Astazi mi s-au anulat 75% din comisioanele care erau in asteptare inainte de BF.
O zi trista ca sa inchei cum a fost #Blackfridayro pt afilierea pe IT&C. Gramada de bani pierduti, timp, nervi.
Astazi mi s-au anulat 75% din comisioanele care erau in asteptare inainte de BF.
O zi trista ca sa inchei cum a fost #Blackfridayro pt afilierea pe IT&C. Gramada de bani pierduti, timp, nervi.
Tot nerelevant e, pentru ca si daca siteul era online (fara oferta black friday) tot nu cumpara nimeni nimic in acel moment (teoretic puteai sa cumperi, dar practic o faceai doar daca erai batut in cap), iar cookiurile oricum se replantau. Faptul ca aparea o pisica sau siteul fara promotii este fix acelasi lucru, clickuri se inregistrau, comenzi nu se faceau. Toata lumea astepta oferta. Esti deacord cu mine?
Nu sunt de acord, pentru ca vezi doar din perspectiva celor care cauta reduceri, nu si din perspectiva omului care isi doreste altceva si il doare undeva de "black friday", nu stie ce-i ala si nu il intereseaza.
LE:
Si in general asta e cazul persoanei cu destui bani, care nu se imbulzeste la reduceri pentru ca are timpul si rabdarea limitata. Iar ca afiliat, genul asta de persoana te intereseaza cel mai mult, pentru ca de pe urma lui o sa castigi cel mai mult.
Ultima modificare făcută de puthre; 23rd November 2012 la 23:51.
Caut cu jingle.ro.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Prin presa a aparut textul de mai jos, stie cineva ceva oficial?
Iulian Stanciu mizează pe vânzări totale de circa 15 milioane de euro în cadrul campaniei BLACK FRIDAY pe care eMAG a decis că o va prelungi și sâmbătă și duminică.
Macar am facut ceva bani din adsense, am avut un CTR mai mare de 5 ori decat intr-o zi obisnuita
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ceva actualizări de comisioane și vânzări pe la voi? Nu de alta, dar numai ieri am peste 2 000 de clickuri spre Emag și cu 0 în dreptul comisioanelor și vânzărilor după o zi de la Black Friday îmi cam stă în loc inima de supărare
Ultima modificare făcută de pavelarcana; 24th November 2012 la 14:06.
Si eu am aproape 1000 de clickuri livrate spre Emag, 2 colegi au intrat pe linkul meu afiliat si au facut cumparaturi de la ei de peste 3000 de lei si totusi apare 0 in dreptul comisioanelor si vanzarilor ... sa speram ca e vorba doar de delay, desi incep sa ma cam indoiesc de asta...
Scriu din cand in cand diverse reduceri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)