Pagina 31 din 414 PrimulPrimul ... 2129303132334181131 ... UltimulUltimul
Rezultate 301 la 310 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    35

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Marius,
    Eu sunt destul de nemultumit de felul in care arata dashboard-ul 2parale.
    Din nou feedurile si pluginurile sustin content-ul automat, ori aici Google loveste sub centura. Pentru mine sunt inutile, ca altii reusesc sa scoata bani din asta - bravo lor insa pt mine nu reprezinta nici macar dezvoltare pe termen mediu.
    Stirile din piata - RSS la sursele importante, nimic special.

Intalnirile - DA.
    Supportul - DA.

Dar nici nu ar putea fi altfel cu sustinerea pietei, pentru ca 2Parale este un intermediar si pt. a supravietui aceste lucruri sunt neaparate iar comisionul retelei din cate stiu eu este ENORM, URIAS si daca ar fi mai mic probabil magazinele si-ar permite comisioane mai mari, ceea ce intr-un final s-ar traduce printr-o si mai mare crestere a pietei.
    Nu prea poti sa compari ProfitShare cu 2Parale pentru ca indiferent de piata in care sunt - sunt business-uri extrem de diferite, in realitate ProfitShare fiind sustinut exclusiv de brandul eMAG.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Afilierea fara feed de produse e ca mersul pe bicicleta fara roti.
    Caut cu jingle.ro.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Ce-am zis eu reprezinta exact golurile din PS. Statistici varza, unelte in afara de widgeturi (astea-s misto) varza/pauza/lipsa, anevoiosa treaba sa generezi un quicklink.

Inca se merge pe feeduri si nu neaparat in forma vechilor siteuri cu exact match domain si produse la greu. Creativitatea ne omoara pe toti futui mama ei (scuze de limbaj dar nu ma pot abtine)

Stirile din piata normal ca-s RSS ca doar nu le face 2Parale cum nu televizorul face stirile ProTv. Totusi sunt resurse excelente pentru cei noi de exemplu. Astia de vin din spate.

2Parale inca de la inceput a muncit mult si bine la piata asta. Daca nu existau noi acum nu discutam de afiliere in .ro. Sunt ferm convins de asta. Da, nu poti compara PS cu 2P ca inca eu nu-i simt deloc activi. In mod normal fiind doar un program al doar unui magazin online ar trebui sa fie mult peste 2P care acopera, cel putin deocamdata, mai multe nise, deci atentia le ie impartita.

Sunt multe care nici mie nu-mi plac la 2Parale si multe care lipsesc dar per total n-ai ce le reprosa. As vrea sa vad un concurent serios pentru 2P dar deocamdata nimic.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    36
    Posturi
    888
    Putere Rep
    42

Implicit

Personal, nu pot sa reprosez Profitshare sistemul de comunicare cu afiliatii. E inadmisibil, din punctul meu de vedere, sa se raspuna la mail-uri dupa 4-5 zile si atunci, sa nu ti se raspunda concludent.
    In rest, din experienta mea minuscula:
    - rata de respingere e undeva la 21-27%, cu un nivel mai ridicat in zona electronicelor;
    - nu am vazut banner la emag care sa converteasca.
    - cred ca e mai ok sa se lucreze fara feed. Oricum Google loveste destul de des in afiliatii care lucreaza cu feed-urile, deci care ar fi rostul?

In plus, vorba unui coleg de mai sus, sa compari profitshare-ul cu 2parale e ca si cum ai compara fotbalul cu rugby-ul: se joaca cu mingea, dar nu sunt acelasi lucru. Cred ca va fi mult mai interesant de facut o comparatie intre eMag vs Altex pe parte de sisteme proprii de afiliere.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

@RoManiac in momentul in care ai un site cu continut unic de calitate, cu informatii documentate ce nu sunt disponibile pe alte site-uri nu prea iti convine ca, pe langa concurenta, sa iti fure din comisioane niste site-uri non-content sustinute doar de niste link-uri cumparate.

Stiu ca foarte multe persoane de pe Seopedia au preferat sa aleaga "calea usoara", dar eu am ales sa fac ceva pe termen lung, pentru ca am anticipat cu ceva timp inainte ce s-a intamplat in ultimele 7-8 luni cu Google. Desi nu s-a facut "curatenie" totala, sunt totusi destul de multumit de Panda, Pinguin, EMD etc. si astept ca Google sa "elibereze" si alte animale

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    @RoManiac in momentul in care ai un site cu continut unic de calitate, cu informatii documentate ce nu sunt disponibile pe alte site-uri nu prea iti convine ca, pe langa concurenta, sa iti fure din comisioane niste site-uri non-content sustinute doar de niste link-uri cumparate.

Stiu ca foarte multe persoane de pe Seopedia au preferat sa aleaga "calea usoara", dar eu am ales sa fac ceva pe termen lung, pentru ca am anticipat cu ceva timp inainte ce s-a intamplat in ultimele 7-8 luni cu Google. Desi nu s-a facut "curatenie" totala, sunt totusi destul de multumit de Panda, Pinguin, EMD etc. si astept ca Google sa "elibereze" si alte animale
    De curiozitate nasul.net este sau nu este un site de calitate? E un blog ... e bun ... nu e bun ce spui?

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Eu zic sa renuntati la feeduri doar cand nu o sa mai vedeti Shopmania si gasca de comparatoare in rezultatele Google. Sa va amintesc si de agregatoarele de reduceri colective? Nu cred ca-i cazul

Nu orice site care miroase a feed afiliat e si spam sau slab calitativ. Am vazut niste idei faine cu feeduri si inca se mai pot si altele.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

@RoManiac site-ul rankeaza bine si atat.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de Marius Morariu Vezi Post

Nu orice site care miroase a feed afiliat e si spam sau slab calitativ. Am vazut niste idei faine cu feeduri si inca se mai pot si altele.
    Perfect de acord cu tine @Morariu . Feedurile sunt inca bune si se poate construi mult pe baza lor. Totul e sa ai imaginatie , timp si bani de investit

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    De curiozitate nasul.net este sau nu este un site de calitate? E un blog ... e bun ... nu e bun ce spui?
    Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    @RoManiac site-ul rankeaza bine si atat.
    daca te-ai lua dupa nasu'... doar el are continut de calitate Google Groups +LensFlare

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19