30th November 2012, 05:58
4 out of 4 members found this post helpful.

Postat în original de
Tom

)) Foarte corecta "predictia". Cred ca totusi si cei care au venit dupa ipad & mixere, au ajuns tot la stiinte umaniste!
Semn bun, poporul roman a pus mana pe carte. In 2013 vom fi cei mai culti din europa.
Eu zic sa ii dam un premiu pentru propasirea culturii, toti manelistii care vroiau un iPhone au ales sa citeasca stiinte umaniste
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat în original de
Dragos Bunea
Eu stiu ca sunt cel putin 3 persoane care sunt si afiliati si manageri, dar din punctul meu de vedere singura conditie care ar trebui impusa ar fi ca afiliat manager-ul sa nu aibe voie sa fie si afiliat in acelasi timp pentru compania in cauza, atat.
Un afiliat manager vede toate tehnicile tale de promovare, vede din "secretele" tale in afiliere si daca este afiliat le va folosi in interes propriu.
De exemplu concursurile de genul iChallenge, tu nu ai sanse in fata unui om care are acces la astfel de informatii, sau ai sanse mult mai mici. Nu stiu cine este la Matar, dar acum este concursul pe fashion si a observat poate ca articolele sau site-urile lui X convertesc foarte bine pentru ca a facut o chestie si el poate sa se foloseasca de asta si sa genereze rapid comisioane folosind inovantia, dar te rog sa te gandesti ca un astfel de om are acces la toate ideile bune ale tuturor afiliatilor.
Un om care are acces la un cont de afiliat manager vede care este genul de articole care convertesc, in ce fel dezvolta un afiliat campania, care sunt inovatiile aduse de acesta si sunt si eficiente. Si nu este neaparat necesar ca el sa fie afiliatul, poate sa aiba cont pe numele sotiei, tatalui, etc.
Eu chiar daca ma uit pe site-ul unui afiliat nu stiu ce converteste si ce nu, si poate el converteste bine pe un alt site pe care nu il cunosc, nu am cum sa ii aflu reteta de succes.
Astea sunt cateva exemple unde apare conflictul de interese, dar pot aparea multe situatii.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama