Dupa o luna de promovat emag, aproximativ 90 de click-uri si 0 comision am decis sa renunt la profitshare. Poate publicul site-ului meu nu este interesat sau poate nu stiu eu sa promovez insa rezultatele sunt sub asteptari.
Credeti ca m-am pripit ?
Dupa o luna de promovat emag, aproximativ 90 de click-uri si 0 comision am decis sa renunt la profitshare. Poate publicul site-ului meu nu este interesat sau poate nu stiu eu sa promovez insa rezultatele sunt sub asteptari.
Credeti ca m-am pripit ?
Daca o luna de promovat ti a adus doar 90 clickuri, nu are sens sa faci afiliere.
Trist probabil ca este, dar nu pentru noi cu siguranta.
Daca ai pus bannere de le emag pe un site de filme asa cum presupun, cred ca 90 de click-uri reprezinta totusi o performanta. Daca vrei sa faci afiliere pe nisa IT fa un site pe aceasta nisa, la fel poti sa procedezi si cu turismul pentru ca n-o sa-ti cumpere bilete de avion online pustii care intra pe site dupa filme ci cei interesati de anumite zone turistice. Invata, testeaza si apoi intreaba ca n-o sa-ti dea nimeni mura-n gura.
Succes!
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Nasper a cumparat emag, prin Allegro ( autovit, mercador, epayment, fashiondays, compara.ro, tizo )
Pachetul majoritar de la ghita, pare sa fie exit, si ceva procente de la cei ramasi.
Pretul vehiculat 100mil euro
Cum credeti ca va influenta programul de afiliere? Ei sunt actionari la fashion days, care face cu success afiliere prin 2parale, ca sa fac o paralela.
spun ca cel putin deocamdata nu se amesteca in management. o vreme sigur lucrurile vor ramane la fel. probabil, in viitor, dupa ce vor vedea cifre despre profitshare vor hotari daca duc si fashion days intr-o platforma dedicata. invers nu cred sa se intampleadica sa duca emag la 2parale
![]()
bogdan:ma indoiesc ca nu se vor implica in management, personal nu sunt f increzator in cifrele trambitate de emag, a se vedea ultima perla cu "75% din piata de afiliere" si cred ca vor avea influente vizibile in a creea mai mult profit. Fondul respectiv nu este organizatia caritabilaDe altfel ma intreb daca aceasta preluare nu este un prim pas al amazon in Romania
Zoso spune ca Naspers ar avea ceva actiuni la amazon, eu nu am gasit nici o notita pe tema asta, dar fie ca au fie ca nu, este mai simplu ca Nasper sa faca conexiunea intre emag si amazon.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)