Pagina 107 din 414 PrimulPrimul ... 75797105106107108109117157207 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.061 la 1.070 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    35

Implicit

@lovelife

Pe vouchere lucrurile sunt mult mai complicate de atat cand intervin mai multe magazine si, mai ales, retea rulata sub alta firma decat cea care opereaza eMAG.
    Garantat eMAG nu neglijeaza nici o vanzare si doreste sa vanda si afiliatilor insa lucrurile au evoluat intr-o alta directie de plata pe partea de afiliere. Plus de asta, eu unul consider ca e mai bine sa primesti bani cash decat sa vinzi vouchere sau sa cumperi neaparat de la un magazin anume pentru a vedea cat ai castigat.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    @lovelife
    retea rulata sub alta firma decat cea care opereaza eMAG.
    Aici ai dreptate, la subiectul asta eu nu m-am gandit
    Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    Plus de asta, eu unul consider ca e mai bine sa primesti bani cash decat sa vinzi vouchere sau sa cumperi neaparat de la un magazin anume pentru a vedea cat ai castigat.
    Cei care inregistreaza valoare comisioane lunare mici sunt avantajati de vouchere, nu preau ce sa simta cand primesc bani, mai ales daca sunt si injumatatite de toate impozitele, si asa le dispare bruma de motivatie
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

dotcom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Nu este chiar asa depinde foarte mult de natura veniturilor si de marimea lor

Ca persoana fizica nu poti deduce cheltuielile, gandestete ca o persoana fizica va plati impozit si pe cheltuielile pe care le are pentru a genera veniturile, va plati impozit si pentru hosting, internet, laptop, telefon, pc. Este rentabil pentru cei cu venituri mici, sau pentru cei ce au si o forma de persoana juridica si unele venituri le baga pe persoana juridica unde baga si cheltuielile si restul veniturilor le incaseaza ca persoana fizica

Scopul unui magazin online este sa vanda, si orice vanzare in plus are venituri mai mari decat costurile, si o vanzare nu este un timp pierdut, orice vanzare de orice tip are un cost.
    Așa-i, depinde de "natura veniturilor si de marimea lor" cât și de cheltuieli. Dar, trebuie să te gândești că dacă alegi "firmă" atunci mai dai 200-300 lei pe lună la contabil. Partea bună cu contabilu' e că dacă merge ceva rău cu actele și treburile pentru Finanțe, dai vina pe el. Că doar are asigurare profesională, dacă are.

Mă întreb cât mai e până se trece pe Profitshare 2.0 final. Apucăm anu' ăsta oare?
    Nu prea înțeleg de ce durează atât deoarece Altex și-a făcut sistem în două luni, iar Okazii tot cam așa o să-și facă (aceeași platformă cu *.css diferit). Și trebuie să recunoaștem că platforma Altex e superioară în momentul de față, fiind pe locul 2 după 2parale.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de dotcom Vezi Post

Mă întreb cât mai e până se trece pe Profitshare 2.0 final. Apucăm anu' ăsta oare?
    Nu prea înțeleg de ce durează atât deoarece Altex și-a făcut sistem în două luni, iar Okazii tot cam așa o să-și facă (aceeași platformă cu *.css diferit). Și trebuie să recunoaștem că platforma Altex e superioară în momentul de față, fiind pe locul 2 după 2parale.
    Sau a cumparat solutia?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    24

Implicit

Tom, cred și eu că și-au cumpărat sistemul sau ceva de genul. Până la urmă au câștigat timp.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Tom, cred și eu că și-au cumpărat sistemul sau ceva de genul. Până la urmă au câștigat timp.
    ok, atunci e diferenta mare intre a "dezvolta" si a "modifica". De aceea dureaza mai mult. Asta ca raspuns la faptul ca "nu intelegi de ce dureaza atat de mult".

Cu siguranta e mai usor sa cumperi o solutie functionala si sa o modifici.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    24

Implicit

Totuși, eu mă gândeam că au învâțat din experiența cu site-ul din Bulgaria unde au ales o platformă e-commerce competitivă și care nu e custom. Astfel au pus un magazin în picioare în câteva luni. Ce au în Bulgaria arată mai bine la prima vedere decât ce avem noi în România și se mișcă la fel de rapid (și traficul o fi mult mai mic).

Poate era o idee bună și cu un script de afiliere cumpărat. Dar, când ai mai multe resurse la îndemână (decât oricare magazin din RO) parcă nu poți alege/face ceva ce are/face tot românu'.

Să vedem ce o să fie din aprilie când Okazii și magazinul acesta (eBay vs Amazon, am putea spune) o să-și lanseze platformele de afiliere (din citite pe 'net). Afilierea pe Okazii e destul de tentantă pentru că din câte am văzut au trafic similar. Nu știu dacă și aceeași intenție de cumpărare.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Altex și-a făcut sistem în două luni, iar Okazii tot cam așa o să-și facă (aceeași platformă cu *.css diferit). Și trebuie să recunoaștem că platforma Altex e superioară în momentul de față, fiind pe locul 2 după 2parale.
    Gresit, a durat mult mai mult pana in momentul lansarii si au mai fost aduse inca 5 implementari majore pana acum. Si inca mai e de munca.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    24

Implicit

O implementare care-mi place și displace în același timp la Altex Afiliere e acoperirea (obfuscate) codului. Sper să fie așa ceva și în Profitshare.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Cât investiți lunar în afilierea Profitshare? (Timp, bani etc)

Încep eu.

Bani. Mi-e greu să calculez cât am investit în Profitshare (datorită naturii promovării diversificate), dar în afilierea din România luna trecută (februarie) am investit peste 5000 de RON (suma unor plăți facturi fără să mai pun TVA-ul) și mai am câteva "datorii neachitate". Nu pun la calcul taxele la stat, timp pierdut, soft-uri cumpărate, training-uri etc.
    ROI-ul e pozitiv. Banii nu au fost aruncați pe geam.

Timp. Cât e nevoie, adică de la 4 ore pe până la 12 ore. Acuma că e primăvară-vară o las mai moale.

palaghianu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Vârstă
    31
    Posturi
    315
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Sau a cumparat solutia?
    Ambii au cumparat de la tradeads.eu/ solutia daca nu ma insel. Sau ma insel?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19