Pagina 15 din 414 PrimulPrimul ... 513141516172565115 ... UltimulUltimul
Rezultate 141 la 150 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de I.Alex Vezi Post
    @diu1so nu inteleg de ce spui ca am copiat url shortnererul tau. Cand am deschis eu site-ul daca nu ma insel nici nu aveai urls shortner ci link direct catre profitshare. Eu folosesc pluginuri de url shortner de mai bine de un an pe un site de afiliere de pe .com
    Inainte foloseam GoCodes, insa am avut proleme cu el si de mai bine de 2 luni am schimbat pe PrettyLink. Nu e corecta acuza ta.

Clickurile inca sunt, ce nu sunt inca..conversiile. Dar si-a revenit catusi de putin in ultima saptamana.

Am scos linkurile de pe imagine din majoritatea articolelor, pentru a inlatura orice dubiu.

Dar acum observ, nici nu folosesti plugin de url shortner decat bit.ly ...chiar nu iti inteleg acuza.
    Din cate stiu doar bit.ly nu dezactiveaza link-urile de la profitshare.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Din cate stiu doar bit.ly nu dezactiveaza link-urile de la profitshare.
    Cum adica dezactiveaza? Eu n-am prea promovat eMAG, dar pe ici pe colo am mai plasat cate-un link pe care l-am modificat prin WordPress › Pretty Link Lite « WordPress Plugins

As putea avea probleme?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    35

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

@Dragos
    mergea si goo.gl pana nu a bagat google tot ce e afiliere prin profitshare la spam si a dezactivat toate linkurile Am avut ceva distractie sa le schimb pe toate

@Alex
    De aprox. 1 luna nu se mai comisioneaza cum trebuie linkurile de aff prin url shortener. bit.ly am pus doar de test, de aia repet - nu tot ce fac eu inseamna ca e best practice - insa las totul curat. Nu va mai ascundeti linkurile de afiliere, vizitatorului cand ii oferi ceva util are tendinta de a se revansa prin click (vezi de ex. visurat cum exagereaza cu aff links si totul e OK). In plus, vorbesc pe studiu A/B, analytics, etc nu pe "mi se pare ca". Sa nu-i spui vizitatorului unde il trimiti am ajuns la parerea ca e cocalareala si jecmaneala.

@LensFlare
    Din contra. Insa pe unul dintre site-uri contentul nu e pentru afiliere pe termen lung ci ceva cu obiectiv mai sus. Insa e "sustinut financiar" prin afiliere, chiar am om dedicat pe content writing pe care trebuie sa-l platesc bine ca sa-si dea interesu si bag si eu. Insa incerc sa produc continut de calitate util vizitatorului. Plus ca am dezvoltat in ultima vreme relatii cu importatorii si investesc in fidelizarea vizitatorilor prin concursuri, chiar daca aia poate insemna ca o saptamana de munca/luna merge ca premii. Nu poti lua toata felia de unul singur De aia am fani pe facebook (reali), subscriberi la newsletter.

@matei
    nu stiu dar care dintre ele vorbesti, dar oricum as prefera sa ramana intre noi.

Insa a fost de munca, abia acum dupa un an pot sa zic ca da, pot sa traiesc din asta. Luni intregi cu 200 lei comisioane si 6 ore/zi de munca, in ultima vreme 10 ore/zi L-D. Perseverenta e cheia catre succes, si repet, daca va bazati pe search organic... sfatul meu e sa..aveti grija. Foarte multi au picat in ultima vreme si vor mai pica. Si mie imi tremura pantalonii, desi totul merge pe o strategie clara care teoretic nu trebuie sa aiba probleme.

@iudavali
    Acel paragraf se refera la widgeturi.

cat despre emag profitshare, se anunta schimbari, mari zic ei. Ei ambaleaza totul foarte frumos insa ma astept la o scadere a procentului pe anumite categorii de produse, unde nu stiu daca adaosul si costurile de vanzare sustin acel 3%. Bineinteles cu cresteri probabil pe altele, dar daca te-ai nisat pe o categorie poate fi cu surprize. Mai ales ca comparat cu concurenta, totusi pe segment au cele mai mari comisioane, ia uite, singurul magazin online care are o rata de conversie acceptabila, evomag, are 2% prin 2parale, ceea ce e putin si e pe toate categoriile de produse.
    Rata de conversie de la altex e o gluma buna, am tinut 2 saptamani pe o categorie si nici nu pot compara procentual pentru ca mi-a adus 0 comisioane. N-are rost sa zic de emag, si repet, emag are preturi pe categorii si cu 20% mai mari. Probabil ca la altii nu se confirma ce zic, insa la mine asa a fost.

