Durata de recurenta f mica e o abordare f buna, pt ca elimina automat afiliatii cu continut netargetat care spera sa prinda comisioane la intamplare,
asa se face affiliere profitabila pt afiliat, scriind continut pt vizitatorul care vrea si trebuie convins sa cumpere ACUM si asa trebuie abordat si emagu altfel e mai profitabil adsense.
Nu sant chiar de acord cu tine Eradu. Cu afiliatii mai faci si altceva nu neaparat numai vanzari. In cazul Amazon durata foarte mica este determinata de conversia foarte buna de la prima accesare. Perioada asta de 24 de ore de recurenta este foarte corecta. Amazonul nu incearca sa amageasca sau sa minta pe cineva.
Ma rog discutia se poate intinde mult mai mult referitor la politica de extindere a Amazonului , la cum privesc ei politica de satisfacere a clientului si profitabilitatea companiei.
E destula documentatie pe net referitor la strategiile lui Jeff Bezos.
Da, cu afiliatii se face foarte eficient si brand awareness gratuit daca la asta te refereai romaniac, de aceea am vazut si la 2P multi advertiseri scotand in evidenta pe banere adresa siteului, chestie care de multe ori mie nu imi convine si prefer sa imi fac propriile banere.
Pe de alta parte evidentierea unui brand solid, cum e emag, poate incuraja conversia deci e si in avantajul afiliatului dar repet, nu toti advertiserii merita sa le faci brand awarness gratuit.
Vizualizarile maresc brad awarenesul care maresc conversia. Cele doua notiuni nu sunt independente.
Daca vrei sa faci vanzare de pe siteul tau de afiliat pentru un magazin de care clientul care iti viziteaza site-ul n-a auzit, singura ta metoda sa ii cresti increderea e sa ii afisezi sigla, astfel incat atunci cand clientul ajunge pe siteul magazinului, sa fie pentru cel putin a doua oara cand clientului i se prezinta acea sigla.
Daca n-ai incredere in magazinele pe care le promovezi si in ofertele lor, mai bine nu le promovezi. Daca ai incredere, atunci fa tot posibilul ca vizitatorii care vin de la tine sa converteasca.
Caut cu jingle.ro.
Ma indoiesc ca evidentierea brandului pe banere in mod cum zici tu excesiv duce la o conversie mai buna si poate fi in avantajul afiliatului. Fie chiar si in cazul Emagului.
La Emag e alta treaba. Conversia se datoreaza in primul rand unui foarte bun serviciu acordat clientului si cel mai probabil acest lucru a avut loc anterior. In cam tot ceea ce face Emag se simte foarte puternic influenta Amazonului si politicile lui Jeff Bezos. Pentru afiliat Emagul este profitabil pentru ca acesta a reusit sa castige increderea clientului ceea ce si pentru Amazon a fost in capul listei de prioritati intotdeauna.
Exista o problema la emag, totusi: raspunsul la mail-uri. Am trimis un mail - referitor la o problema la care cei de la suport(telefonic) nu au stiut sa-mi raspunda- acum 2 saptamani si inca nu am primit raspuns. Din punctul meu de vedere, e inadmisibil asa ceva pentru un magazin de profil de talia emag-ului.
Din moment ce sunt atatia afiliati pe piata, chiar nu inteleg de ce nu exista si un numar de telefon la care sa raspunda cineva specializat pe Profitshare...
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
tocmai de aia.si ce e scris, asa ramane. Desi uneori aveam nevoie de raspunsuri rapide inteleg de ce nu se pune un nr de telefon si se merge pe ticketing. Plus sa nu te gandesti ca vreodata ar merita sa fie call center dedicat pe profitshare.
de asemenea de multe ori intrebarile pot fi foarte diverse si e imposibil ca un singur om cu care vorbesti la telefon sa le stapaneasca pe toate.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)