Oameni buni, nu inteleg de ce nu cereti si voi detalii direct la ei, au si pagina de Facebook si pe urma puteti si voi veni si sa scrieti ce vi s-a spus. Eu v-am spus tot ce stiu. Intrebati si vi se va spune si ce e scris de la ei ramane scris. Sunt mii de ticketuri deschise, multe cu tampenii probabil de la oameni care nu au inteles sistemul si poate zilele astea se mai sare peste un ticket.
Eu am cateva ticketuri deschise, cu raspunsuri primite partial. Daca doar eu intreb o sa zica ca sunt paranoic. Nu va mananca nimeni de la profitshare daca intrebati de la ei, nu sunt bau-bau.
De altfel eu v-am pus cateva intrebari ca sa putem vedea cum s-au procesat comisioanele. Au raspuns doi oameni. Doar doi faceti afiliere cu eMAG? Suntem comunitate sau suntem comunitate?
Eu am cont din iunie 2010. Comisioanele de BF la mine au ramas aproape la fel cu exceptie a doua comisioane ce au aparut in cont azi, unul pentru ziua de 24 si unul pentru ziua de 25, nimic notabil.
Mi-au fost anulate si mie comisioane inregistrate in ziua de 23 si in concluzie cred ca cel putin pentru mine BF reprezinta un esec. Acum am contul si pe minus dupa ce am scos un voucher cu speranta ca imi voi achizitiona ceva de la ei de BF, iar dupa au inceput sa se aprobe iar comisioane numai ca ieri dimineata m-am trezit cu -1,90 in cont dupa ce in urm acum cateva zile aveam vreo 41,99 lei, banuiesc ca s-a returnat vreun produs, dar chiar si asa, ce vina am eu?
Legat de comunicarea cu cei de la Profitshare, ei stiu sa raspunda numai daca ii intrebi pe vreun blog mare sau daca le iei numele in rau ca prin mesageria interna te lasa cu ochii-n soare cateva zile si apoi iti ofera cateva respunsuri vagi.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Bun, asta confirma faptul ca cei cu conturile mai vechi sunt mai departe in, probabil cronjob-ul, care actualizeaza comisioanele.
update 18:00 23-11 comisioane BF 08-120:00
update 18:00 24-11 - nimic - pana la V:12:00, confirmat la altii
update 26-11 nimic- pana la V:12:00, confirmat la altii
update 27-11 12:00 nimic - pana la V:12:00, confirmat la altii
update - 27-11 14:00 inceput - comisioane asteptare vineri dupa ora 12, S-D.
update 27-11 19:00 confirmari, comisioane anulate transformate in aprobate sau asteptare
Dupa cum se observa, m-au omis de la 3 update-uri din perioade foc, vineri 08:00 - 12:00. Am incredere ca pana joi se rezolva toata treaba si putem sa ne declaram toti invingatori.
EXCEL!!!!
Cont din septembrie 2010 (sau cel putin de atunci e activ, posibil sa fie inregistrat inainte), am prins doar trei update-uri profitshare (unul pe 24 si doua pe 27). Eu am ratat 4 update-uri.
Bun....iar sunt cu minus la castigul curent acum; dupa ce aseara eram pe plus binisor.Anyone?
vezi daca nu cumva diferenta dintre aseara si acum o reprezinta voucherele emise vineri..
Hello. As dori sa stiu si eu daca mai sunt pe aici persoane carora le-a fost inchis contul de Profitshare zilele acestea.
Eu am generat in perioada 22-25 Noimebrie undeva pe la 70-80K clickuri catre eMag, toate reale. Vizitatori veniti din motoare de cautare pe cautari legate de Black Friday. Iar de LUNI contul este inchis.
I-am contactat atat pe cei de la Profitshare cat si pe R. Apostolescu, stiu ca emailurile mi-au fost citite (sau cel putin deschise). I-am intrebat care sunt cauzele pentru care contul a fost inchis si ce am gresit. Nu am primit nici un raspuns.
As vrea sa stiu daca sunt si alte persoane in aceesi situatie. Rog persoanele respective sa ma contacteze pe DM, daca exista (Vorbesc de persoane care au generat mutle clikuri in perioada respectiva si carora li s-au inchis conturile).
Andrei
ce inseamna SPAM SEO? Am mai zis, cautari legate de Black Friday.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)