Pfff iar e mult offtopic, cei care sustineti ideea cu asociatia de ce nu faceti un topic special in care sa discutati despre asta?
Pfff iar e mult offtopic, cei care sustineti ideea cu asociatia de ce nu faceti un topic special in care sa discutati despre asta?
Stefania, parca era vorba ca iti vezi de treaba si incetezi cu atacurile.
Ok, o sa se faca regula generala, un aff manager nu are voie sa faca promo pentru magazinul sau. Nici nu va face. Va face un verisor, frati-su, prietena din copilarie. Atata timp cat nu va spune cine e sau ce face si 2p nu il face public, considerati ca veti descoperi voi care este legatura dintre cei doi? Am dubii.
Chestia se aplica si in cazul in care magazinul ar imputa respectivului sa nu mai faca asta, in aceeasi idee, va descoperi ca e vreo legatura intr un oarecare afiliat, chiar si de succes, si managerul campaniei ?
Ca orice romani care se respecta, stam sa ne scarpinam in crestetul capului si inventariem motive pentru care nu putem face performanta. In top 5 la iC fashion sunt 2 aff noi nouti, se poate.
Ma, sa dea naiba, ne lamentam tipic romanesc. Ne uitam in curtea vecinului, la ce face afiliatul cutare in loc sa punem osul la treaba, sa venim cu o idee noua care sa prinda la public.
Nu inteleg, de ce va intereseaza ce face kidu sau alt afiliat de top? Cine va opreste sa munciti mai mult si sa veniti cu idei mai bune ca ale lor? Dar na, e mai usor sa aruncam cu rahat in ei pentru a ne justifica eventualele insuccese.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Sunt cal de bataie pentru ca sunt "public", cum ziceam si intr-un post anterior, toate informatiile care le-am oferit cu larghete, ca am explicat pe larg cum fac, ca am dat mura in gura cum sa isi aleaga o nisa si etc, alea nu se pun la socoteala. Restul zecilor sau sutelor care fac comisioane nu se exprima deloc, asa ca nu prea ai cum sa ii injuri![]()
Traditii romanesti, as zice.
Si inca ceva, "importul" unor afiliati cu experienta in magazinele ce doresc sa isi dezvolte marketingu afiliat s-a simtit, doar cine nu vrea, nu vede diferenta.
Asa este, mai mult...dupa cum rezulta din povestile AFF MANAG,, isi mai fac si "rudele" si "iubitele/iubitii" conturi si sa vezi ce usor ajung si ei in top 5 la iClallenge-uri ca raspuns la "ca se poate)". Si mai grav mi se pare faptul ca cei care se simt cu musca pe caciula au gasit o explicatie salvatoare:"astia e invidiosi, nu-i bagati in seama, isi plang insuccesele pe aici" iar in curand vor scoate pe tapet chestia cu strugurii sunt acri
.
La Profitshare situatia sta cam asa:
- comisioane respinse 10%
- 70% comisioane aprobate printre care si valori mari:televizoare, telefoane, tablete, etc.
Sper ca si diferenta ramasa sa se aprobe. Cele mai multe au fost aprobate in dimineata asta.
Am promovat Profitshare prin articole dedicate cu linkuri text, prin email marketing, iar promovarea in retelele sociale am facut-o stric cu articolele respective, fara sa folosesc poze cu link de afiliere din profitshare.
Bannere nu folosesc.
Si cum sta treaba pentru Black Friday la eMAG, au fost update-uri, ati analizat, cum a ramas, a iesit bine, a fost cum v-ati asteptata sau sunteti dezamagiti precum sunt eu?
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
am respingeri de doar 7% (raportat la ce sa aprobat pana acum)
Fiind un incepator in afiliere sunt foarte multumit
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Astept sa vad ce se aproba, momentan sunt multumit.
Baga vreo' super promotie![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)