Un lucru grav facut de cei de la emag afiliatilor: Emag rescrie codul de afilere Profitshare prin newsletterele lor | Razvan Girmacea
Un lucru grav facut de cei de la emag afiliatilor: Emag rescrie codul de afilere Profitshare prin newsletterele lor | Razvan Girmacea
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
S-a facut o comanda de test inainte?![]()
Sa țineți cont la test ca actualizarea comisioanelor nu e chiar real time.
Eu cred totuși că este doar pentru tracking și nu afectează afiliații. Aștept totuși rezultatul testului.
Astazi s-au terminat de procesat comisioanele de BF. Eu, unul, ma declar multumit: toate comisioanele mi-au fost aprobate. Am facut aproximativ 30 de comisioane cu o valoare medie de 15 lei. Mult, putin, eu sunt multumit
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Magarii fac angajatii emag chiar in propriile magazine (Showroom Iasi in cazul meu), crezi ca le e rusine sa faca magarii cu newsletterele?
Mai exact: cautam o imprimanta prin oras si am gasit una in showroom-ul emag Iasi, puteam sa o cumpar direct de acolo. Vroiam neaparat sa imi apara comanda din contul meu, pt ca am mai multe comenzi si vroiam sa se contorizeze si asta. Am intrebat un angajat daca se poate sa intru in contul meu de la un calculator de acolo ca sa fac comanda. Imi zice unu de acoli ca nu e nevoie, ca e de ajuns sa ii zic lui adresa mea de email cu care am facut contul si o sa imi apara comanda in contul meu. Il intreb: "Sigur?". Imi zice: "Foarte sigur, stati linistit, ca o sa va apara comanda in contul dv."..... Am cumparat imprimanta, dar bineinteles ca nu mi-a aparut comanda in contul meu. Cine stie in contul cui s-a inregistrat acea comanda.... Oare in contul cui? .....
Mai desi la mine, recunosc, comisioanele au fost destul de putine de BF, si, recunosc, probabil e vina mea ca am adoptat o strategie gresita, rata de respingere a comisioanelor este 0. Si nu cred ca sunt eu Robyroy cu stea in frunte. Deci personal inclin sa cred ca emag nu sunt chiar bau bau.. Ca or fi si chestii mai putin ortodoxe, or fi, nu zic nu, dar cel putin fata de mine au fost fair.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)