Pagina 14 din 414 PrimulPrimul ... 412131415162464114 ... UltimulUltimul
Rezultate 131 la 140 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    35

Implicit

@Cristi
    de pe pozele de pe site-ul lui. emag nu permite plasarea de linkuri afiliat pe pozele produselor.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@I.Alex asta e rezultatul spamarii google cu n site-uri bazate pe afiliere cu continut duplicat. Din cauza lor au picat site-uri ce au continut bun iar castigurile din afiliere in au scazut foarte mult. Trebuie sa multumim pentru asta in special advertiserilor din 2Parale care au permis afilierea cu astfel de site-uri.

P.S. Nu ii condamn pe cei care au profitat de situatie cat a mers bravo lor, dar de acum incolo afiliere nu o sa faca oricine si in nici un caz din site-uri facute peste noapte din feed-urile de produse ale magazinelor online.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    P.S. Nu ii condamn pe cei care au profitat de situatie cat a mers bravo lor, dar de acum incolo afiliere nu o sa faca oricine si in nici un caz din site-uri facute peste noapte din feed-urile de produse ale magazinelor online.
    Right. Tot timpul 'istoria' se repeta. Ca si in cazul site-urilor MFA. Toti faceau sute de dolari, sa nu mai spun jucatorii mai mari care faceau mii/zeci de mii, dar uite ca nu mai merge de vreo 2 ani. Totul este mult mai selectiv acum, exact cum o sa fie si afilierea in .RO .

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Inca mai sunt agregatoare de produse tot destinate afilierii care ocupa locuri foarte bune pe cuvinte cheie cu destula competite, deci cineva tot face ceva bine. Sau poate n-a ajuns inca Google sa-i caute de belele. Chestia e ca trebuie construite natural si in timp, tot ce se incearca peste noapte trage semnale de alarma.

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    44
    Posturi
    406
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de diu1so Vezi Post
    emag nu permite plasarea de linkuri afiliat pe pozele produselor.
    Unde scrie asta in Termeni si conditii ProfitShare?
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    35

Implicit

+1 LensFlare.
    Sa vezi la mine cum toti m-au copiat inclusiv pe call to action, inclusiv shortener, inclusiv forma continutului. Dar nu-i nimic.

Insa Alex are o problema cu URL Shortenerul, de aceea nu ii intra comenzi, ca daca a copiat pana si modulul meu de URL shortener inseamna ca face si greselile mele Deci Alex, astept naveta de bere de la Clinica de Bere!!!!

Ideea e ca siteurile de affiliate pe viitor nu vor mai fi doar niste agregatoare care prind vizitatori la noroc de pe organic, ai nevoie de continut cat mai bun(nu optimizat, ci user oriented) si in niciun caz o insiruire de specificatii. Nu lung, nu scurt si unic + relevant. Totusi, pe fashion din ce am studiat long tailul e...foarte lung

Anyway, deviem.
    Astazi cei de la eMAG mi-au emis voucherul in5 minute de la email. Si nu am fost singurul. Lucrurile incep sa se miste pe comunicare.

Problema pe moment e ca astazi e fff slab, cred ca a prins bine campania celor de la Flanco; dar e ca in sah, astept mutarea celorlalti ca sa fie nevoiti si eMAG-ul sa vina cu promotii inainte de pasti.

@iudavali
    nu stiu daca scrie, dar la un moment dat m-au sunat si foarte amabili mi-au spus ca daca nu scot linkurile de pe poze am terminat colaborarea. Cred ca pana la o anumita suma te lasa in pace sa prinzi gustul insa pe urma vor mai multa seriozitate de la tine.
    Am fost si eu la inceput si consideram ca unicul scop al site-urilor este sa plaseze cookie-ul. Foarte gresit

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    44
    Posturi
    406
    Putere Rep
    28

Implicit

1) Pai tocmai de aia am intrebat, pentru ca in termeni si conditii nu scrie asa ceva. Ceea ce inseamna ca este ok. Stiu ca urmeaza chestii de genul "stii ca daca nu elimini, ca dnoi vom demara bla-bla..." Dar, macar teoretic, termenii si conditiile nu specifica asa ceva. Acum, probabil ca o fi vorba si de situatii cu cantitati industriale de linkuire pe poza. Eu am cateva linkuiri pe poze, dar care nu intra in conflict cu unele paragrafe. O sa le trimit un email sa vad ce raspuns dau.

2) Iar daca ar fi sa ne luam strict dupa ce scrie acolo, pana chiar si adaugarea atributelor nofollow sau blank in linkuri inseamna incalcarea punctului 6:

"sa utilizeze cu buna credinta website-ul Furnizorului si materialele de promovare puse la dispozitie de acesta, fara sa le altereze in vreun fel;"

Cred ca exista intelegere.

3) Felicitari pentru voucher
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

@diu1so ai fost afectat de google pe site-urile de afiliere?

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    35
    Posturi
    888
    Putere Rep
    41

Implicit

diu1so, foarte marfa site-ul
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

I.Alex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    16th November 2011
    Posturi
    147
    Putere Rep
    26

Implicit

@diu1so nu inteleg de ce spui ca am copiat url shortnererul tau. Cand am deschis eu site-ul daca nu ma insel nici nu aveai urls shortner ci link direct catre profitshare. Eu folosesc pluginuri de url shortner de mai bine de un an pe un site de afiliere de pe .com
    Inainte foloseam GoCodes, insa am avut proleme cu el si de mai bine de 2 luni am schimbat pe PrettyLink. Nu e corecta acuza ta.

Clickurile inca sunt, ce nu sunt inca..conversiile. Dar si-a revenit catusi de putin in ultima saptamana.

Am scos linkurile de pe imagine din majoritatea articolelor, pentru a inlatura orice dubiu.

Dar acum observ, nici nu folosesti plugin de url shortner decat bit.ly ...chiar nu iti inteleg acuza.
    Ultima modificare făcută de I.Alex; 22nd March 2012 la 17:59. Motiv: Verificare

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19