@Lens
Stiu de situatie.
@Dragos
Verific exact si revin pe email.
@Lens
Stiu de situatie.
@Dragos
Verific exact si revin pe email.
@Claudiu, urmeaza sa se corecteze sau pun pe link-uri dofollow?![]()
Emag nu inregistreaza comisioanele ce nu au refer site-uri acceptate de ei la tine
Si cum la 10-20% din trafic google nu poate stabili refer (cel putin asa se vede la mine in analytics), ma indoiesc ca emag sunt mai tari si reusesc sa identifice refererul in mai mult de 70% sin click-uri, poate ma insel eu, dar astept sa imi spuna ei
Am trimis comentariu pe blog cu aceasta situatie si nu se aproba comentariul, am trimis si la suport, nici un raspuns.
Din ce inteleg emag prin chestia asta nu inregistreaza din start 30% din comisioanele afiliatului
Ultima modificare făcută de lovelife; 1st August 2013 la 22:58.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Eu nici nu ma mai obosesc sa trimit mailuri la suport. 80% raspunsurile primite au fost incompetente. Fara suparare, cine este acolo face o treaba foarte proasta, cel putin cei care se ascund dupa semnatura "echipa profitshare". Cand cineva pune o intrebare astepta un raspuns cat mai scurt si explicit de la cineva care stie ce vorbeste ca doar de asta lucreaza la suport, nu asteapta povesti si explicatii fara sens scrise de secretara sau fata care face cafea.
Hey guys,
S-au modificat comisioanele la eMAG, au crescut la o multime de categorii plus o modificare privind abordarea campaniilor externe.
Schimbari in politica de afiliere eMAG - Marketing afiliat - Profitshare Blog
Ok, deci in sfarsit vesti bune!
Felicitari echipei PS2 pentru ca tin cont de parerile afiliatilor si incearca sa mai "regleze" platforma. Chiar daca multi de aici consideram PS2=eMag, faptul ca advertiserul eMAG a mai schimbat politica de resetare agresiva este un semn bun si poate si rezultatul insistentei unor persoane de acolo care sustin afiliatii, dincolo de toate parerile carcotase.
Consider recurenta de 10 zile suficienta, cresterea comisioanelor o oportunitate excelenta iar anularea campaniilor adwords cu linkuri de afiliat... pacat ca nu am profitat si eu de asa ceva
De Black Friday si alte zile nebune, va trebui sa acceptam mai putin. Nu va inteleg nemultumirile de data aceasta. Era mai bine ca emagul sa trimit cu o saptamana inainte de BF cate 3 newslettere resetoare pe zi?
Parerea mea, si nu-mi sariti la gat, este ca anuntul lui Claudiu este cel putin incurajator!
@Erwin
Nu se "suprascrie" nimic si au crescut comisioanele la multe categorii, printre care televizoare, aparate de aer conditionat, electrocasnice mari, samd. Nu vorbim de huse.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)