Rezultate 1 la 10 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Vizualizare arbore

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Am propus si eu inca din septembrie infiintarea unei asociatii , dar lumea nu prea vrea sa se implice, ma refer la afiliati. Unii care nu au inteles, m-au acuzat ca am vrut sa-mi deschid o filiala sau alte ineptii.
    Cel mai inversunat inamic al meu, pe care intre timp l-am potolit a fost acesta.
    Probabil cand va ajunge cutitul la os cautati o solutie. Da, asociatia este o solutie. Si o consider o cale legala care poate solutiona si conflictele de interese. Aici ma refer la faptul ca nu este permis sa fi in acelasi timp si afiliat manager si afiliat.
    In 2Parale, a ramas cel putin un astfel de caz (la Matar), dupa plecarea Altex ...(cand erau doua cazuri).

Poate ca acum sunt mai putini de "gica contra".
    Eu sunt pentru.
    Eu stiu ca sunt cel putin 3 persoane care sunt si afiliati si manageri, dar din punctul meu de vedere singura conditie care ar trebui impusa ar fi ca afiliat manager-ul sa nu aibe voie sa fie si afiliat in acelasi timp pentru compania in cauza, atat.

Legat de comisioanele profitshare va spun ca eu inca sunt stupefiat de rata mare de respingere calculand la valoarea comisioanelor (45%). Confirm si eu problemele cu acele comisioane mici care se aproba la cateva zile si problemele comisioanelor mari care majoritatea sunt respinse (inca il am in asteptare pe cel de 600 lei). Rata de respingere a comisioanelor ce depasesc 100 de lei la mine este de 90%.
    Problema e ca pe cei de la eMAG ii cam doare in basca de afiliati si daca vrei sa-i promovezi ar trebui sa iei in calcul rata mare de respingere a comisioanelor mari, posibilitatea sa-ti inchida contul ca nu ai fes colorat si sa ramai fara banii investiti, etc.
    Ultima modificare făcută de Dragos Bunea; 30th November 2012 la 00:00.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19