Nasol ca nu o sa mai existe vouchere. Sa speram ca vor veni cu altceva care sa mai "indulceasca" lipsa cardurilor cadou.
Beneficiaza cineva de platforma Profitshare 2.0? Sau e aceeasi cu platforma noua de care stiam cu totii si era in teste de ceva timp?
Asta e o veste foarte proasta...Avand in vedere ca aici veti putea castiga comisioane din partea mai multor Advertiseri, platile prin Card cadou eMAG nu vor mai fi disponibile.
Cat e comisionul pentru roviniete cumparate prin emag?
Nu se ofera comision pentru roviniete. In plus acum comisioanele vor fi fara TVA ...
@irealx scade si taxele la stat... La un calcul simplu pierdem aproape jumatate din bani.
Comisioanele vor fi afisate fara TVA. Probabil vor face la fel ca Altex, comisioanele vor fi primite cu sau fara TVA in functie de cum te vei declara ca firma (daca esti platitor de TVA sau nu) sau persoana fizica. Asta implica si semnarea de contracte cu toti afiliatii... si uite asa viata noastra se mai complica putin.De asemenea, toate comisioanele din noile conturi se vor afisa fara TVA.
Sigur se vor pierde cei 5% adaugati pentru emiterea voucherului.
Daca esti platitor de TVA, incasezi si TVA-ul. Insa asta inseamna sa preiei statut de persoana juridica.
Ceea ce se scade pe PF e reprezentat de impozitul de 16% + contributiile sociale (valoarea depinde daca esti angajat).
Parerea mea, in cazul in care incasezi constant - e bine sa devii PFA sau intreprindere individuala a.i. sa controlezi mai mult partea de incasari/plati si a plati un impozit pe profit real.
@irealx
Rovinietele au regim special de vanzare, reglementat de catre stat. Comisionul revanzatorului este foarte mic, insa cum am spus - poti sa promovezi roviniete si sa incasezi comisioane din cross selling pe laptopuri de ex.
Era pe undeva la 2p un tabel foarte bine facut, pe scurt vine cam asa, la 100 lei valoare comisione:
pe firma: primesti 100 lei + TVA = 124 din care scazi: tva ( functie de ce poti deduce ), impozit 3%, impozit pe dividende 16% daca scotii banii din firma.
pers fizica, primesti 100 lei din care se opreste impozit pana la vreo 32% in cazul in care nu esti angajat.
Am scris varianta pe larg, la bani marunti sunt mai multe amanunte. Vestea cea mai proasta este desfintarea platilor prin vouchere
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)