@Ringwraith
Si au am avut contul inchis inca din seara zilei de 22, dupa ce in ziua respectiva le trimisesem vreo 6-7K clickuri, tot dintr-un site pe tema BF, si fara prostii gen deschideri automate a paginilor emag sau plantare fortata de cookie-uri etc, ci doar bine optimizat pentru anumite cautari.
Bine macar ca mi-au inchis contul inainte sa le trimit si mai multi potentiali clienti in zilele urmatoare, cum a fost in cazul tau.
Daca o sa cauti pe forum, o sa gasesti o discutie mai veche intre un reprezentant Emag si un afiliat, din care rezulta ca Emag nu accepta promovarea prea buna in Google a unor pagini care contin linkuri de afiliat, iar afiliatul respectiv era numit "mercenar al internetului" sau asa ceva.
Se pare deci ca Emag are o viziune originala asupra afilierii, si probabil ca asta a fost cauza principala a inchiderii unor conturi de afiliat si la acest BF.
Ai avut multe comisioane generate pe traficul respectiv?
ce vreti .. sunteti culmea.
Emag face ce vrea are TOS-ul de partea lui si singura varianta e sa te judeci cu ei .. care e putin probabil doar in cazul in care va uniti mai multi.
Alta varianta ar fi sa nu mai faceti site-uri care se bazeaza doar pe acest tip de reclama. Toate aceste site-uri nu aduc nimic pozitiv nici pentru web nici pentru utilizator ci doar o groaza de concurenta cu content identic si care nu ajuta pe nimeni.
pe mine m-au anuntat ca se resping toate, sa nu mi fac grijiam intrebat mai exact cu ce am incalcat termenii, nu am primit raspuns.Avand in vedere ca si evomag m-a suspendat, am dat vina pe colaborarea mea cu altex, dar vad ca e mai generala chestiunea
mai era un coleg care i-au inchis contul, vladuionut parca...
Cred că a fost un update în proftishare, mie mi s-au aprobat două comisioane din ziua de BF. Schimbări și la voi, sau doar la mine?
Mda. E clar. E amuzant intr-un fel. Oricum, o teapa in plus, o lectie invata. Moving on now![]()
Corect!
Nu inteleg de ce unii considera automat paginile facute pentru afiliere care se gasesc pe pozitii bune in rezultatele cautarilor ca fiind pagini care fac seo-spam, si ca nu ar avea continut valoros pentru vizitatori. Poate ca unele pagini sunt acolo tocmai pentru ca nu fac seo spam, si pentru ca au continut util pentru vizitatori. Dar in fine, fiecare cu parerile lui.
P.S. Spor la comisioane celor care inca lucrati cu Emag! Munca voastra merita rasplatita!
Am primit un mesaj de la emag
"Contul dvs. a fost suspendat in urma sesizarii incalcarii Termenilor si Conditiilor eMAG Profitshare prin includerea instrumentelor de promovare Profitshare in website-uri neregulamentare, si anume, in website-uri agregatoare de produse si oferte.
Prin incalcarea regulamentului si suspendarea contului, orice fel de comisioane inregistrate in cont nu vor putea fi platite dupa suspendare.
O zi excelenta,
Echipa eMAG Profitshare"
A fost facuta promovare pe facebook si pe Site de Reduceri .
Cu cee credeti ca ar incalca termenii lor, site-ul ?
cele mai tari bancuri 1000 Fani Facebook - 8 Euro Pm cine doreste!!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)