Caut cu jingle.ro.
@puthre
de la 13 am inceput sa trimit clickurile in alta parte. cred ca asa a facut toata lumea.
well, daca asa arata la tine, nu inseamna ca e la toti identic:
62 comenzi
comanda media 370 lei
8205 clickuri ( doar pe 23 noiembrie, lol )
calculeaza tu conversia, ca mie imi e rusine.
Ori sunt eu în coada conturilor care se actualizează pe profitshare, ori chiar nu am vândut nimic. Dar e dubios când trimiți 3 500 într-o singură zi, nu?
Ultima modificare făcută de pavelarcana; 25th November 2012 la 11:40.
@Serban
O sa fie bine Am zis ca asta e doar 5-10% din ce va fi total. Bine, dupa aia se vor anula din ele, dar per total nu exista sa nu fie bine la ce cifre a avansat si emag.
@PavelCarna
Ce sa mai zic eu de 10k Aveam sute de vizitatori simultan pe site-uri de si inainte de Black Friday. Si am mai pompat cu niste remarketing sa reintre vizitatorii aia in fiecare zi.. m-a costat ceva..
@diu1so, sunt @pavelarcana
Eu am mers cu un singur site și mai mult dintr-o nebunie de moment. Mult timp investit, bani nu prea. Dar mi ciudă că în timpul ăla puteam face altceva. Sper totuși să fiu printre conturile codașe la actualizări și să fiu surprins plăcut
Frumos...
Pacat ca nu a aparut pe nicaieri si poza cu vizitatorii concurenti. Ar fi fost cel putin la fel de interesanta.
Ultima modificare făcută de -Rares-; 25th November 2012 la 15:36.
Ziua în care nu s-a prea văzut pisica | Das Cloud
Întrebarea era cum facem dacă anunțăm ora 5 și vin toți cei 700.000 odată. Noi știam că platforma poate să țină doar 200.000 odată și nu știam ce se întâmplă după aia. Cum facem să intre toți acești oameni, dar dacă se poate să nu dea toți click odată. Tot challenge-ul ăsta ne-a permis să inovăm și să descoperim o grămadă de chestii
Primele două ore au fost cele mai aglomerate. A mers site-ul, a picat, l-am ridicat, apoi iar a picat, apoi iar l-am ridicat. A fost ca o poveste, cu introducere, cuprins și încheiere
Ultima modificare făcută de avram; 25th November 2012 la 17:01.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)