Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Foloseam "promotii" parca sau ceva de genul si produsele promovate erau Televizoare, playere, laptopuri, monitoare
Din pasiune, fotograf
la mine ca asa a mers emagu
am avut cam 300.000 de afisari si castig 5 lei
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
E absolut normal sa faci 2 euro in continuare daca incerci sa vinzi laptopuri pe un site de produse pentru slabit folosind un sistem de afiliere de data asta.
Dar daca incerci pe un site de IT ... lucrurile se schimba RADICAL.
Majoritatea celor care incearca sa faca afiliati cred ca traficul rezolva totul. ABSOLUT GRESIT. Targetarea este totul .
Asa ca celor care dau feedbackuri de genul 300.000 de afisari si am castigat 5 lei le spun doar atat. Sa fi multumit si cu aia 5 lei. Ca magazinul e super multumit la awareness-ul care il faci.
Si ca sa-ti raspund si tie Lupanu. Daca targetezi cum trebuie ProfitShare are niste conversii FANTASTICE. Dar nu cu widgeturile alea ale lor. Si inca ceva . Bani foarte multi nu vei face totusi. Nu de alta dar Emag risca foarte mult cu acei 3% si din cand in cand se mai ard la buzunar. Cand se intampla asta vei fi OUT din sistem.
@myamar te contrazic categoric. Daca faci afiliati asa cum trebuie Adsense n-are nici o sansa in marea majoritatea a cazurilor. Dar daca ai un site de afiliati cu volume mari de trafic atunci se merita si Adsense pentru un venit suplimentar. Rest veniturile din afiliati vor fi considerabil mult mai mari pe mia de afisari decat iti plateste Adsens-ul.
Ultima modificare făcută de RoManiac; 27th January 2011 la 23:55.
@RoManiac: Lupanu se referea la AdSense cand zicea de cei 2 EUR.
Referitor la ceea ce ai spus despre targetare... asta e destul de adevarat. +1
da am modificat postul . Creasem confuzie cu aia 2 euro
Eu n-am incercat emag, pentru ca am blogurile in engleza. In schimb folosesc Amazon, care e asemanator. Ce pot sa spun e ca merge foarte prost daca folosesti widgeturi si trebuie sa targetezi totul cat mai bine. La mine pe bloguri se face totul manual. Adica se face recenzia unui produs ( de exemplu ) si se plaseaza manual linkuri catre emag. Am rata de conversie maxima cand plasez linkurile si pe cuvintele cheie in articol + "click here to order product name from amazon" la sfarsit.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)