eu le trimit cel putin 10 vizitatori pe zi.. si am vazut o chestie ciudata.. in jur 3 saptamani de cand am facut contul am ajuns la 340 de ron (inclusiv bonusul ala), iar de atunci ( 2 luni si ceva) nu am mai facut nimic.
Something fishy.
Am un Catalog afaceri
Eu m-am inregistrat recent, mi-am completat datele pe acolo ... si cand sa salvez ... POC, datele nu erau salvate (insa era un AJAX "bengos" ).
Le-am trimis mail cu "bug-ul" si dupa cateva zile mi-au raspuns ca au rezolvat.
Pai nu e de toata jena ?? Cum sa ma astept sa le functioneze sistemul la parametri normali daca dupa 5 minute de utilizare am gasit formular care nu mergea ?
Nu sunt absurd, bug-uri exista oriunde ... dar cand ai bug-uri pe banii (sau carca) altora e altceva. D-aia s-a inventat testul, perioada de beta ... ca sa nu te faci de cacao live
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
o fi rau?Afisari:
833.343
Click-uri:
989
CTR:
0.12 %
Comisioane:
0,00 RON
Salutare, a mai avut cineva probleme cu incasarea banilor de la Profitshare?
Spun asta pentru ca am semnat contract cu ei, prin firma, am incasat vreo 2 plati anul asta, totul a fost mai mult decat ok, dar acum, dupa o luna ceva mai buna in care am incercat sa eficientizam reclamele, am targetat totul cat se putea de bine, am vandut mult mai multe produse au aparut si primele probleme.
Inainte vorbeam cu cineva direct prin email, acum au introdus un sistem de ticketing, am facut cererea, a raspuns cineva robotic cu textul standard, fara a verifica daca avem deja contract semnat sau nu, am lamurit problema si au cerut sa facem factura dar nu pe toata suma ci pe suma -TVA, pentru ca firma nu e platitoare de TVA, asta dupa ce primele plati s-au facut normal, pe factura pe toata suma de comisioane. I-am atentionat ca ar trebui sa fie o problema si de atunci n-am mai primit nici un raspuns din partea lor.
Am mai avut contracte de publicitate si cu alte firme si nimeni nu mi-a cerut vreodata sa facturez pe suma - TVA pentru ca firma nu e platitoare de TVA, nici nu vad ce legatura are asta cu faptul ca ei trebuie sa plateasca exact sumele afaerente comisioanelor.
Salut,
Ai rezolvat problema? Folositi profitshare? Ce parere aveti ?
Codeinwp.com - Wordpress experts
I use ProfitShare... what can I say? From my point of view it's okay as long as the website has a certain target.
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Salut. Cum Google Adsense nu prea mai merge (cel putin la mine) Am ales sa incerc programul de afiliere de la EMAG.
Astazi este prima zi si nu cred ca or sa se vada prea curand rezultatele.
Sunt curios daca voi ati testat pana acum programul de afiliere Emag-Profitshare.
Ce rezultate ati avut? Ce trafic aveti pe site? Si ce nisa?
V-as fi recunoscator daca as primi un raspuns!
Vreau sa stiu daca se merita sau nu sa incerc monetizarea unui site prin programul acesta de afiliere.
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Incearca. Depinde de fiecare nisa in parte. Pe nisa de "filme online" scoteam 1000 ron pe luna, cu un trafic de 30.000 unici/zi
Ultima modificare făcută de paulpadurariu; 27th January 2011 la 15:45.
Din pasiune, fotograf
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)