoara bem o bere.

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Nu mai sunt in Tm de mult, asa ca astept telefonu.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu stiu, nu am incercat. Ideea e ca e RO vs EN pe cand aici vorbim de RO vs RO.
    Pai hai sa nu fim selectivi cand judecam. Nu conteaza daca vb de RO -RO sau RO - US. faptul ca Altex s-ar fi inspirat nu e nimic rau atat timp cat serviciul e de calitate .Pana la urma nu s-au inspirat de la cineva care a venit cu o idee originala. S-au inspirat de la cineva care la randul lui a luat drept Amazon muza de inspiratie.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 29th November 2012 la 13:11.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Ca Altex Afiliere este un sistem lansat total functional sau doar un copy-paste pana in cele mai mici detalii dupa ProfitShare?
    Deci, nu ma pot abtine, LOL Altceva nu mai comentez, promit

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Ca Altex Afiliere este un sistem lansat total functional sau doar un copy-paste pana in cele mai mici detalii dupa ProfitShare? Chiar vrei sa intram in astfel de detalii?

Desigur, prezenta lui Serban aici a facut ca acestia sa isi ia mai putine vorbe decat si-ar fi meritat.
    NU are nici o importanta pentru nimeni, daca un sistem e copy-paste sau nu. Daca o afacere online (in cazul nostru) FUNCTIONEAZA, e clar ca "ceva" e bine acolo.

CONTEAZA doar sa functioneze.

Altfel vorbim prostii sa ne pierdem vremea. Daca toti ar evolua pe baza de "inovatie", lumea nu ar evolua niciodata.

Off: de aia nu vinde Okazii, pentru ca e clona (design) dupa Amazon.com? Daca ceva merge, foloseste! Dar sa mearga si la tine

@ Kidu, Rares & others. Incercati sa fiti obiectivi, fie ca lucrati pentru unii sau altii. Prezentati "raspunsul" oficial, iar daca va ascundeti sub nick-urile de pe forum, atunci incercati sa nu fiti rai, ci obiectivi. E foarte important, pentru ca foarte multi pierd sau au pierdut bani! Eu prefer oricand solutii, decat sa stau sa-i caut pe cei vinovati!

@Romaniac, ai aparut?
    Ultima modificare făcută de Tom; 29th November 2012 la 14:57.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19