Pana la urma si retele astea de publicitate isi asigura prin delay-ul platilor un buffer permanent care inseamna si cate 2-3 luni uneori de incasari ale clientilor lor. De exemplu Adsense are in orice moment un buffer din asta intre 1 luna si aproape 2 luni (depinde de ce moment al lunii suntem), bani pe care ii pot folosi/investi cum vor in timpul asta, daca s-ar pune problema (ii joaca la bursa, daca-i cazul). Nici nu-mi pot da seama despre ce sume vorbim
![]()
Dureaza aprobarea dar asteptam ca doar n`avem de ales; Ma gandesc ca de-ar fi vreo 50 de oameni cu sume de genul celei pe care eu o am in standy ar fi un efort destul de mare pentru ei daca le-am cere banii.
Recunosc ca am avut comanda mare cam de 800 lei comision care a fost aprobata rapid in 2 zile..
Mi se pare o logica gresita. Pai ei in momentul in care au de platit un comision in valoare de XX lei, inseamna ca au incasat o suma de tipul 33 x XX lei. Logic, nu? Comisionul e platit in fond si la urma urmei tot de clientul final. Deci nu ai cum sa exclami ca uite, saracutii, ce multe comisioane mari au de platit. Din contra, e marketing bazat pe performanta, ceea ce inseamna ca ei platesc doar ceva ce le aduce profit. Nu e ca si la CPC sau mai stiu eu ce, unde s-ar putea ca un bulk de vizite sa nu se dovedeasca decat ceva costisitor pentru respectiva firma, dar nimic concret in materie de vanzari.
Oricum ar fi, avem de ales decat sa asteptam? Daca intrebi ceva de comsioane raspunsul este bine cunoscut![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)