Pagina 21 din 414 PrimulPrimul ... 1119202122233171121 ... UltimulUltimul
Rezultate 201 la 210 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    29

Implicit

Intrebare: In emagprofitshare nu sunt afisate si clickurile date de mine?

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de michelle Vezi Post
    Intrebare: In emagprofitshare nu sunt afisate si clickurile date de mine?
    Ba da . Neh Romania chiar are pentru Emag ProfitShare integrat un serviciu de alerta si prin sms atunci cand ca si afiliat abuzezi de clickuri date de pe propiul computer pe propriul link. Emag a si anuntat sa se renunte la astfel de practici pentru a nu cauza probleme pe server pentru prea multe requesturi catre baza de date.

Sau daca nu ii poti ruga pe cei de la Emag sa-ti ia macul de la placa de retea si sa-ti afiseze intr-o rubrica separat numarul tau de clickuri. Se mai practica si mai stiu cel putin 3 cazuri similare de afiliati care pt. a nu le altera coeficientii si pentru a avea statistici reale le-au acordat asemenea facilitati..Dar depinde si de nivelul tau de performanta in sistem. Chestiile custom le accepta la cei cu performante si cat de frumos vorbesti cu ei.

Daca imi aduc bine aminte ( si sper sa nu ma insel ) lui @Tom i-a fost acceptata o solutie custom in Emag ProfitShare de genul sa poata prelua prin APi toate cautarile pe care le efectueaza pe siteul Emag vizitatorii trimisi de el.

Enjoy
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 26th September 2012 la 02:06.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    29

Implicit

Chestia ciudata care e... am inceput pe un domeniu care-l detin de ceva vreme, dar nu m-am ocupat de el sa bag articole, sa promovez produse emagprofitshare si nu-mi afiseaza clickurile de fel nici ale mele nici ale celorlalti nu inteleg de ce sau ce se intampla:-?? Apare doar cate un click, doua si alea sunt mai mult ca sigur ca sunt date pe bannerele de pe site.

Se poate sa fi gresit eu eMAG Profitshare ID? Desi nu cred, pentru ca imi apare ad_client="..." al meu, iar cand dau click pe linkul de afiliat sus in bara imi apare alt ad_client=.... nu cel pe care l-am introdus eu in panou la tema affmarket.

Sa fie de la tema? Folosesc Tema Afiliere in Romania ? Affmarkt pentru WordPress

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    44
    Posturi
    406
    Putere Rep
    29

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu ai statistici pentru Profitshare daca folosesti acel plugin de wp. Acolo setarile includ doar codul de afiliat (Profitshare ID), iar linkurile sunt de emag.ro/un-produs/ transformate intr-o forma asemanatoare url-urilor siteului propriu (aceeasi radacina). Acestea nu contin partea de cod care contorizeaza la statistici.

Statisticile Profitshare se calculeaza doar pentru instrumentele generate din platforma Profitshare si care nu trunchiaza/elimina partea de cod responsabila pt asa ceva.
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de iuddavali Vezi Post
    Nu ai statistici pentru Profitshare daca folosesti acel plugin de wp. Acolo setarile includ doar codul de afiliat (Profitshare ID), iar linkurile sunt de emag.ro/un-produs/ transformate intr-o forma asemanatoare url-urilor siteului propriu (aceeasi radacina). Acestea nu contin partea de cod care contorizeaza la statistici.

Statisticile Profitshare se calculeaza doar pentru instrumentele generate din platforma Profitshare si care nu trunchiaza/elimina partea de cod responsabila pt asa ceva.
    AAaaa... Multumesc de lamurire!

Dar clickurile tot se trimit si pot genera vanzari nu? thaaa

Claudiu B este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Zimnicea - Teleorman
    Vârstă
    42
    Posturi
    624
    Putere Rep
    31

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de michelle Vezi Post
    AAaaa... Multumesc de lamurire!

Dar clickurile tot se trimit si pot genera vanzari nu? thaaa
    Categoric.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    44
    Posturi
    406
    Putere Rep
    29

Implicit

Atat timp cat in coada url-ului exista codul (id-ul) tau de afiliat ... e ok, e venit pe contul tau. Daca cumpara, e al tau comisionul.

Doar ca nu exista statistici.
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de iuddavali Vezi Post
    Atat timp cat in coada url-ului exista codul (id-ul) tau de afiliat ... e ok, e venit pe contul tau. Daca cumpara, e al tau comisionul.

Doar ca nu exista statistici.
    Asta e problema se pare ca nu e idul meu

Nu inteleg cum e posibil...

Id meu: 5c49675664492d2c...........

Trei linkuri de pe site:
    Link1: emag_click_id=12332e3553e7fcbc3e70f9f2a258cf47&ref =afs
    Link2: emag.ro/resigilate?emag_click_id=cf30db0220a30ecf5d7e28df5 da50bab&ref=afs
    Link3: emag.ro/newsletter/2012_09_25_Superoferte/?emag_click_id=171e879bea3ab02e90c2a748aa53fe57&re f=afs

Sau asa e normal? Nu trebuie sa apara normal dupa click id... id-ul meu profitshare?

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    44
    Posturi
    406
    Putere Rep
    29

Implicit

Nu stiu daca te ajuta ce scriu acum, dar...:
    1 - cumva ai bifat optiunea de impartire a profitului cu realizatorul pluginului? Daca da, debifeaza sivezi din nou daca in continuare apar mai multe ID-uri.
    2 - Daca problema persista -> vezi iamntz si scrie-i celui care a facut pluginul. Din comentarii se vede ca au mai fost probleme cu acest plugin.

3 - Poate ca ar fi mai bine sa treci la generarea manuala a codurilor. Munca mai multa, dar ai codurile ok + statistici.

-----
    Si o intrebare: Foloseste la ceva "ref=afs" din coada linkurilor? Vreau sa construiesc linkuri pe structura emag. ro/denumirea-unui-produs/?emag_click_id=12332e3553e7fcbc3e70f9f2a258cf47 pe care sa le trec prin bit.ly. Trebuie si "ref=afs" dupa codul de afiliat? Nu este suficienta adaugarea "?emag_click_id=12332e3553e7fcbc3e70f9f2a258cf 47" dupa url-ul normal al unei pagini emag?
    Ultima modificare făcută de iuddavali; 26th September 2012 la 21:29.

Andrei Luca este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    2nd April 2007
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    522
    Putere Rep
    41

Implicit

Linkurile de afiliere incep cu profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=ID; emag_click_id sau ref nu au legatura cu Profitshare, poate doar la o solutie custom (cum a zis RoManiac).

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19