29th July 2013, 14:34
1 out of 1 members found this post helpful.
Solutia e simpla: NU mai promovati eMAG, oricum in ultimele luni a scazut numarul si valoarea comisioanelor drastic. Sunt convins ca daca promovati alte magazine care nu anuleaza cookies si au preturi mai mici, obtineti cel putin aceeasi suma lunar din comisioane.
Da, cu siguranta vor ramane cativa afiliati care sa profite de lipsa celorlalti de pe nisa si sa faca mai multi bani, dar astfel nu mai are avantaj Profitshare, firma prefera mai multi afiliati care sa faca expunere ieftina si sa se bata pentru un comision, nu 2-3 afiliati care sa fie platiti degeaba. Astfel ori dispare Profitshare in forma curenta ori se renunta la tacticile astea de gherila...
Ultima modificare făcută de LensFlare; 29th July 2013 la 15:04.
29th July 2013, 14:47
Pai chiar daca raman, au de-a'face cu resetul zilnic. Apoi faptul ca tot mai multi afiliati promoveaza evomag, clickshop si alti advertiseri mai calumea ce sunt in 2parale, va pierde si emagul. Deci pierde emagul cota de piata si pierde si profitshare 2 pentru ca inca sunt departe de numarul si calibrul advertiserilor din 2parale. Bine ca pe mine nu ma incalzeste cu nimic numarul mai mare de advertiseri din 2parale...
Orice am discuta noi aici si orice presupuneri (probabil eronate) emagul si profitshare2 au la dispozitie rapoarte, situatia stocurilor, afiliatilor, redirectarilor, tot. Au toate instrumentele necesara sa faca regulile cum vor. Eu cred ca este evident ca stiunce fac. Nu degeaba sunt unde sunt si sunt si in bulgaria, citeam ca se va extinde si la unguri.
30th July 2013, 12:15
@Dragos Bunea, ca sa fim corecti Adwords fac si alti afiliati, unii dintre acestia sunt chiar angajati la Profitshare.