Bloggeri in nici un caz, nu cred ca e vreun blog care sa faca 10.000 EUR din afiliere lunar in .ro.
da, are mai multi bloggeri ce castiga curent peste 10.000 euro lunar in profitshare. nu sunt un fin cunoscator al blogosferei dar imi este greu sa identific unu. ( sunt gelos )
Ma declar profund sceptic. Nu pentru suma de 2000 de euro . Ma declar sceptic cand se declara ca e vorba de o singura luna. Dar cine stie ... poate pur si simplu a avut noroc cu carul .
nu ar fi prima oara cand emag bate campii, acum cateva luni o troznea pe aia cu 75% cota de piata
nimeni nu zice niciunde de aia 2000 de euro ca fiind pe luna. eu cred ca-s de cand a devenit el afiliat in profitshare. am cautat amanuntit peste tot si se evita perioada in care s-au inregistrat comisioanele alea. vis-a-vis de cei 10.000 clar e vorba de siteuri mari si nu bloguri. totusi nu prea imi vine sa cred cifra asta
http://www.arhiblog.ro/deci-bloggeri...comment-297297
Intr-un raspuns acordat lui Adi in comentarii Arhiface referire si la perioada.
In comentariile articolului arhi a specificat ca acea suma (aprox 9400 lei) sunt comisioanele din septembrie. Tind sa cred ca este o suma ok, are unul dintre cele mai cunoscute bloguri din .ro, trafic maricel (in jur de 10.000 vizitatori / zi) si in ultimul timp (pe langa bannerele profitshare) nu trec 2-3 zile fara sa strecoare intr-un articol un link de afiliat care foarte probabil are click-uri undeva la 80% din afisari. Dar pana la 10.000 EUR e drum lung , cum a spus Marius mai sus poate site-urile mari sa ajunga la suma asta.
10.000 pe zi nu cred ca are dar asta e alta problema. Poate o avea pana la urma dar tot nu cred ca e de ajuns. Demult prin 2008-2009 cu un site cu trafic netargetat si cu 25-27.000 de unici pe zi cu banerul EmagProfitshare pus in prim plan nu reuseam in nici un caz suma asta de 2000 de euro. Eram de fapt departe . Din 2008-2009 si Emag a crescut enorm dar totusi ...
Ultima modificare făcută de RoManiac; 3rd October 2012 la 19:21.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)