Acelasi lucru si aici ... sper sa nu ne dezamageasca cei de la eMAG ...
Si anul trecut actualizarea a venit dupa mai multe zile !
Au inceput sa apara comisioanele de aproximativ 1 ora
Și la mine se văd actualizări pentru ziua de ieri, plăcut surprins de rezultate, sper să se și aprobe...
127.0.0.1
La mine nu s-a actualizat
Din ce cred eu, s-au procesat ~ 10% din comisioanele totale (5% in cazul meu). Ma rog, asa ar fi normal.
confirm si eu afisarea statisticilor pe ziua de ieri. cel putin la mine au aparut 28 de comisioane pt 23 nov. cu intarziere, exact asa cum au anuntat pe blog. toate comisioanele sunt in asteptare.
iar daca e sa vorbim despre perioada ce a precedat BF, intre 12-22 nov am avut 12 comisioane dintre care doar 2 anulate (14 lei total). adica cu 10 zile inainte de BF am inregistrat undeva la jumatate din cat aveam in mod normal (se astepta BF, clar). asadar la mine nu au fost anulari ca in alte dati sau ca la altii.
Ultima modificare făcută de iuddavali; 24th November 2012 la 22:08.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Si la mine au inceput sa apara comisioanele, multe ca numar, dar cu valori mici, s-a cumparat ce era mai ieftin, sper sa mai vina cateva pentru ca ce e acum reprezinta doar vreo 2-3 zile obsinuite, zile in care livram doar 10% din traficul pe care l-am livrat de BF.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Comanda medie pe Black Friday la eMAG este de 728 lei pana in ora 13. Asadar ar trebui sa avem o medie de comisioane de 21.84 lei. De asemenea conversia a fost putin sub 10% pentru ziua respectiva, hai cu duplicarea cookieurilor media ar trebui sa fie undeva la 6-8%.
Asadar, Serban Cristian, te simti bine cu ~8000 lei dupa Black Friday, doar de la eMAG? O sa zica Stefania Trandafir ca esti in conflict de interese
Yes, you find this post helpful
Ultima modificare făcută de Claudiu Farcas; 24th November 2012 la 23:01.
15,35 lei media la mine
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)