la mine rata de comisioane anulate este sub 20%, ceea ce este ok, in schimb am multe comisioane din noiembrie neprocesate
la mine rata de comisioane anulate este sub 20%, ceea ce este ok, in schimb am multe comisioane din noiembrie neprocesate
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
@Vali D - stai linistit si eu am rata asa mare, dar m-am obisnuit, posibil sa fie si de la clienti problema - se razgandesc sau returneaza produsele, etc., asta e! Cat despre ctr nu ar trebui sa tii cont de el, majoritatea am avut un ctr care ne clasa pe primul loc la un moment data, dar nu are nici o relevanta acest lucru.
@lovelife - si eu am comisioane din noiembrie printre care si comisionul de 600 de lei pe care tot il astept, sper ca intr-un final sa fie aprobat sa am si eu cu ce ma lauda nu doar "astia" care vand tv-uri de 330 de milioane
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
nu inteleg, cat sta un comision in asteptare ? in 2 luni nu sa livrat acel produs sau care e problema ?
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
daca sunt comisioane consistente de peste 2 luni in asteptare, merita sa trimiteti direct email. eu parca am din octombrie ceva, dar sunt micute. majoritatea comisioanelor se aproba dupa 2-3 saptamani..
ce am observat e ca de cateva zile iar au schimbat orele de aprobare..
tv-ul acela nu s-a vandut.. cred ca fizic nu exista nicaieri in stoc in Romania.
@diu1so - sa inteleg ca a fost respins comisionul sau inca este in asteptare?
Azi am primit o veste buna: mi s-a aprobat cel mai mare comision inregistrat vreodata de mine la eMAG = 600 de lei
Rezultatul = e bine cand vorbesti de comisioane, aici. E bine cand te "plangi". Ei au thread-ul in bookmark
Am comisioane in asteptare anul trecut. Am rata de comisioane anulate de 80%
Vand Advertoriale (pr 5)
eu am comisioane dinainte de 1 dec care inca asteapta..inteleg ca mai vand si ei cu op la termen, dar nu pot crede ca cel care a cumparat pampersi plateste cu op..
Eu mai tot timpul am in asteptare comisioane inregistrate cu 30-50 de zile in urma si in consecinta am inceput sa ma obisnuiesc, la inceput mi-a fost mai greu ce-i drept, dar asta e.
Nu spun ca toate comisioanele imi sunt aprobate dupa o asa mare perioada de timp, ba am avut si comisioane aprobate la 1-2 zile, deci se alterneaza. Un singur fapt e clar, comisioanele mari intotdeauna au stat mai mult in asteptare, lucru ce ma duce cu gandul ca sunt mai atent verificate sau doar e o impresie de-a mea, nu stiu?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)