Sincer eu sunt de parere ca daca se vroia se puteau genera vouchere chiar si cu aceasta noua platforma. Se facea un meniu in care puteai vedea toate comisioanele facute la pcfun. Apoi la sfarsit de luna iti puteai genera un voucher cu comisioanele facute la ei iar restul de bani ori ii primeai in cont ori iti generai alt voucher la alt magazin. Si Amazon ofera plata sub forma de voucher, nu stiu de ce eMAG nu au mai vrut sa pastreze aceasta optiune.
Probabil s-au făcut presiuni pe parte fiscală de autorități. Tocmai faptul că prin vouchere se ocolea plata impozitului, mă gândesc că s-a ajuns la acest compromis.
Si, a trecut o luna?
Lucram sustinut sa implementam tot feedback-ul foarte util primit de la cei din Private Beta.
Nu castigi mai putini bani. Si vom avea grija sa castigi chiar mai mult prin noile tool-uri si advertiserii noi din retea
Si tu, Dragos?
S-a avut in vedere acest aspect.
Asta am vrut sa aud de la tineCel putin pentru mine asta conteaza foarte mult!
PS: Voucherele !!! asta e singururul lucru care enerveshte la mine ca il scoateti !!! In rest puteti sta si in maini dar voucherele (cel putin pentru siteul emag doar) ar fi super daca le-ati lasa.
Ultima modificare făcută de LensFlare; 14th May 2013 la 12:31.
@Claudiu - vorba colegului LensFlare, daca lasati voucherele pentru vanzarile de la eMAG as trece si azi la Profitshare 2.0
Dupa mutarea tuturor afiliatilor la noua platforma consider ca cei mai castigati vor fi cei de la Altex pentru ca multi o sa redirectioneze traficul spre ei.
Profitshare 2.0 o sa fie interesant, sunt constient de acest lucru, dar ca majoritatea afiliatilor am ramas cu gandul la vouchere si sper sa mai treaca ceva timp pana primesc invitatia pe mail, nu de alta, dar sa ma obisnuiesc cu gandul...
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Pe mine nu ma incalzeste cu nimic ca sunt mai multi advertiseri in retea daca comisioanele vor fi mai mici si taxe in plus cand primesti banii. Daca tot spuneti peste tot ca tineti cont de parerile noastre si daca chiar vreti sa faceti aceasta platforma in avantajul nostru atunci tineti cont si de aceasta parere, nu cred ca sunt singurul. Cred ca 80% din afiliati optau pentru plata sub forma de voucher. Nu toata lumea castiga foarte multi bani din afiliere incat sa nu-ti pese atunci cand ti se iau taxe si impozite un sfert din bani.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)