in romania sunt multe sisteme de afiliere care dau teapa, eu am patit-o cu librariaonline.ro care deja am inregistrat comenzi suficiente timp de 3 luni nu mi-a dat nici un ban pentru ca au zis "Clientii nu au platiti marfa" cu toate ca unul din clienti am fost chiar eu care am platit, si in plus nu inregistrau in sistem nici toate vanzarile. dupa peste 5000 de unici trimisi pe site-ul lor si vnazari inregistrate de cateva zeci de milioane eu nu m-ama ales decat cu munca. Va recomand sa evitati librariaonline.ro pentru ca sunt tepari.
Alta teapa am primit de la FloriLaBucuresti.ro care in plin sezon de vanzare a florilor sfantul valentin, 1 si 8 martie din apropae 10.000 de click-ui din care de la mine cel putin 3000 au fost targhetati au spus ca nua au facut nici o vanzare, ceea ce ma indoiesc, ca daca ai un magazin online cu o astfel de rata de conversie dai faliment
Acum am trecut pe un alt site de profil la care m-am aafiliat si acolo chiar am rezultate deja dupa nici o saptamana am 3 comenzi dupa 158 de clickuri , si culmea promovez aceleasi produse in aceleasi articole pe care le-am promovat pentru librariaonline.ro, am schimbat doar link-ul de afiliat.
Eu zic ca trebuie testat sistemul de le emag si apoi sa vezi cum functioneaza, si apoi ce se intampla cu clientul care sa inregistrat datorita tie, in mod corect ar trebui sa primesti comision din toate vanzarile generate de el ulterior. Astept feedback de la cei care chiar au incasat un ban de la emag, ca povestile de marketing sunt facute sa fie frumoase.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama