Si mie imi zice la fel. Poate urca live versiunea aceea beta pe care ziceau ca o testeaza cu cativa afiliati. Acum sunt curios.
Si mie imi zice la fel. Poate urca live versiunea aceea beta pe care ziceau ca o testeaza cu cativa afiliati. Acum sunt curios.
Aceeasi situatie. Ma speriasem, credeam ca mi-au sters contul. Inseamna ca e oprit accesul in conturi. Pagina de profitshare merge doar incarcata, fara acces in cont, contul pe tot emag-ul imi functioneaza. Doar in profitshare arata asa.
Ar fi bine daca ar mai aduce cateva imbunatatiri. Macar obtinerea linkurilor sa o imbunatateasca. Ca m-am saturat sa derulez pana la sfarsitul paginii. Iar cu ocazia asta poate ne ofera o situatie cu produse noi adaugate.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Acum functioneaza. Nu vad nimic schimbat.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
La mine inca afiseaza asta : Pagina accesata nu este disponibila. Veti fi redirectionati in scurt timp. Daca nu doriti sa asteptati, apasati aici.
Nimic
La mine nu merge
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
S-a dus si Profitshare-ul! Tot sistemul de bannere e down de ceva vreme. Se anunta schimbari majore impuse de compania mama, cea care a achizitionat eMag-ul. Va tin la curent cu noile schimbari!
Sunt convins ca au doar niste probleme tehnice. La ora 19:01, cand mi-a mers sa vad contul, aveam mai multi bani, deci mai aprobasera comisioane. De unde rezulta ca programul Profitshare merge in continuare, se aproba comisioane ... Iar bannerele functioneaza pe siteuri. Si de aici rezulta ca Profitshare-ul functioneaza ca proiect.
Sa speram ca tehnicul lor lucreaza din greu iar maine-poimaine vom putea utiliza din nou.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
chill down, beta inca merge iar clickurile pana la ora 12 se reportau bine. de asemenea comisioanele, au intrat si in aceasta perioada - insa nu stiu daca toate si nu am de unde sa stiu.
de la 12 intr-adevar e oarecum picat si beta, dar aici inca e in dezvoltare. - merge, temp error. [edit]
revine cu siguranta maine, eroarea a inceput dupa programul de munca. din ce spun ei comisioanele niciodata nu se pierd si cam asa e. au mici erori dar se rezolva daca tine de ei.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
LE:
LOGOUT - LOGIN si merge![]()
Prea multa agitatie pentru nimic. Iesiti din contul de pe eMag si o sa mearga totul ca si inainte. Se sare prea repede cu presupuneri gresite.
.
Posibil sa fi fost o eroare in serverele lor, am intampinat si eu de cateva ori aceasta problema, dar am revenit dupa vreo 3 ore si isi revenise, totul era functional, apropo de produse, de vreo un an nu am mai vandut nimci, si cand intru sa imi aleg bannere ma zapacesc acolo, sunt cam ne-organizate.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)