E posibil sa lanseze proiect separat, nu cred ca postarea isi are locul in profitshare.
E posibil sa lanseze proiect separat, nu cred ca postarea isi are locul in profitshare.
Luna curenta:
Comisioane platibile: 390,71 RON
Comisioane in asteptare: 215,51 RON
Comisioane anulate: 540,63 RON
La mine vad ca e in crestere procentul de comisioane respinse
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Eu am undeva la 20% respinse, atat ca valoare cat si ca numar comenzi. Se intampla deseori sa se dubleze comenzile mai ales la plata cu cardul. De asemenea, daca cumva se aduc modificari unei comenzi se inregistreaza ca o comanda noua in profitshare si cea precedenta se anuleaza, astfel ca in realitate procentul de comenzi anulate este mult mai mic decat daca luam cifrele astea.
Sunt cateva mici buguri (care poate nu sunt buguri ci o implementare care acum 3-4 ani nu a tinut cont de anumite elemente), o data cu versiunea noua totul e mai transparent, statistici mult mai detaliate si alte cateva elemente noi.
la f64 e de inteles, la altex 4% anulare pe afiliere e irealCe chestie . Prin comparatie Altex 4% , F64 vreo 9 %![]()
De ce e de inteles la f64? Adica care ar fi motivele?
Simplul fapt ca e magazin de nisa si e cunoscut si "recunoscut" de comunitatea pasionatilor foto, cu toate ca preturile in general sunt c/p cu emag si altex. Au o alta tipologie de clienti.
e beta closed de mult timp.
Concurs pentru afiliati: Concurs pentru afilia
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)