@diu1so cum stii tu de pe ce zile sunt venite comisioanele? oricum ma uit si caut nu-mi dau seama cum pot afla treaba asta.
@diu1so cum stii tu de pe ce zile sunt venite comisioanele? oricum ma uit si caut nu-mi dau seama cum pot afla treaba asta.
Am acces la private beta.
))) excelent
asta ar trebui sa-ti garanteze ca-s fair cu tine, deci agitatia ta n-ar avea fond. totusi..
Marius, nu inteleg ce vrei sa spui.
@diu1so ce te face sa crezi ca mai sunt comisioane de vineri neprocesate? Eu din ce vad in PS au cam ajuns la zi cu procesarea.
@LensFlare
Teste
@Marius
Tot nu inteleg ingrijorarea ta fata de disperarea mea. Orice sistem poate da gres si dupa 2 ani in profitshare stiu punctele forte si slabe ale sistemului, mai ales ca directionez vanzari cat tot IT&C-ul 2Parale la un loc. Insa nu am aroganta proportionala.
De altfel, dincolo de disperarea mea, consider ca am oferit insight-uri utile despre profitshare. Eu recomand sa iti vezi de 2parale si tepele date de advertiseri si sa ne mai lasi cu aroganta asta asupra profitshare-ului, ok?
Din ce observ, este ceva caracteristic hunedorenilor in a se crede mai destepti decat ceilalti.
+ altex, quickmobile, evomag..
Hai ca nu vreau sa imi pun peste cap toti super-afiliatii 2Parale insa hai sa ne vedem de lungul nasului, ok? Cam multe figuri s-au adunat pe aici. Am tacut, am observat - am tacut din nou - insa totul are o limita.
Eu nu vorbesc doar ca sa ma aflu in treaba.
tu vb doar prostii , nu sa te aflii in treaba ... altex ce teapa a dat , ca nu stiu ??
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)