Si pana vineri nu o sa mai fie niciun update sau cum?
scuze, update-urile se refera la comisioanele din ziua de vineri 23.11 de la ora 12:00 si pana duminica 25.11.
Inca am 3 update-uri ratate pe vineri intre 8:00-12:00. Am primit mesaj ca ma vor anunta cand se finalizeaza updateurile, acelasi ton linistitor, in sfarsit un raspuns
Inca o tura de update-uri + cateva comisioane care s-au transformat din anulate in aprobate. Lucrurile incep sa arate binisor.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Se pare că update-ul ăsta este egal cu zero pentru mine. Este cineva amabil să ne spună dacă a înregistrat comisioane ieri, astăzi?
127.0.0.1
Oameni buni, nu inteleg de ce nu cereti si voi detalii direct la ei, au si pagina de Facebook si pe urma puteti si voi veni si sa scrieti ce vi s-a spus. Eu v-am spus tot ce stiu. Intrebati si vi se va spune si ce e scris de la ei ramane scris. Sunt mii de ticketuri deschise, multe cu tampenii probabil de la oameni care nu au inteles sistemul si poate zilele astea se mai sare peste un ticket.
Eu am cateva ticketuri deschise, cu raspunsuri primite partial. Daca doar eu intreb o sa zica ca sunt paranoic. Nu va mananca nimeni de la profitshare daca intrebati de la ei, nu sunt bau-bau.
De altfel eu v-am pus cateva intrebari ca sa putem vedea cum s-au procesat comisioanele. Au raspuns doi oameni. Doar doi faceti afiliere cu eMAG? Suntem comunitate sau suntem comunitate?
Eu am cont din iunie 2010. Comisioanele de BF la mine au ramas aproape la fel cu exceptie a doua comisioane ce au aparut in cont azi, unul pentru ziua de 24 si unul pentru ziua de 25, nimic notabil.
Mi-au fost anulate si mie comisioane inregistrate in ziua de 23 si in concluzie cred ca cel putin pentru mine BF reprezinta un esec. Acum am contul si pe minus dupa ce am scos un voucher cu speranta ca imi voi achizitiona ceva de la ei de BF, iar dupa au inceput sa se aprobe iar comisioane numai ca ieri dimineata m-am trezit cu -1,90 in cont dupa ce in urm acum cateva zile aveam vreo 41,99 lei, banuiesc ca s-a returnat vreun produs, dar chiar si asa, ce vina am eu?
Legat de comunicarea cu cei de la Profitshare, ei stiu sa raspunda numai daca ii intrebi pe vreun blog mare sau daca le iei numele in rau ca prin mesageria interna te lasa cu ochii-n soare cateva zile si apoi iti ofera cateva respunsuri vagi.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)