Foarte prost si aici. Emag a ajuns unde si-a dorit deci nu mai este nevoie de noi
Foarte prost si aici. Emag a ajuns unde si-a dorit deci nu mai este nevoie de noi
@Mishu nu am nevoie de concurenta.
Nu are deloc nevoie de noi scoate bani din PS2 cu ceilalti advertiseri
Daca nu se schimba ceva cred ca putem spune fara probleme: eMag Profitshare 2009 - 2013 R.I.P.
Si cu siguranta nu se va schimba nimic, nu acesta este interesul lor Daca erau interesati de afiliati primeam un raspuns oficial la problemele ridicate pana acum. Momentan ei tin acest sistem pentru ca mai au nevoie de afiliatii part time. Cei care scot 300-400 lei pe luna, care nu sunt interesati sa traiasca exclusiv din acest program, dar care fac reclama si afisari aproape gratis.
Vine altex din urma. Bag de seama ca incepe sa-si scoata capul din fund si isi pune platforma la punct.
Cu cat o face mai repede cu atat ps moare mai repede. Din prisma mea emag are doar de pierdut, dar hei, e strategia lor.
@RedHat probabil cand vor observa ca sunt in pierdere vor reintroduce voucherele si comision mai mare ca la concurenta... problema e ca atunci nu vor mai fi luati in serios de cei care fac afiliere Full Time si nu vor mai beneficia de expunerea care o au acum. Nu pot spune decat atat: marketing "romanesc"!
P.S. Eu sunt curios cum o duc cei care fac Adwords, cred ca nu le-a prins prea bine aceaste "modificari" recente.
@irealx
Se primeste raspuns la orice solicitare transmisa pe canale oficiale si se verifica orice sesizare.
Uite, acum sunt in lucru cateva solicitari de la membri seopedia care au inteles mesajul meu anterior.
Tin la parerea voastra si imi notez fiecare feedback oferit si insist pe subiecte care tin de afiliati. Totusi, de multe ori se expun probleme si va panicati de la lucruri care nu va afecteaza foarte mult. eMAG nu renunta la afiliere si se urmareste atent evolutia acestui canal de vanzare.
Ultima modificare făcută de Claudiu Farcas; 18th June 2013 la 14:05.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)