Pagina 126 din 414 PrimulPrimul ... 2676116124125126127128136176226 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.251 la 1.260 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

dotcom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    26

Implicit

LensFlare,
    Până la urmă asta contează - să fii mulțumit. Cât de bun e "content-ul" asta o poate spune doar celuia căruia i se adresează.

Referitor la prt sc, atunci era prea multă informație.

Dragoș,
    Eu nu sunt pro afiliat, sunt super affiliate, definiția o găsești în Wikipedia. Dacă 2parale sau Profitshare te face pro afiliat sau super afiliat asta nu însemnă că și ești. Ei trebuie să se laude cu cineva. E ca și la televizor cu acele vedete făcute la Megastar... Chiar mă amuza faptul că Dorin Boerescu zicea la OC youtu.be/Jrj-G06PZG8 că unii au tras tare să câștige un iPhone 5 încât au ajuns pe minus (ROI negativ).
    Ultima modificare făcută de dotcom; 12th May 2013 la 16:30. Motiv: typo

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de dotcom Vezi Post
    Ștefania, tu și afilierea - ||. La vârsta ta, e mai greu cu afilierea și asimilarea de cunoștințe...
    Asta-i tare Doar atata poti? ...probabil ca atata esti si in afiliere.

ti-ai luat negative pentru ca dezinformezi cititorii, cand faci o paralela intre afilierea .com si pe .ro '' pe .ro pierzi foarte mult din bani (30-40%) pe taxele și impozitele la stat, pe când pe .com ești anonim, deci total freedom.'' ...dupa care o dai la intors.
    Nu te-am taxat ca esti un laudaros anonim, relax
    Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 12th May 2013 la 16:56.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    26

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Ce advertiseri și nișe ați vrea în Profitshare?

Lasă Ștefania,
    Pe lângă faptul că ești total pe lângă subiect (comentezi tot off topic), nu ai treabă cu afilierea și nici cu taxele la stat. Dacă nici asta nu știi forum.seopedia.ro/affiliate-marketing/13392-2parale-afiliatii-si-marketingul-afiliat-289.html#post251630 atunci... Pun pariu că tu ai CAEN 9602 - "Coafura si alte activitati de infrumusetare" la PFA-ul tău sau ce ai.

Ce advertiseri și nișe ați vrea în Profitshare?
    Pe mine m-ar interesa advertiseri din zona fashion și cea alimentară - supermarketuri. Nu aș spune nu nici la reduceri colective sau travel.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

Lasă Ștefania,
    Pe lângă faptul că ești total pe lângă subiect
    adevarul este ca m-am prins cine esti, varsta bate-o vina
    ...hai ca unii dintre noi chiar au treburi serioase

scuzati-ma de offtopic
    Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 12th May 2013 la 17:32.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    26

Implicit

Ce m-a dat de gol, "Coafura si alte activitati de infrumusetare"? N-ar fi interesant un advertiser pe cosmetice precum Avon sau Oriflame, cu comisioane mai mari?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Va rog sa incetati cu offtopic-ul. Daca aveti ceva de impartit folositi cu incredere PM-ul.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    26

Thumbs down (link afiliat)

Magazinul x are urmatoarele preturi pentru produsul y:
    produsul y alb – 2.649 lei (link afiliat)
    produsul y verde – 2.649 lei (link afiliat)
    Acesta e unul dintre cele mai tâmpite lucruri pe care le-am văzut. Pe lângă faptul că 90% vizitatori nu știu ce e aia "link afiliat", nu mai zic de impactul negativ asupra ta cât și a advertiserului care îl promovezi. Și poate nici nu vor da clic că le e frică că apare un pop-up sau ceva de genul.
    #1 Dacă tot vrei să informezi vizitatorul atunci poți face o pagină "termeni și condiții de utilizare"/"despre" pe care să scrii că pe blogul tău personal/forum etc pui link-uri de afiliere sau un anumit tip de link-uri care fac x sau y.
    Practica cu "(link afiliat)" am observat-o la cei care s-au apucat de afiliere acum de câteva luni.

Treaba ta nu e să scrii că ai link-uri afiliate, ci de a informa/convinge că serviciul/produsul e bun, dacă e bun. Dacă vrei să fii corect atunci faci ce am zis la #1.

P.S.: Plus că mai pun link-ul pe preț, iar asta nu e permis nici în .ro cât nici pe .com. Dar, când ești un zero, normal că nu ți-a atras nici un aff manager atenția.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

Eu am observat chestia cu "link afiliat" pe bloguri foarte cunoscute (ex. zoso), ce nu folosesc afilierea ca modalitate principala de monetizare iar cititorii blogului sunt familiarizati cu afilierea.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    26

Implicit

Eu nu mă refeream la acel blog (blog nișat pe bloggeri), ci la cei care au site-uri speciale de afiliere. Deși, din lipsă de creativitate al unor afiliați începători, probabil că acel blog a fost punctul de plecare al (link afiliat).

Nu te oprește nimeni să pui (link afiliat), dar până la urmă care e sensul în condițiile în care nu îi pui o descriere completă a ceea ce înseamnă link afiliat.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Acesta e unul dintre cele mai tâmpite lucruri pe care le-am văzut. Pe lângă faptul că 90% vizitatori nu știu ce e aia "link afiliat", nu mai zic de impactul negativ asupra ta cât și a advertiserului care îl promovezi. Și poate nici nu vor da clic că le e frică că apare un pop-up sau ceva de genul.
    #1 Dacă tot vrei să informezi vizitatorul atunci poți face o pagină "termeni și condiții de utilizare"/"despre" pe care să scrii că pe blogul tău personal/forum etc pui link-uri de afiliere sau un anumit tip de link-uri care fac x sau y.
    Practica cu "(link afiliat)" am observat-o la cei care s-au apucat de afiliere acum de câteva luni.

Treaba ta nu e să scrii că ai link-uri afiliate, ci de a informa/convinge că serviciul/produsul e bun, dacă e bun. Dacă vrei să fii corect atunci faci ce am zis la #1.

P.S.: Plus că mai pun link-ul pe preț, iar asta nu e permis nici în .ro cât nici pe .com. Dar, când ești un zero, normal că nu ți-a atras nici un aff manager atenția.
    @dotcom - eu m-am lamurit in privinta ta si te-am rugat sa o lasam asa, de ce ma ataci personal acum? Discutam despre niste lucruri oarecum ok, tu te laudai ca esti cel mai tare din parcare si eu ti-am atras atentia ca daca nu vii si cu dovezi pe viitor nu o sa mai fii luat in serios.
    Am pus "link afiliat" in paranteza datorita faptului ca mi-au atras atentia cativa cititori de-ai mei + am vazut ca si alti bloggeri mult mai cunoscuti au fost apostrofati in legatura cu link-urile acestea si au decurs la aceasta metoda, in consecinta am zis sa o utilizez si eu odata.
    Treaba mea este sa fac ce cred eu ca este ok, daca gresesc, daca e bine, o sa vad eu.
    As vrea sa-mi arati si mie unde scrie in TOS la afiliere.altex.ro, la profitshare.ro sau la 2parale.ro ca nu ai voie sa pui link de afiliat pe pret. Faptul ca ai spus acest lucru da nota cat de putine lucruri stii despre marketing-ul afiliat din .ro

P.S. Nu inteleg de ce vrei sa transformi lauda ta cu un razboi personal. De data asta te rog sa o lasam asa ca suntem si offtopic in mare parte si nu cred ca un mic razboi intre noi doi va duce la vreun lucru bun.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19