speram sa-si revina afilierea in emag ca totusi are potential foarte mare
speram sa-si revina afilierea in emag ca totusi are potential foarte mare
@Morariu in ce sens sa-si revina?
Dar cu Produse noi - eMAG.ro ce aveti?![]()
Stiti care e diferenta dintre Profitshare si 2parale?
In momentul in care in profitshare sunt probleme se vor face "unele verificari" iar cand sunt probleme in 2parale ajunge sa dai un tweet ca toti angajatii 2p incep sa se agite si sa lucreze ca albinutele..
Eu nu m-am confruntat cu probleme deosebite - pana zilele astea. Mai veneau erori, insa din partea mea, cum ar neinregistrarea unor comisioane din URL shortenereAcum, pana la proba contrarie, sunt putin mai sceptic si pana la rezolvare stau in asteptare si voi lua decizii saptamana viitoare.
Am mai avut zile proaste, insa o saptamana intreaga (zile consecutive) sa merg in minus si sa lipseasca comisioane din unele categorii nu prea e firesc. Iar lipsa unui support adecvat cand vin cu detalii referitoare la posibila cauza este al naibii de stresanta si normal - iti imaginezi tot felul de teorii ale conspiratie
Ia spune-mi, ce inseamna cate altele?![]()
statistici la greu, bannere/feeduri/plugins adica cam tot de tine de unelte de promovare, intalniri, sfaturi si studii de caz, stirile din piata, support ireprosabil.
mai mult sa nu uitam ca sunt singurii activi care cresc piata de afiliere
Nu sunt absolut de acord cu tine @LensFlare . Cel mai probabil , problema ta este ca nu te poti bate in general pe pozitii. Nu ca te te bati cu comparatoarele sau siteuri non content cum spui. Nu de alta dar daca nu ajungi la un moment dat sa te bati si cu siteurile puternice cel mai probabil nu vei progresa vreodata.
Iar faptul ca 2P accepta comparatoarele ... Doamne D-zeule ... Amazonule care esti tu Amazon , ShareAsale care esti tu Shareasale , CJ-ule care esti tu CJ . PapperJamNetwork care esti tu PapperJamNetwork.... romanilor cum suntem noi mai romani decat romanii din noi.
Ultima modificare făcută de RoManiac; 2nd November 2012 la 19:33.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)