Mda, si eu m-am trezit cu contul suspedant pe 27. Am trimis mail pentru explicatii dar cred porumbelul a murit undeva pe drum.
Mda, si eu m-am trezit cu contul suspedant pe 27. Am trimis mail pentru explicatii dar cred porumbelul a murit undeva pe drum.
Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?
Inca o tura de update-uri in Profitshare
Cred ca asta a fost ultimul pentru mine (daca luam in considerare o rata de vanzari la 100 de click-uri).
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
@matei la ce ora a fost update-ul? Din ce data sunt comisioanele? La mine nu a aparut nimic nou.
Nici la mine nu a aparut nimic nou.
La cei cu conturile suspendate numitorul comun e facebook din ce observ.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
de vazut aici: https://www.facebook.com/ddjobs.ro/p...al_comments=55
sunt curios cum va face fata eMAG ProfitShare cu avalansa de afiliati =))
Este voie sa afisezi pe aceiasi pagina mai multe produse prin 2parale si bannere de la EmagProfitShare ?
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
nu-i putin penibil modul de abordare a acestei situatii din partea profitshare? daca asa se comporta ditai brandul online cu afiliatii la nivelul la care se afla afilierea in ro atunci chiar nu vreau sa ma gandesc ce-o sa fie peste 1,2...5 ani. personal mi se pare o mare bataie de joc
La mine au inceput sa intre la plata comisioane din 23, cam 50% din cele nerespinse, au fost aprobate si au intrat la plata.
Cred ca ideea de promovare pe Facebook este legata de poza cu link;poza este cauza, mai mult ca sigur. Daca promovezi un articol scris care are linkuri emag pe Facebook, nu este nicio problema. Bine cu conditia ca site-ul pe care ai linkurile sa nu incalce regulile lor.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)