Daca ai acces la varianta BETA poti intra si pe varianta normala. Oricum, in BETA am observat si eu niste erori periodice prin rapoare sau afisari intarziate.
Daca ai acces la varianta BETA poti intra si pe varianta normala. Oricum, in BETA am observat si eu niste erori periodice prin rapoare sau afisari intarziate.
TOTAL 159 73.154,55 RON 96 28 35 2.211,56 RON
Comisioane platibile: 743,79 RON
Comisioane in asteptare: 793,62 RON
Comisioane anulate: 674,15 RON
Aceeasi perioada: 1 sept. - 31 octombrie
Mi-a fost anulat si cel mai mare comision pe care il inregistrasem eu pana in prezent: 285 lei (un tv smart), iar acum e in asteptare unul de 395 lei, presimt ca si asta zboara.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
1) perioada 1 sept - 31 oct 2012
TOTAL 117 49.160,06 RON 90 5 22 1.478,25 RON
Comisioane platibile: 921,67 RON
Comisioane in asteptare: 42,90 RON
Comisioane anulate: 513,68 RON
Mentiune: luna septembrie a fost o luna proasta pentru mine, castigurile s-au redus la o treime. (s-au datorat specificului cumparaturilor in acea perioada, eu nepromovand asa ceva, deci e ok.)
2) perioada 1 apr - 31 oct 2012 (am inceput sa fac afiliere de prin martie)
TOTAL 273 148.855,67 RON 207 5 61 4.471,78 RON
Comisioane platibile: 2.904,44 RON
Comisioane in asteptare: 42,90 RON
Comisioane anulate: 1.524,43 RON
Mentiuni:
- toate comisioanele de Samsung Galaxy s3 mi-au fost anulate. Niciunul aprobat - a crescut suma respingerilor;
- de obicei majoritatea comisioanelor pe luna trecuta imi sunt aprobate pana undeva in jur de 20 ale lunii in curs. Rar au ramas unele care sa astepte mai mult;
- cam multe respingeri.
---
3) Posibil ca diferentele sa apara in functie de genul produselor promovate de fiecare.
4) Generarea unui cod promotional la mine nu a durat mai mult de 20 de ore, uneori chiar 10 ore. (Stiu ca au scris unii colegi ca au primit dupa mai multe zile)
5) Cred ca se vede o mai buna comunicare: blogul are postari, recomanda promotii, la mesaje raspund destul de repede.
Ultima modificare făcută de iuddavali; 2nd November 2012 la 10:45.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Nu au feed de produse.
Caut cu jingle.ro.
Exact. Nu stim ce produse noi s-au adaugat, ce ar mai trebui sa adaugam. Le-am scris despre asta, insa am primit doar un raspuns ca nu pot oferi asa ceva. Adica fiecare isi noteaza ce a scris, Ca sa observe diferentele intre ce are si ce nu ... fiecare cum se descurca...
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
De crawlat nu ai cum, au incercat si altii si au fost banati, exclusi cum vrei sa-i spui, emag nu permite acest lucru.
Are si emag problemele lui legate de afiliere, dar pentru mine si multi altii este o varianta buna prin care mai poti castiga niste banii, depinde ce faci si cum faci.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Cum adica fara sa stie ce? Afiliatii vand exact ce vor ei!
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)