Pagina 5 din 414 PrimulPrimul ... 345671555105 ... UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

zaducu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th June 2005
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    36
    Posturi
    119
    Putere Rep
    36

Implicit

Eu cred ca depinde foarte mult de site. Daca ai un site/blog despre produse foto cel mai bine iti pui la produse foto. Omul trebuie sa fie in buying mode atunci cand intra la tine pe site ca sa vezi ceva la vanzari si sa ii dai argumente. Faptul ca ai pus in dreapta continutului un banner nu te ajuta cu nimic. Cel mai bine afilliate marketing se face cu deep linking, scrii review la produs si la final Poti cumpara de aici. In Romania cam greu...

adson este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    21st April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    280
    Putere Rep
    31

Implicit

Nu am fost cinic si imi pare rau daca asta a rezultat din post si ai dreptate toata lumea are dreptul sa incerce.

Din punctul meu de vedere e o facatura si nu ma intereseaza sa moara oaia nimanui, dupa cateva luni o mare parte dintre publisheri isi vor da seama de acest lucru.

Citat Postat în original de kevinro Vezi Post
    Esti prea cinic.

Daca oamenii nu incearca, ce se poate intampla cel mai nasol? Worst case scenario? Nu incaseaza nimic. Adica acelasi lucru ca si cum nu ar incerca.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

in romania sunt multe sisteme de afiliere care dau teapa, eu am patit-o cu librariaonline.ro care deja am inregistrat comenzi suficiente timp de 3 luni nu mi-a dat nici un ban pentru ca au zis "Clientii nu au platiti marfa" cu toate ca unul din clienti am fost chiar eu care am platit, si in plus nu inregistrau in sistem nici toate vanzarile. dupa peste 5000 de unici trimisi pe site-ul lor si vnazari inregistrate de cateva zeci de milioane eu nu m-ama ales decat cu munca. Va recomand sa evitati librariaonline.ro pentru ca sunt tepari.

Alta teapa am primit de la FloriLaBucuresti.ro care in plin sezon de vanzare a florilor sfantul valentin, 1 si 8 martie din apropae 10.000 de click-ui din care de la mine cel putin 3000 au fost targhetati au spus ca nua au facut nici o vanzare, ceea ce ma indoiesc, ca daca ai un magazin online cu o astfel de rata de conversie dai faliment

Acum am trecut pe un alt site de profil la care m-am aafiliat si acolo chiar am rezultate deja dupa nici o saptamana am 3 comenzi dupa 158 de clickuri , si culmea promovez aceleasi produse in aceleasi articole pe care le-am promovat pentru librariaonline.ro, am schimbat doar link-ul de afiliat.

Eu zic ca trebuie testat sistemul de le emag si apoi sa vezi cum functioneaza, si apoi ce se intampla cu clientul care sa inregistrat datorita tie, in mod corect ar trebui sa primesti comision din toate vanzarile generate de el ulterior. Astept feedback de la cei care chiar au incasat un ban de la emag, ca povestile de marketing sunt facute sa fie frumoase.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    46

Implicit

Ai putea sa ii dai in judecata. Faci tu o comanda, pastrezi factura ca sa faci dovada ca ai cumparat de la ei, si daca vezi ca iti zic ca nu ai nicio vanzare in contul tau, fuga la avocat..... Poate asa mai scapam de unii tepari din Romania.

fellow este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    14th April 2007
    Posturi
    245
    Putere Rep
    33

Implicit

De obicei in sistemele astea exista o suma minima pe care trebuie sa o strangi pentru a ridica castigurile.

Degeaba ai comandat tu si ai platit daca pentru altii nu s-a confirmat plata iar tu nu esti eligibil sa primesti banii.
    Ultima modificare făcută de fellow; 13th March 2009 la 20:18.

neodown este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th May 2008
    Posturi
    31
    Putere Rep
    0

Implicit

Ai dreptate emag o sa isi faca reclama gratis si nu o sa de nimic la publisheri sa fim serioshi
    Ultima modificare făcută de neodown; 25th March 2009 la 15:15.

vladgidea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th May 2009
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    189
    Putere Rep
    29

Implicit

@neodown Cei care nu au treaba cu marketingul afiliat mai bine nu se inscriu. Vor genera doar vizite in cel mai bun caz. In Romania mai dureaza pana se prinde lumea ca daca pune un benăr cu ceapa intr-un site de auto nu vand nimic.

Ai un site de IT, mergi cu Profitshare.
    Ai un blog si scrii mai "personal" , incearca cu fun gift
    Scrii despre cum iti esueaza calatoriile sau altceva targetat turistic, foloseste Captain Go. Exemple sunt multe dar nimeni nu va da mură in gură
    Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).

Fium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    TIMISOARA
    Posturi
    556
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de vladgidea Vezi Post
    @neodown Cei care nu au treaba cu marketingul afiliat mai bine nu se inscriu. Vor genera doar vizite in cel mai bun caz. In Romania mai dureaza pana se prinde lumea ca daca pune un benăr cu ceapa intr-un site de auto nu vand nimic.

Ai un site de IT, mergi cu Profitshare.
    Ai un blog si scrii mai "personal" , incearca cu fun gift
    Scrii despre cum iti esueaza calatoriile sau altceva targetat turistic, foloseste Captain Go. Exemple sunt multe dar nimeni nu va da mură in gură

Este adevarat conteaza mult nisa site-ului dar nici chiar asa, nu doar produsele IT se vand pe Emag. In ceea ce priveste strategia lor de marketing sunt cateva lacune.
    Comisionul de 3 % raportat la oferta lor este mic.
    Dar in curand o sa mai apara companii de acest gen.

aucr este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit Buna baieti, buna seopedia...

Parerea mea este ca peste tot in Europa sunt preturile mult mai mici la multe din servicile prestatorilor, la noi in schimb daca nu se castiga de 6-10 ori pretul de achizitie, ne putem imbolnavi si mai tare decum suntem.
    Eu cred ca tot noi consumatorii suntem vinovati pentru ca, consumam in cantitati mari si de calitate proasta. Sunt prea sarac sa ma aflu printre consumatorii mai sus specificati. Este similar si comisioanele percepute de multi altii din domenile (No Coment), o zi buna va doresc

Butcher este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    42
    Posturi
    308
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu se merita...pe un site cu trafic 60k unici pe luna in trafic.ro a adus profit 100 ron + 80 ron dupa 2luni de afiliere...

Pagina 5 din 414 PrimulPrimul ... 345671555105 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19