Pagina 18 din 414 PrimulPrimul ... 816171819202868118 ... UltimulUltimul
Rezultate 171 la 180 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

bogdancercel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    24th April 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    174
    Putere Rep
    25

Implicit

pai si asta n-ar fi rau ptr. noi, nu? am preluat doar ceva ce a aparut public, cum ca naspers nu se va implica ptr. moment in management. Sunt tare curios de cand se poarta discutiile si cred ca exista si un oarecare iz politic in vanzare. Ultimele evenimente in care a fost prins cumva si Sebastian Ghita ar fi putut determina luarea unei decizii mai rapide. Cat despre Naspers si Amazon, nici eu n-am vazut nimic pe nicaieri. Pana la amazon sunt insa curios care va fi strategia pe termen scurt, bineinteles ma gandesc la zona de afiliere (doar ca si chibitz, neimplicat fiind).

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Cred ca Zoso a inteles gresit. Singurul lucru pe care l-am gasit e ca Sands Capital Global Growth Inv detine actiuni atat la Naspers cat si la Amazon. Sursa: Funds Holding Naspers Ltd

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

nu, are dreptate, detine actiuni la amazon prin alta companie.

AlexGheorghitan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    București
    Vârstă
    33
    Posturi
    136
    Putere Rep
    27

Implicit

Eu zic că merită, nu?

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

deloc, profit de 1.2 mil la cifra de 146 mil este un fel de marja de eroare. Ma rog, daca te uiti la restul magazinelor, ei macar fac profit
    cred ca vor avea un timp de raspuns mai bun la noutatile din piata de profil, timpi mai buni de aprovizionare si poate un plus de promovare ( ca si buget alocat ).

revin la intrebarea ontopic : cu ce va influenta profitshare?

bogdancercel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    24th April 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    174
    Putere Rep
    25

Implicit

1.2 mil profit din declaratia de la min finante e irelevant. ontopic: probabil profitshare va deveni o miza, dincolo de "petardele" din comunicare, de tipul "suntem cea mai mare retea" etc., ochii sunt pe cifre. cum 2parale comunica astazi aproape atingerea a 30.000.000 lei vanzari (6.5 mil. euro), fara tva si fara leaduri, clar ca afilierea va fi o componenta importanta si buna de dezvoltat.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

La un adaos de 5-15% (electronice) afilierea este extrem de complicata. Un comision de afiliate, le reduce considerabil profitul pentru produsul respectiv.

Profitul lui emag este mic, datorita cheltuielilor enorme. Sa nu uitam ca s-au extins destul de mult in ultimii ani. In Crangasi, sediul a costat lejer cateva milioane, sute de angajati, o parte din stock..... Cred ca emag are un profit anual (fara sa scadem amortizarea investitiilor) de 15-20 mil.

Din ce stiu eu valoarea unei afaceri se calculeaza 5x profitul pe ultimul an. La o valoarea de 150mil (mult prea mare pt emag) ar trebui sa genereze un profit de 30 mil euro (2011), ceea ce nu cred (15 mil e mai realistic). Tot cei de la Naspers au cumparat si autovit, unde cred ca a fost o mare teapa, sau o mica spalare de bani, cei 4 mil sunt aruncati pe geam.

Parerea mea este ca emag in 2 ani, se duce in "cap", si ca brand si ca cifra de afaceri (pe romania). Preturile lor sunt extrem de mari, in comparatie de ex cu Carrefour, care nu este nici macar un concurent pentru ei, in online. Emag nu apare in comparatoarele de preturi, pentru ca ar distruge complet vanzarile, datorita preturilor. Daca preturile sunt mari, serviciile s-au diversificat foarte mult (bricolaj, bilete avion, asigurari...), brandul dispare usor, usor. Spuneai emag, te gandeai la electronice, acum nu te mai gandesti la nimic, implicit care e brandul? 5% din piata de electrocasnice? Enorm de putin. 40% din piata de tablete? La Carrefour sunt preturi mult mai mici, si usor usor, cumparatorii realizeaza ca platesc in plus cumparand de la emag.

Nici macar amazon nu vinde bilete de avion sau asigurari, asa ca "emag = amazonul romanesc" a fost o mare "prosteala". Au marit gama de servicii, pentru un venit pe termen scurt, astfel incat pretul de vanzare sa creasca. A ramas echipa de management cu 30%, dar de acum se discuta de extindere in alte tari din Europa de Est, si mai putin de Romania. Daca nu reduc preturile (adaos), si nu cred, pentru ca investitia in extindere, trebuie cat de cat acoperita, si nu renunta la servicii tampite, gen bilete avion, nu le dau mai mult de 2-3 ani.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

@Tom te inseli, tocmai expansiunea din ultimii 2-3 ani i-au dus la o distanta imensa fata de concurenta iar faptul ca incearca sa devina un Amazon "romanesc" este un plus pentru toata lumea. Magazinele mici pot vinde mai bine prin asocierea cu emag, clientii au mai multa incredere, afiliatii au acces la o gama mult mai mare de produse si multe alte beneficii.

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    44
    Posturi
    406
    Putere Rep
    29

Implicit

Daca imbunatatesc timpii de raspuns la tickete si tot e bine. Ca acum e jale. Macar sa verifice cineva de 2-3 ori pe zi mesajele pt Profitshare.
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Cand incerc sa intru in contul de Profit Share imi apare mesajul urmator: "Pagina accesata nu este disponibila. Veti fi redirectionati in scurt timp. Daca nu doriti sa asteptati, apasati aici."

Nelogat pagina merge. Inseamna ca sunt banat sau e vreo problema cu siteul ?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19