Pagina 73 din 414 PrimulPrimul ... 2363717273747583123173 ... UltimulUltimul
Rezultate 721 la 730 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

Pfff iar e mult offtopic, cei care sustineti ideea cu asociatia de ce nu faceti un topic special in care sa discutati despre asta?

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Stefania, parca era vorba ca iti vezi de treaba si incetezi cu atacurile.

Ok, o sa se faca regula generala, un aff manager nu are voie sa faca promo pentru magazinul sau. Nici nu va face. Va face un verisor, frati-su, prietena din copilarie. Atata timp cat nu va spune cine e sau ce face si 2p nu il face public, considerati ca veti descoperi voi care este legatura dintre cei doi? Am dubii.
    Chestia se aplica si in cazul in care magazinul ar imputa respectivului sa nu mai faca asta, in aceeasi idee, va descoperi ca e vreo legatura intr un oarecare afiliat, chiar si de succes, si managerul campaniei ?

Ca orice romani care se respecta, stam sa ne scarpinam in crestetul capului si inventariem motive pentru care nu putem face performanta. In top 5 la iC fashion sunt 2 aff noi nouti, se poate.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ma, sa dea naiba, ne lamentam tipic romanesc. Ne uitam in curtea vecinului, la ce face afiliatul cutare in loc sa punem osul la treaba, sa venim cu o idee noua care sa prinda la public.
    Nu inteleg, de ce va intereseaza ce face kidu sau alt afiliat de top? Cine va opreste sa munciti mai mult si sa veniti cu idei mai bune ca ale lor? Dar na, e mai usor sa aruncam cu rahat in ei pentru a ne justifica eventualele insuccese.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Sunt cal de bataie pentru ca sunt "public", cum ziceam si intr-un post anterior, toate informatiile care le-am oferit cu larghete, ca am explicat pe larg cum fac, ca am dat mura in gura cum sa isi aleaga o nisa si etc, alea nu se pun la socoteala. Restul zecilor sau sutelor care fac comisioane nu se exprima deloc, asa ca nu prea ai cum sa ii injuri

Traditii romanesti, as zice.

Si inca ceva, "importul" unor afiliati cu experienta in magazinele ce doresc sa isi dezvolte marketingu afiliat s-a simtit, doar cine nu vrea, nu vede diferenta.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post

Un afiliat manager vede toate tehnicile tale de promovare, vede din "secretele" tale in afiliere si daca este afiliat le va folosi in interes propriu.
    De exemplu concursurile de genul iChallenge, tu nu ai sanse in fata unui om care are acces la astfel de informatii, sau ai sanse mult mai mici. Nu stiu cine este la Matar, dar acum este concursul pe fashion si a observat poate ca articolele sau site-urile lui X convertesc foarte bine pentru ca a facut o chestie si el poate sa se foloseasca de asta si sa genereze rapid comisioane folosind inovantia, dar te rog sa te gandesti ca un astfel de om are acces la toate ideile bune ale tuturor afiliatilor.

Un om care are acces la un cont de afiliat manager vede care este genul de articole care convertesc, in ce fel dezvolta un afiliat campania, care sunt inovatiile aduse de acesta si sunt si eficiente. Si nu este neaparat necesar ca el sa fie afiliatul, poate sa aiba cont pe numele sotiei, tatalui, etc.

Eu chiar daca ma uit pe site-ul unui afiliat nu stiu ce converteste si ce nu, si poate el converteste bine pe un alt site pe care nu il cunosc, nu am cum sa ii aflu reteta de succes.

Astea sunt cateva exemple unde apare conflictul de interese, dar pot aparea multe situatii.
    Asa este, mai mult...dupa cum rezulta din povestile AFF MANAG,, isi mai fac si "rudele" si "iubitele/iubitii" conturi si sa vezi ce usor ajung si ei in top 5 la iClallenge-uri ca raspuns la "ca se poate )". Si mai grav mi se pare faptul ca cei care se simt cu musca pe caciula au gasit o explicatie salvatoare:"astia e invidiosi, nu-i bagati in seama, isi plang insuccesele pe aici" iar in curand vor scoate pe tapet chestia cu strugurii sunt acri .

La Profitshare situatia sta cam asa:
    - comisioane respinse 10%
    - 70% comisioane aprobate printre care si valori mari:televizoare, telefoane, tablete, etc.
    Sper ca si diferenta ramasa sa se aprobe. Cele mai multe au fost aprobate in dimineata asta.
    Am promovat Profitshare prin articole dedicate cu linkuri text, prin email marketing, iar promovarea in retelele sociale am facut-o stric cu articolele respective, fara sa folosesc poze cu link de afiliere din profitshare.
    Bannere nu folosesc.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Si cum sta treaba pentru Black Friday la eMAG, au fost update-uri, ati analizat, cum a ramas, a iesit bine, a fost cum v-ati asteptata sau sunteti dezamagiti precum sunt eu?
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

am respingeri de doar 7% (raportat la ce sa aprobat pana acum)
    Fiind un incepator in afiliere sunt foarte multumit
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

Astept sa vad ce se aproba, momentan sunt multumit.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Emagul e cu "revenim imediat!" pe orice produs.
    Caut cu jingle.ro.

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

Baga vreo' super promotie

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19