Anyway, comparat cu 2parale, ratele de conversie sunt mult mai mari. Rapidatatea platilor si bonusurile sunt iarasi criteriu determinat.

La conferinta ecomtim de la timisoara, florinel chis a ridicat o problema interesanta, faptul ca avem un singur player important in ecommerce pe Romania. Eu zic ca cheia pe viitor este ca magazinele online sa isi dezvolte propriul sistem de afiliere, m-am uitat si ca owner de magazin online asupra costurilor pe care le are 2parale..am ramas masca, 40% comision din ce fac afiliatii, abonamente, set-up cu cost mult crescut fata de cand am intrat cu un magazin online anul trecut. acum cand am vrut sa mai intru cu un magazin online am ajuns la concluzia ca mai degraba tin totul intern si dezvolt eu.

Premisa este ca pe viitor emag va manca si mai mult din felia comertului online, chiar daca au preturi mai mari. In general clientul care cauta pretul cel mai mic, de ex. eu nu vreau acel client pentru ca mereu aduce probleme si vorbesc din experienta. Rata de chitzibusareala (asta e termenul?) al unui client care cauta ceva cat mai ieftin, cere discount este foarte mare, la fel rata de retur. Pretul cel mai mic ascunde multe probleme.

Sa nu aveti impresia ca ma imbogatesc din afiliere, locuiesc in chirie, ma plimb cu tramvaiul, fumez un pachet de tigari pe zi, fac doar ce imi place si pana sa ma descurc cu altele e doar o sursa de venit afilierea. Cunosc afiliati care fac de ordinul miilor de euro - as vrea sa ajung si eu acolo, dar presupune investitii mari si nu e obiectiv pe termen lung, vreau sa fiu mai degraba advertiser decat afiliat

Ca eMAG merge este strict problema concurentei pentru ca nu ofera ceva la acelasi nivel. Rata de conversie mare, sistem de afiliere in house transparent, stocuri si incredere. Prin faptul ca eu ma bazez pe afiliere cu eMAG, eu ii iau drept partenerii mei si incerc(mai am de lucru) sa le ofer si lor aceeasi calitate pe care mi-o ofera ei mie.

Marele dezavantaj pe profitshare totusi este ca abunda internetul de linkuri afiliat si daca clientul nu face comanda in urmatoarele 2 zile este foarte posibil sa fie comisionat altcineva.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de diu1so Vezi Post
    Marele dezavantaj pe profitshare totusi este ca abunda internetul de linkuri afiliat si daca clientul nu face comanda in urmatoarele 2 zile este foarte posibil sa fie comisionat altcineva.
    Foarte adevarat din ce-am vazut si eu.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    Foarte adevarat din ce-am vazut si eu.
    Mergand pe aceeasi logica si Amazonul e bun de nimic.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    Amazonul daca nu ma insel au durata asta de recurenta doar o singura zi.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Amazonul daca nu ma insel au durata asta de recurenta doar o singura zi.
    Da @Cristi Ursut , are doar 24 de ore.
    endless .com are mai mult dar Amazonul doar 24 de ore

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    35

Implicit

Durata de recurenta f mica e o abordare f buna, pt ca elimina automat afiliatii cu continut netargetat care spera sa prinda comisioane la intamplare,
    asa se face affiliere profitabila pt afiliat, scriind continut pt vizitatorul care vrea si trebuie convins sa cumpere ACUM si asa trebuie abordat si emagu altfel e mai profitabil adsense.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    Dar nimeni nu o spus ca treaba asta e neaparat un minus. Ci doar ca e foarte adevarata teoria. Plus de asta eu nu-mi permiteam sa spun ca e bine sau rau deoarece nu am experienta in afiliere, cel putin pentru moment.

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de Eradu Vezi Post
    Durata de recurenta f mica e o abordare f buna, pt ca elimina automat afiliatii cu continut netargetat care spera sa prinda comisioane la intamplare,
    asa se face affiliere profitabila pt afiliat, scriind continut pt vizitatorul care vrea si trebuie convins sa cumpere ACUM si asa trebuie abordat si emagu altfel e mai profitabil adsense.
    Nu sant chiar de acord cu tine Eradu. Cu afiliatii mai faci si altceva nu neaparat numai vanzari. In cazul Amazon durata foarte mica este determinata de conversia foarte buna de la prima accesare. Perioada asta de 24 de ore de recurenta este foarte corecta. Amazonul nu incearca sa amageasca sau sa minta pe cineva.
    Ma rog discutia se poate intinde mult mai mult referitor la politica de extindere a Amazonului , la cum privesc ei politica de satisfacere a clientului si profitabilitatea companiei.

E destula documentatie pe net referitor la strategiile lui Jeff Bezos.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19